o nízkých maržím vím své
ale přesto mě ta částka udivila, řekla bych, že třeba kolem miliardového obratu už by se z červených čísel dostat mohli. (mimochodem, dle článků, které jsem četla, si rohlik opakovaně stanoví přehnané cíle, možná by měl slevit ze svých internetových prezentací, třeba na minulý rok hlásal cíl 1.2M, a dal 960 milionů, na letošek chtěl ty dvě miliardy, no a po té aféře to myslím zase nedá. i rok 2015 nezvládl představy, které veřejně prezentoval, naplnit. asi bych trochu s veřejnými cíli brzdila, být na jejich místě
pan čupr sice asi je úspěšný, ale hrozně mluví.)
Přiznání
Dřív byli snad jenom v Praze, letos expandovali do dalších měst, kde nemají konkurenci jako v Praze, nemyslím, že hrozně mluví, připadá mi to adekvátní. Ale mně je Čupr sympatickej, třeba nejsem objektivní ![]()
tak u rozvozu potravin mi to neprijde tak divne, ta logistika, vychystavani, to musi byt silene, ale vzdycky mi prislo divne, kdyz byly zverejnene vysledky normalnich retezcu, ze muzou byt ve ztrate, kdyz jim dodavatele plati za uplne vsechno
Budu muset ten rohlík vyzkoušet, jestli to stojí za to... zatím jsem nakupovala jen v Tescu a už podruhý mi přišla namrzlá mrkev (což samozřejmě při převzetí není vidět) ![]()
A jak jsem si všimla, nabízej rozmezí doručení 15 minut, což je velmi příjemný, Tesco má dvě hodiny.
K nám Rohlík nerozváží, ale nakupuju u Košíku, ti mají taky rozmezí 15 minut. Minule jsem si objednala nákup na osmou ráno v sobotu a měla jsem tendence se pánovi trochu omlouvat, že je to moc brzo a ještě o víkendu...a on mi ríká, že už půl hodiny stojí v naší ulici. Když jsem se divila, proč nezavolal, říkal, že mají zakázáno rušit dřív :-D chudák. (jo a jinak spokojenost veliká, i když myslím nemají takový rozsah zboží jako Rohlík).
"zakázáno rušit dřív"
no to je geniální! toho bych si prosila naklonovat:DDD
(včera ráno jsem si domluvila s rozvozcem jisté společnosti, že k nám zajede ve 13:00 - čas navrhnul on - šlo teda o velkou věc která se nedala jinak než doručit do domu, no a v poledne volal že teda sorry ale už tam za chvíli bude. tzn vyskočit od talíře a místo oběda valit dom:/
To zní jako scifi ![]()
Já měla v pátek domluvený večerní doručení z Datartu - no nevolal mi ten jejich pepíček ve dvě, že stojí před barákem?! ![]()
Jo, takový miluju!!
Ale jinak teda s Košíkem v tomto fakt 100% spokojenost, jsou milí, usměvaví, když se zdrží o deset minut, volají s omluvou, fakt paráda.
Zkusím určitě jedny nebo druhý, páč ta přemrzlá mrkev mě zle rozkatila!
přiznávám, že budu muset asi založit wtf vlákno, protože nemám kam dávat různé věci ![]()
https://magazin.aktualne.cz/kuriozity/brexit-legsit-mayova-britanie-afera-daily-mail/r~488a18ec148011e7a4f4002590604f2e/?_ga=1.141745074.1451742754.1467150321
třeba tohle. prý strašná aféra. já nevím, asi jsem teda taky sexista, protože mi ten nadpis přijde prostě jako vtip, navíc k tomu ta fotka fakt silně navádí. plátek je zřejmě bulvární, ne že by třeba něco takového napsaly timesy, to by asi skandál byl, nic urážejícího na nadpisu nevidím. nevidím ani žádný genderový problém, protože mluví o dvou ženách (věřím, že kdyby se nastkytla podobně navádějící fotka s muži, udělají podobný vtip jiného druhu o nich). prostě jsem asi nekorektní a navíc zastaralá :/
Jenomze u nejake podobne fotky s chlapama v podobne zavazne situaci by o tom s pravdepodobnosti hranicici s jistotou nikdo zadny takovy for neudelal. A vo tom to je. Ja to teda este krome sexistickeho povazuju za obecne nevkusne.
Mě by zajímalo, proč by vůbec měla tahle fotka zadávat důvod k nějakým komentářům.
Nejsou naboso (dodržují dresscode) , ani nemají minisukně končící pod zadkem, natož aby jim snad byly vidět kalhotky... tak v čem je problém? Jsou to ženy, které jsou oblečeny jako ženy. Opovážlivost, zasluhující břitkou kritiku!
Priznavam se taky k sexismu
Teda nemyslim tim reklamy typu " kvalitni rezivo" apod., to by vubec nemelo byt mozny verejne vystavit. Ale tohle, lytka ty fotce proste natolik dominujou, ze si nelze nevsimnout. Na tom neni vubec nic spatne. Ale komentovat to v zertu jako ktera by vyhrala mi nepripada hruby, urazlivy ani dvojsmyslny v sexualnim smyslu...Oni politici takhle spolu v trenyrkach obvykle nesedavaj, aby mohl nekdo korektne okomentovat i jejich nohy. A to, ze si u zeny v kratsi sukni kdokoli vsimne nohou, cimz ji redukuje na pouhy objekt...mne to pripada smesny. Vzdyt co uz muze byt pro zensky vic, nez ze obe premierky jsou zeny.
No nevím, já v Čechách neznám nikoho, kdo by na ulici komentoval oblečení nebo vzhled jiných lidí. Jak jsi to tu napsala, okamžitě mě napadlo, že takovou situaci prostě neznám... Určitě to tu není všeobecně zvykem. Jediný, co teda prásknu na sebe, když jsem byla naposledy v Londýně (v lednu) pronesla jsem já sama komentář typu hele dneska mají všichni na sobě kalhoty, já byla ten den snad jediná v sukni.
to je výborný postřeh. No asi to bude i důvod, proč to u nás vypadá tak, jak vypadá (na ulicích). Ony ty citlivější nebo nesmělejší povahy časem prostě rezignují na nějakou snahu a raděj jsou nenápadné, aby zas každá druhá tetka neměla tisíc keců. Hlavně nevyčnívat.
no já bych angličanky teda nějak plošně nedávala za nějakej zářnej příklad pěknýho oblečení
nesouhlasim, mne to naopak hruby, urazlivy a dehonestujici pripada. v tomhle kontextu naprosto neni na miste hodnotit telesny proporce. nejsme v rusku, kde putin polonahej na koni predvadi bicaky.
primer v trenyrkach vubec nechapu, jakoze ekvivalent zeny v sukni po kolena je chlap v trenyrkach?
a k tomuhle Vzdyt co uz muze byt pro zensky vic, nez ze obe premierky jsou zeny.
pro zeny bude este vic, az tohle nebude nejaka vyjimka hodna zvlastniho upozornovani a komentovani, ale normalni situace.
a
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí