Přesně, já se třeba voním vyjímečně a taky se nade mnou snad nikdo neofrňuje!
Přiznání
![]()
Tady zas možná nejsou upřímní, pozor!![]()
Náhodou, už párkrát jsem se tu v recenzi dočetla o polévkovém koření. Samozřejmě to hned vzbudilo mou zvědavost![]()
Hm... Já mám jen těch na normální nošení minimálně 60... Asi bych to měla přehodnotit ![]()
25 ![]()
Moc pěkné číslo, takové kulaté
Tak já si dám se šaty závazek na 20!
Že..no já to budu v cjsdk sledovat ![]()
To je fakt.
Ale nic pro mě. Maximálně jako oflaktorický experiment, nic na nošení...
Byla jsem nepozorná a četla to jako 60 vůní na denní nošení... ![]()
Byla jsem nepozorná a četla to jako 60 vůní na denní nošení... ![]()
Já taky - a jaký bylo moje překvapení, když jsem se kkristýna podívala na poličku ![]()
Leč smích mě přešel, když jsem si vzpomněla na obsah mojí skříně... třesou se tam 3 (slovy troje) šaty. Vlastně čtvery, ještě jedny velký večerní. Nošený asi tak často jako ty ostatní ![]()
Taky jsem si tu poličku nedočkavě rozklikla. ![]()
Já mám tedy ve skříni šatů víc než ty, ale je otázkou, kolik jich po zimě skutečně obléknu, hádám, že tak troje - čtvery, a to si možná fandím,
to máš prašť jako uhoď.
Cha, to já oblíknu všechny (kdybych chtěla). Protože jsem si vychytrale pořídila vpravdě nadčasový - model pytel vod brambor! ![]()
chm, já si jeden model pytel vod brambor pořídila loni, že ho jako kdyžtak můžu mít až do truhly (a jinx mi ho tehdá velmi trefně sepsula), muž mi ho nadšeně odsouhlasil (mně je to taknějak fuk páč já sebe nevidím), měla ho na jedné akci a když jsem ho vytáhla nedávno, tak mi sice furt stejně padne, ale prej vypadá... jak pytel vod brambor. no dobře mi tak:-)
Mně tedy polejvačka evokuje polévečku a způsobuje záchvaty chutí na nějakou pořádnou polívku!![]()
A mne to zas pripomína polievačku na Veľkú noc u nás.
Práve som zistila, že s mojim počtom šiat som ďaleko pozadu. Radšej to nebudem ani počítať, ale žalostne málo. Čistka môjho šatníka bola veľká.
Nejvyšší čas nakoupit nový ![]()
Ty vypadaj zajímavě..
Počet šatů ve skříni: ke 40 (počítáno i letníma k vodě a tak). Počet šatů co mi jsou: sotva 10 :-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí