Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 22. března 2017 23:05
Reakce na Solathis:

A neměli by si chlapci tu pomlázku z Vrbová ho proutí tak náhodou plést sami???

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. března 2017 23:25

já se přidávám k nesnášečům velikonoc.

nenávidím je od mala, protože u nás se nepolévalo jen vodou, ale i třeba octovou vodou, páchnoucícmi lacinými voňavkami, byla jsem zmlácená kabely, popíchaná jalovcem, ožralci nám vždycky doma něco zničili. teď k nám sice už nikdo nechodí, protože jsem stará a už roky se na velikonoce zapírám, nicméně je nenávidím dál.

nesnáším je i jako liturgické období, zpěvy, půsty, tklivé obřady. prostě na velikonocích nesnáším naprosto všechno. je to pravý opak vánoc, které naopak miluju se vším všudy.

mám ráda snad jen výzdobu, vajíčka a tak. líbí se mi zahraniční zvyk hledání vajec na zahradě.

Offline Viatori
200 příspěvků moje polička 23. března 2017 07:02

Právě s ohledem na naprostou neznalost parfémového světa jsem s přihlášením sem na fórum váhala. Jsem konzerva, jen málokdy něco vyzkouším, ale beztak nekoupím něco nového, bojím se, že pak budu litovat. Ale ráda čtu vaše recenze a neskutečně obdivuju, že jste schopny vše rozeznat a tak sofistikovaně popsat. Tak jo, na léto zkusím pořídit něco jiného než Burberry, zkusím .

Šaty mám šestery v Olomouci, čtvery v Praze, letních cca šest. Šaty a sukně nosím raději než kalhoty, ty zas mám jen dvoje, nepočítaje džíny. Sukně asi 6 : 6 (letní, teplé), ty ale zas moc neumím kombinovat s vrškem, nebo ho neumím v obchodě najít. 

A jak jsem už psala, vážím si zdejší atmosféry. Chodí se sem hezky .

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 23. března 2017 08:10
Reakce na paktofonika:

Tak tady je uces (vcera jsem si zkousela saty od kamosky na blizici se spolecenskou akci a pri te prilezitosti se blejskla)

Edit: ted jsem si vsimla nereprezentativniho pozadi, haha. fotila jsem to uplne hotova po navratu z prace asi v jedenact vecer. za chvilu to smazu, at to tu neni na veky veku :D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. března 2017 08:16
Reakce na Lilly_Ku:

Super.  presne takto by som si to predstavovala na sebe. Len by som musela mať aspoň 2x viac vlasov. Ty ich máš pekné  a husté :-) 

Pozadia som si všimla až po tvojom upozornení 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 23. března 2017 08:17
Reakce na paktofonika:

to je nafoukany od kadernice ... jsem zvedava, jak to bude vypadat, az to umeju a pokusim se to upravit svejma gramlavejma rukama :D

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 23. března 2017 08:29
Reakce na Lilly_Ku:

Krásný to máte

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 23. března 2017 08:29
Reakce na Lilly_Ku:

Hrozne ti to slusi :-) (a vypadas skoro nezletile. Mysleno jako kompliment, aby nedoslo k chybe v prekladu)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 23. března 2017 08:32
Reakce na Lilly_Ku:

moc hezky

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 23. března 2017 08:37

Já se musím přiznat, že jsem uplně v šoku z "eshopu" IKEA. To jsem nějak nepochopila. Vypadá to, jako když to vymyslel snad sám pan zakladatel Kamprad . Fakt šílený mechanismus. Vyber si na stránkách, zkontroluj dostupnost v dané kamenné pobočce (?!), nech si poslat domů za 600 kč . Nebo si to nech za 300 kč nachystat na kasu. Tak to je nářez po mnohaletém čekání na online prodej. Ale pobavilo takhle po ránu, to zas jo.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 23. března 2017 08:48
Reakce na Guinea Pig:

To je virtuální paralela jejich "najdi si sám ve skladu." Trademark.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 23. března 2017 08:49
Reakce na Lilly_Ku:

Krásné. Komplet.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 23. března 2017 08:59
Reakce na Sweet Potato:

Tak takhle je to. Oni vlastně jen drží svoji lajnu! Už je mi to jasný.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 23. března 2017 09:27
Reakce na Lilly_Ku:

Krásny účes a myslím, že ľahko udržateľný. A páči sa mi kombinácia šiat a topánok. Jo a vyzeráš ako stredoškoláčka. Teda z mojho pohľadu.

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 23. března 2017 09:51
Reakce na Lilly_Ku:

Moc pěkný to je!

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 23. března 2017 09:58

damy, moc vam vsem dekuju, fakt me to tesi a taky jsem spokojena, ze je ohoz na svatbu uspesne vyresen 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 23. března 2017 10:25
Reakce na Catherinne:

Tata s karpalama toho bohuzel moc nezaplete a zbytek to ucim kazdy rok a do pristich velikonoc to zapomenou  Ale proutky jezdi lovit se mnou, to bych se jim na to mohla viteco... Kdyby byli vsichni rozumni jako "moji" kluci, tak bych se na tu vesnici snad nebala... 

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 23. března 2017 10:27
Reakce na Lilly_Ku:

Moc pěkný. Účes i šaty :)

Offline Olinka
141 příspěvků moje polička 23. března 2017 10:31
Reakce na Lilly_Ku:

Paráda, dala bych ti sto zelených ramínek, tady je super všechno - účes, brýle, šaty, boty - prostě kočka! 

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 23. března 2017 10:50
Reakce na Lilly_Ku:

Moc hezké (včetně pozadí  ) Účes je super!