A neměli by si chlapci tu pomlázku z Vrbová ho proutí tak náhodou plést sami???
Přiznání
já se přidávám k nesnášečům velikonoc.
nenávidím je od mala, protože u nás se nepolévalo jen vodou, ale i třeba octovou vodou, páchnoucícmi lacinými voňavkami, byla jsem zmlácená kabely, popíchaná jalovcem, ožralci nám vždycky doma něco zničili. teď k nám sice už nikdo nechodí, protože jsem stará a už roky se na velikonoce zapírám, nicméně je nenávidím dál.
nesnáším je i jako liturgické období, zpěvy, půsty, tklivé obřady. prostě na velikonocích nesnáším naprosto všechno. je to pravý opak vánoc, které naopak miluju se vším všudy.
mám ráda snad jen výzdobu, vajíčka a tak. líbí se mi zahraniční zvyk hledání vajec na zahradě.
Právě s ohledem na naprostou neznalost parfémového světa jsem s přihlášením sem na fórum váhala. Jsem konzerva, jen málokdy něco vyzkouším, ale beztak nekoupím něco nového, bojím se, že pak budu litovat. Ale ráda čtu vaše recenze a neskutečně obdivuju, že jste schopny vše rozeznat a tak sofistikovaně popsat. Tak jo, na léto zkusím pořídit něco jiného než Burberry, zkusím
.
Šaty mám šestery v Olomouci, čtvery v Praze, letních cca šest. Šaty a sukně nosím raději než kalhoty, ty zas mám jen dvoje, nepočítaje džíny. Sukně asi 6 : 6 (letní, teplé), ty ale zas moc neumím kombinovat s vrškem, nebo ho neumím v obchodě najít.
A jak jsem už psala, vážím si zdejší atmosféry. Chodí se sem hezky
.
Tak tady je uces (vcera jsem si zkousela saty od kamosky na blizici se spolecenskou akci a pri te prilezitosti se blejskla)
Edit: ted jsem si vsimla nereprezentativniho pozadi, haha. fotila jsem to uplne hotova po navratu z prace asi v jedenact vecer. za chvilu to smazu, at to tu neni na veky veku :D
Super.
presne takto by som si to predstavovala na sebe. Len by som musela mať aspoň 2x viac vlasov. Ty ich máš pekné a husté :-)
Pozadia som si všimla až po tvojom upozornení ![]()
to je nafoukany od kadernice ... jsem zvedava, jak to bude vypadat, az to umeju a pokusim se to upravit svejma gramlavejma rukama :D
Krásný to máte![]()
Hrozne ti to slusi :-) (a vypadas skoro nezletile. Mysleno jako kompliment, aby nedoslo k chybe v prekladu)
moc hezky![]()
Já se musím přiznat, že jsem uplně v šoku z "eshopu" IKEA. To jsem nějak nepochopila. Vypadá to, jako když to vymyslel snad sám pan zakladatel Kamprad
. Fakt šílený mechanismus. Vyber si na stránkách, zkontroluj dostupnost v dané kamenné pobočce (?!), nech si poslat domů za 600 kč
. Nebo si to nech za 300 kč nachystat na kasu. Tak to je nářez po mnohaletém čekání na online prodej. Ale pobavilo takhle po ránu, to zas jo.
To je virtuální paralela jejich "najdi si sám ve skladu." Trademark.
Krásné. Komplet.
Tak takhle je to. Oni vlastně jen drží svoji lajnu! Už je mi to jasný.
Krásny účes a myslím, že ľahko udržateľný. A páči sa mi kombinácia šiat a topánok. Jo a vyzeráš ako stredoškoláčka. Teda z mojho pohľadu.
Moc pěkný to je!
damy, moc vam vsem dekuju, fakt me to tesi a taky jsem spokojena, ze je ohoz na svatbu uspesne vyresen ![]()
Tata s karpalama toho bohuzel moc nezaplete a zbytek to ucim kazdy rok a do pristich velikonoc to zapomenou
Ale proutky jezdi lovit se mnou, to bych se jim na to mohla viteco... Kdyby byli vsichni rozumni jako "moji" kluci, tak bych se na tu vesnici snad nebala... ![]()
Moc pěkný. Účes i šaty :)
Paráda, dala bych ti sto zelených ramínek, tady je super všechno - účes, brýle, šaty, boty - prostě kočka! ![]()
Moc hezké (včetně pozadí
) Účes je super!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí