tyjo!![]()
Přiznání
Taky se mi to libi, slusi ti to.
Nee, jsem sedela v zubarskym kresle a promeskala to. Fnuk.
Já jsem to stihla a moc jí to slušelo, jen jsem nestihla psát..
takže Lilly_Ku ![]()
já jsme to stihla a přidávám se k pochvalám - sluší ti to.
A já to nestihla.. ![]()
Tiež som to nestihla a teraz budem rozmýšľať,aký účes,aké šaty ![]()
podobne, ale mňa starého zvedavca zaujíma aj to pozadie ![]()
Dnes som sa cely den zdravo stravovala.Doobeda som sa hrala na zajaca a zjedla niekolko mrkiev a salatovu uhorku.Na obed som mala salat s kuracim masom.A potom pokracoval den (vlastne tyzden) blbec v praci (len pred chvilou som poslala poslednu ugrentnu vec) a ja som zozrala skoro celu pizzu
Len teraz neviem,ci od hladu alebo od zlosti ![]()
Změna času mne mate. Mám pocit, že jsou tak dvě hodiny, kouknu na časomíru a ono skoro půl čtvrté! Teď nevím, co si s takovou dávkou popracovního světla počít ![]()
Miluju letní čas a velkou dávku popracovního světla! :-)
Vítej kolo, brusle, pivko na náplavce, pozdní tréninky na Vltavě!
Mně je normálně nějak smutno po zimě:-D. Ale fakt, jaro a léto je na mě moc aktivní:-D. Bych netušila, že se někdy mým oblíbeným obdobím stane podzim a zima:-D. Teda je pravda, že je to taky od dob, kdy nemusím nikam moc cestovat a topíme elektrikou. Jo a taky mám panický strach, z toho, že mi bude teplo, přičemž mám stejně tu teplotní netoleranci danou více méně psychicky:-D.
Je to super, o tom žádná, akorát zase najít nějaký rozumný režim a organizaci dne bude chvilku trvat ![]()
A ono to tolik mění? Prostě se probudím jakože o něco dřív, to je vlastně všechno, ne? Na organizaci dne to snad vliv nemá?
Já s tím vážně problém nemám, i normálně mám trochu nepravidelný režim, takže hoďka sem, hoďka tam mě nijak neuráží. A mám radost, že toho dne víc užiju.
tak me budu budik, takze musim, prijemny mi to neni. odpoledne mam pocit ze je jeste brzy, neni cas jit domu. ono se to srovna, jen se mi to zda naprosto zbytecny
Letní čas taky miluju. Ráno se mi špatně vstává v jakémkoli čase, takže mi to ani nepřijde. Za ten delší den to rozhodně stojí!![]()
co mam deti mi vadi i ten delsi den. obe jsou sovu par excelance, takze maji problem usnout i kdyz venku neni jeste svetlo. a navic jsem sova hodne navazana na ten prirodni cas, takze si opravdu blbe zvykam. prvni tyden mne vzdy tresti hlava. nejak si zvyknu, ale prijde mi to cele uplne zbytecne.
Změna času mne mate. Mám pocit, že jsou tak dvě hodiny, kouknu na časomíru a ono skoro půl čtvrté! Teď nevím, co si s takovou dávkou popracovního světla počít ![]()
Ale zas je fajn v práci zjistit, že už je skoro čas mazat domů, ne?
kdyz ja z prace nechodim, kdyz padne, ale kdyz mam vicemen hotovo. takze ja akorat zjistim, ze mam min casu nez jsem si myslela nebo tam sedim dyl nez predtim.
Letní čas taky miluju. Ráno se mi špatně vstává v jakémkoli čase, takže mi to ani nepřijde. Za ten delší den to rozhodně stojí!![]()
Kdy se prosím změnila délka dne? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí