Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 11. března 2017 12:48
Reakce na slniecko:

Jo, bylo to opravdu smutné. Já si nejsem stoprocentně jistá, jestli to byla vdova, pochopila jsem jen že zemřel nějaký muž, ale zcela jistě to byl někdo blízký, jinak by tam ve svém věku nebyla. :-( Připadala mi mezi nimi úplně ztracená. 

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 11. března 2017 13:21
Reakce na barbucha:

To je veľmi pravdepodobné, ale prinajmenšom to nedeprimuje v čakárni.

Možno je to kvôli tomu, že sa u nás dosť redukujú lôžka na psychiatrických oddeleniach.....

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 11. března 2017 13:24
Reakce na slniecko:

Jako častější sebevraždy nebo co? 

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 11. března 2017 13:26
Reakce na barbucha:

Tak na tie už netreba lôžka...

skôr depresie a úzkosti...ako keď sedíš pred ambulanciou, nevieš, čo ti je a rovno na nástenke, alebo na stolíku na teba vybafne takáto "reklama", tak to asi nepridá na duševnej pohode...

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 11. března 2017 13:31
Reakce na slniecko:

"Tak na tie už netreba lôžka..."

Ale právě pohřební ústav ano!  

(černej humor takhle při sobotě )

Offline slniecko admin
19470 příspěvků moje polička 11. března 2017 14:17
Reakce na barbucha:

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2017 19:53

ještě k té kauze rohlik.cz, kterou pilně sleduju :)

přiznávám, že mě překvapilo, a to dost, jakým zmatlaným způsobem přistupuje vedení tak velké společnosti k podávání informací navenek, zejména na jejich fb. pokud to tedy nemá být nějaký divný způsob negativní sebereklamy. sami upozornit na to, že u nás probíhá kontrola, ještě než mám její závěry (pokud skutečně nemohli přijímat objednávky, jistě by stačilo uvést něco jako technické problémy provozní chyba blabla), pak se vztekat, kopat...já nevím, nejsem žádný pr expert, ale přijde mi, že do médií je lépe se vyjadřovat uměřeně, zaobaleně a ideálně až po bitvě, aby se případně ještě dalo něco vylepšit, zahladit apod. nejlépe je nevyjadřovat se vůbec a fb používat asi tak na postování reklam, akcí a štěňátek.

mýlím se? má to dle pouček přístupuk veřejnosti nějaký význam, který neznám? nebo je to jen neumětelství?

Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 11. března 2017 20:34

Rohlik takto komunikuje standardne, jsou hodne otevreni a hraji to stylem jsme se zakaznikem rodina. Dokonce mam od nich docela dlouhy liebesbrief, ze nestihaji objednavky, budou vylepsovat systém a at v klidu vyskousim konkurenci. Je pravda, ze konkurenci jsem testla a používam ji jenom v prípade, ze R. Už nemá volny čas na doruceni, protoze co se tyce kvality a nabidky, nemeli konkurenci.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2017 21:05
Reakce na continuity:

ale tak něco jiného je být otevřený, sdělit, že nestíhají objednávky (to mi přijde jako normální), a proti tomu napsat "je u nás kontrola z cizinecké policie", následně vypisovat o stb, dušovat se, že všechno všecičko je ok (dnes skoro všechny vyhostili)...nestačilo by zůstat u toho "nestíháme, je nám moc líto, všem poškozeným pošleme rohlík navíc" a kdyby se ta kontrola proflákla v novinách (oni ji na sebe vážně napráskali sami), tak teprve potom to nějak řešit?

Offline andry spravce
2934 příspěvků moje polička 11. března 2017 21:14

Jsem workoholik. Schválně jsem nechala notebook v práci - dnes ráno jsem zoufale pobíhala po bytě a nakonec umyla okna a teď večer mám fakt pohodičku, chystám si podklady na pondělí, dodělávám resty a cítím klid. Absence pracovního notebooku mi to ovšem komplikuje

Offline Kokoska
34413 příspěvků moje polička 12. března 2017 00:48
Reakce na barbucha:

FNKV? Tam je na hřbitov vidět z chirurgie 

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 12. března 2017 01:12
Reakce na Kokoska:

Tam ne. "Náš" hřbitov je o sto let starší, než místo stavby, velmi vhodně zvolené   Dost se divím, že ho tehdy soudruzi nenechali zrušit!

Ale tak obecně, blízkost špitálu a hřbitova není - logicky -  nic neobvyklého.

Offline Kokoska
34413 příspěvků moje polička 12. března 2017 10:22
Reakce na barbucha:

Ano, to se dá pochopit.

když jsme u těch hřbitovů, vždycky mě bavilo, že Malostranský hřbitov je na Smíchově. Vím, že to má historické důvody, ale stejně. 

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 12. března 2017 10:35
Reakce na Kokoska:

Jo, akorát ho teď zprznili tou zdí - škoda...

Offline Kokoska
34413 příspěvků moje polička 12. března 2017 10:44
Reakce na RoSa:

Chtěla bych se tam podívat, vlastně ani nevím, jak to teď vypadá. Zeď je z Plzeňské? Z druhé strany snad bývala vždycky?

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 12. března 2017 10:55
Reakce na Kokoska:

Teď je to ze všech stran - "ochrana před vandaly"

http://www.malostranskyhrbitov.cz/products/zasnezena-poetika-malostranskeho-hrbitova/

PS: ale je pravda, že ta zeď tam kdysi stála, no...

Offline Kokoska
34413 příspěvků moje polička 12. března 2017 11:20
Reakce na RoSa:

Aha, sice jsem nedávno jela po Plzeňské kolem, ale spíš jsem dávala pozor, aby mi někdo u tramvaje nevlítl pod kola, než kolem sebe. Ale býval tam plot, pamatuju se, že bývalo vidět na náhrobky zarostlé břečťanem. Koukám, že bych si měla udělat čas a občas se tou Praou zase projít jako kdysi. Jen tenkrát nebývalo tolik turistů a podivných lákadel pro ně, což mi místy docela kazí dojmy.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. března 2017 13:10
Reakce na RoSa:

Pohřebnictví v týhle republice je na šílený úrovni.

Tak např. vesnice, kde máme chalupu (stř.Čechy), je teď celá auf, protože cca před měsícem jim tam na pohřeb do kostela dovezli úplně cizí mrtvolu.

Baby v kostele ječely, když se otevřela rakev a v ní místo nebožtíka chlapa nějaká cizí ženská!

Mně to přijde jak z nějakýho filmu, ale pozůstalým to teda asi moc vtipný nepřipadalo...

No to mi máma kladla na srdce už před léty, když v jedné pohřební službě pracovala, ať jednou zbytečně neutrácím za její pohřeb, protože toho byla přímým svědkem, že tam se s tím fakt nepářou. Ať si jako naivně nemyslím, že v urně bude doopravdy její popel. V první chvíli jsem myslela, že si dělá srandu, ale myslela to zcela vážně. Fakt drsný.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. března 2017 13:30
Reakce na andry:

"dnes ráno jsem zoufale pobíhala po bytě a nakonec umyla okna"

Tak tento typ workholismu mě ještě nikdy v životě nepotkal a vřele doufám, že ani nepotká.

Offline Tak Betty
6043 příspěvků moje polička 12. března 2017 13:54
Reakce na wendulka:

"dnes ráno jsem zoufale pobíhala po bytě a nakonec umyla okna"

Tak tento typ workholismu mě ještě nikdy v životě nepotkal a vřele doufám, že ani nepotká.

No já bych teď potřebovala, aby mě potkal.  A to urgentně.