Vypadají zajímavě. S Bonprixem nemám moc dobré zkušenosti, tak snad budeš mít štěstí. Pak čekám fotku!
Přiznání
Hm, ako to tak čítam, začínam svoj šatník považovať za minimalistický. A to som sa o to ani nesnažila. Cez víkend šli dve vrecia starého oblečenia preč. A stále mám pocit, že mám plnú skriňu.
Šiat na bežné nosenie mám 5
Ale zato mám asi 15 topov s 3/4 rukávom a lodičkovým výstrihom (z toho 7 pásikavých). Budem si asi s prichádzajúcou jarou musieť zadovážiť nejaké nové šaty. A topánky. A možno nejaké ďalšie topy s 3/4 rukávom ![]()
Co se počtu šatů týká, můj šatník minimalistický je - slovy dvoje! Jsem žabař proti vám všem tedy!
Tak v tom aspoň nie som sama :D My nemáme dress code v práci. Robím v prevažne mužskom kolektíve (z 25 ľudí sme tu 4 ženy a aj to nie každý deň všetky) a kolegovia chodia oblečení veľmi casual. Výnimočne, keď majú stretnutie s klientom, prídu v obleku alebo skôr nejak smart casual.
Naviac som v zime nemala na šaty náladu, takže sa teším na teplejšie počasie keď budem môcť vytiahnuť tých mojich pätoro ľahších šiat ![]()
Já si neumím představit ani 40 šaty ve skříni, ani 60 parfémů na poličce. Minimalista bohužel nejsem, mám hafo věcí "na venčení", "na památku", "na doma", čas od času to proberu, ale pořád je toho až běda, potřebovala bych nějakou návštěvu s nemilosrdnou rukou.
Krom knížek a her asi celkově nemám ničeho hodně, ale i ty už dost omezuju, za posledních 9 let jsem se 4x stěhovala a to mě docela naučilo.
Já si neumím představit ani 40 šaty ve skříni, ani 60 parfémů na poličce. Minimalista bohužel nejsem, mám hafo věcí "na venčení", "na památku", "na doma", čas od času to proberu, ale pořád je toho až běda, potřebovala bych nějakou návštěvu s nemilosrdnou rukou.
Krom knížek a her asi celkově nemám ničeho hodně, ale i ty už dost omezuju, za posledních 9 let jsem se 4x stěhovala a to mě docela naučilo.
Někdy na to vytřizování pomáhá se stěhovat, ideálně hodně daleko, pak si odvezete fakt jen to, co nosíte ![]()
Jinak já sjem asi absolutní minimalista, šaty mám dvoje (z toho jedny společenské, jedny letní), kalhoty jedny (vyloženě na volný čas), sukní asi 8.....
ja vcera vytridila skrin a objednala dvoje saty, cullotes, rolak a boty. u me uplna nakupni horecka haha.
a dneska jdu este ke kadernikovi, proste komplet priprava na jaro :)
To sú tu zaujímavé počty. Ja mám asi 6 šiat, 4 košele, 4 nohavice(džíny vrátane), jedny tenisky, jedny toms a jedny poltopánky. Jedno biele tričko, jedno čierne, 2 roláky, 3 svetre,pár vecí na venčenie, parku, koženku, bomber, športovú bundu, dve zimné bundy, 2 šále, čiapka, jedny rukavice. A plus veci na cvičenie. To asi ani dohromady nieje 40 kusov ![]()
edit: zabudla som na 2 sukne
Som zvedavá na účes. ![]()
ja taky! :D
primarne se potrebuju zbavit asi tretiny vlaku, ktery jsou uplne zniceny odbarvovanim na bilo. puvodne jsem myslela, ze to jeste necham odrust, ale vypada to fakt blbe a nejak mam ptorebu se pri zacinajicim jaru dat trochu do pucu. takze to asi proste necham poradne zkratit do nejakyho trochu asymetrickyho bobu tesne pod usi a pak holt budu cekat, az to vsechno doroste.
Takovych poctu bych chtela dosahnout :) snazim se :).
Nejhorsi jsou moje veci "na pisek" s detmi. Tam se vsechno znici, hlavne boty. Je mi lito brat nove tenisky nebo baleriny, ale ty stare jsou uz opravdu hrozne. Cekaji u dveri na vyhozeni, ale jeste jsem se k tomu neodhodlala
.
To sú tu zaujímavé počty. Ja mám asi 6 šiat, 4 košele, 4 nohavice(džíny vrátane), jedny tenisky, jedny toms a jedny poltopánky. Jedno biele tričko, jedno čierne, 2 roláky, 3 svetre,pár vecí na venčenie, parku, koženku, bomber, športovú bundu, dve zimné bundy, 2 šále, čiapka, jedny rukavice. A plus veci na cvičenie. To asi ani dohromady nieje 40 kusov ![]()
edit: zabudla som na 2 sukne
takova velikost satniku je pro me ideal! :)
To som napísala tak z rýchlika, nezarátala som spodné prádlo a pyžamo. Zabudla som na jedny poltopánky a na dvoje zimné topánky. Ale aj tak si myslím že mám toho tak akurát. Ja som všetko nekompromisne pretriedila, aj tak som chodila stále v tom istom. Teraz sa chystám si niečo pekné na jar kúpiť.
No to som zvedavá ešte viac. Ja by som tiež potrebovala radikálnu zmenu. ALe naposledy čo som bola u kaderníčky urobila mi balayage podstrihla 2 cm a do ničoho závratného sa nepustila. Aj keď som chcela, ona mala opačný názor. Pritom moje vlasy sú na nič. Jemné, riedke, pórovité. Mám chuť na radikálne skrátenie. A túžim po ofine ako má nellielovett, len riedke vlasy nepustia. Kedysi som si strihala ofinu podľa Natalie Oreiro :D
Ja som po ofine Natalie Oreiro vždy túžila, ale desne mi to nepristane :D Tak ticho závidím
To mi připomíná bývalého spolubydlícího, ten o sobě tvrdil, že na parfémy do deseti tisíc má alergii ![]()
(a mám jakési podivné deja vu, že už jsme to spolu jednou řešily!)
Pevne dúfam, že kvôli vlastnému zdraviu zabezpečoval svojim spolubývajúcim parfémy, ktoré by ho nedráždili...
Safra, tato možnost mě tehdy nenapadla...![]()
já se teda taky snažím nemít moc věcí, což se mi teda nijak zvlášť nedaří, ale poctivě vyhazuju, co nenosím, blbiny si moc nekupuju, ale se dvěma tričkama a čtyřma košilema bych nevydržela ani do neděle, musela bych pořád prát, jak to děláte?
Je to fitness trenérka a věčně chodí v těch věcech na cvičení, jinak si to neumím vysvětlit. A ještě je na všech fotkách tak pěkně oblečená. Nechápu, nechápu.
A mne to zas pripomína polievačku na Veľkú noc u nás.
Preboha, veď to podľa fotky musí byť pomern malé dievča...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí