A nedojímat mě!![]()
Přiznání
jak nedojímat, patříš k nám tak se rozluč a běž dom! A vem si nějaký nový šaty .
LOL. Asi jsi strašila ty stydlivé, nechtěly se pak vyjadřovat.
:) chudinky malé
Josefa prý nemá rozhodně v úmyslu mě vpustit a jak já jsem škemrala!
A to jako fakt blokace na doživotí, nebo sranda, nebo zapíraná nostalgie a stesk...? ![]()
Si tu libujeme v nudné přívětivosti :-D
Ano a často jsem byla off topic, v diskuzích jsem působila rušivě. A tak konec vysvětlování ne, nerada bych obtěžovala svými strastmi, na tragickej život jsem já pes!
Závažně jsem něco porušila, se stane ![]()
mě teda se*e no.Škoda. Jinak já dnes nadskakovala při sci fi filmu ze semdesátek, agent Bureš. Kdyby to
aspoň nebylo jak
ze života!
já jsem teda sporadická přispěvatelka, ale poměrně vytrvalá konzumentka vybraných vláken a musím přiznat, že vás tu opravdu ráda vidím ![]()
Na doživotí?? Ta je drsná teda....
No jo no, vtipné je, že vzhledem k tomu, že mi stále chodí upozornění, zřejmě mají dojem, že můžou mým mailem nadále disponovat, možná si někde postěžuju. A tak už to sem netahejme, že![]()
no ale nás to taky ovlivnilo! teda mě určitě - mám třikrát tolik parfémů než dřív - takže šest![]()
Hehe, já jich mám teď vlastně taky třikrát tolik, než jsem zdejší členky před pár lety objevila
.
Ehm, já se před příchodem sem o parfémy vůbec nezajímala, teď mám doma nemalé množství vzorků a ani trochu se mi nezamlouvá počet položek na seznamu toho, co bych si chtěla pořídit v plném balení ![]()
Ale hrozně mě to zkoušení vůní chytilo, fakt bych to do sebe dřív neřekla ![]()
ze? akorat kdyz ctu ty uzasne poeticke popisy tak se vzdycky zastydim, ja mam voni/nevoni/voni divne :-)
Ja jsem uplny parfemovy neznalec. Mam par parfemu, ktere jsem vetsinou od nekoho dostala. Bud je kupuju dal nebo je posilam dal. Nuda. ALE! Poprve jsem si ted nasla co ktere obsahuji, dokonce jsem zjistila, ze mam asi nejake slozky (rika se to tak vubec?) radsi. Myslim, ze nejsem uplne ztraceny pripad :)
Že jo? Mám to stejně, ale vůbec se za to nestydím (teda tady na tomto fóru trochu jo), ale vždycky si vzpomenu, jak jsem kdysi seděla s jedním velkým odborníkem na víno, someliérská škola, spoluvlastník vinic v Toskánsku, mluvil o barvě, vůni, bukletu, podtónech a jánevím o čem...a u druhé lahve jsme se shodli, že nejdůležitější hledisko je stejně chutná/nechutná ![]()
Já ještě občas přidávám jihlavankovské voní hezky, ale jinak jsou mé popisy totožné s vašimi ![]()
Ale pomaličku se mi daří rozeznat některé složky a už mám malou sbírku těch, které mi fakt voní.
Ovšem poetických popisů nebudu schopna nikdy.
Tomu rozumim, ja nesnasim slovo "polivacka"
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí