Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 31. března 2017 11:22
Reakce na Lilly_Ku:

souhlasím do puntíku...

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 31. března 2017 11:26

Jasné, je úplně jedno, že May premiéruje v sakra obtížném ovzduší a Sturgeon je v pěkně prekérní situaci, furt jsou to jenom ženský a jako sorry, holt ty nohy všechny u nich zajímají nejvíc.

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 31. března 2017 11:38

me teda dostal komentar nejakyho blba na aktualne.cz, kerej tu fotku popsal slovy "dve zeny v minisukynkach.."

Online Janulik03
20315 příspěvků moje polička 31. března 2017 11:47
Reakce na Lilly_Ku:

Presne, neznášala som, ked sme išli na nejaké rokovanie ja a kolegovci chlapi. A vtedajší šéf vždy nezabudol poznamenať, nech si dám pekné šaty, že ich zaujmem a bude to. Grrr, ešte teraz mi to dvíha tlak. Išla som tam ako odborník a nie ako modelka.  

Online Janulik03
20315 příspěvků moje polička 31. března 2017 11:49

Jéj tak som to teda prečítala. Fakt minisukýnky tam padli.  Idiotizmus

Offline Potrefenáhusa
38910 příspěvků moje polička 31. března 2017 11:54
Reakce na :

Já jsem v UK nikdy nebyla (akorát v Irsku mimo hlavní město), takže soudím jen podle turistů v Praze a všimnu si jenom extrémů, které mě praští do očí, což jsou pravidelně v říjnu angličanky v žabkách na holých nohách fialových zimou, v legínách a v tílku se špagetovými ramínky. Jinak mi přijde, že v centru Prahy se pohybuje mimo turistů taky spousta krásně oblečených lidí, na které snad nikdo blbě nečumí.

To s tím všímáním bude teda ale asi pravda. Já na některý fakt dobře oblečený ženský ale taky čumim a dost, ale fakt v dobrým.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 31. března 2017 11:57

tak u zeny v politike sa vzhlad bude riesit vzdy: napr. Hillary Clinton - ked na verejnosti vystupovala v (neforemnych) nohavicovych kostymoch, media interpretovali jej volbu ako zmätenost vo vlastnom pohlavi, ktora sa prejavovala desexualizovanou uniformitou. po radikalnej zmene pred cca 10 rokmi, ked zaradila do satnika vyraznejsie farby, vystrihy, zenske motivy - volany, masle a pod., je kritizovana za to, ze jej zenskost iba odputava pozornost od jej politickej agendy.

to je vlastne podobny model, ako mainstreamovo krasna zena v politike - ta bude bud hlupa (lebo binarne opizicie), zaujima ju viac vzhlad (moda, nechty, vlasy...) ako politika a pod.; zena, ktora nesplna vsetky standardy aktualnej krasy = muzatka, prip. reakcie typu ta nezvlada ani byt zenou, bola by krajsia, keby tolko nevysedavala v praci a pod. 

edit. a vlastne to tak asi bude u (kazdej) zeny, ktora sa pohybuje vo verejnej sfere; a cim vyssia pozicia, tym viac.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 31. března 2017 12:00
Reakce na Potrefenáhusa:

to asi určitě ne. Ale spíš se mi líbí, že i kdyby šla angličanka v igelitovým pytlíku, tak je to všem asi jedno (podle toho příspěvku, na který reaguju), zatímco tady u nás na maloměstě si jedna vezme barevný boty k riflím a už se to komentuje. Stejně jako šaty třeba (kam ses tak vyparádila? ).

Offline Potrefenáhusa
38910 příspěvků moje polička 31. března 2017 12:03
Reakce na Guinea Pig:

já jsem asi zmlsaná tou prahou, ale nějak jde asi tady to mimo mě. Když na mě někdo čumí, tak mám pocit, že mi to sluší :-D

(Kamarádka se takhle nesla přes půlku Prahy a pak si všimla, že jí z batohu teče prasklej jogurt.)

Online Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 31. března 2017 12:05
Reakce na Potrefenáhusa:

haha mam to stejne, kdyz nekdo kouka, tak mi to vetsinou zvedne naladu. musim si zkontrolovat batoh :D

Online Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 31. března 2017 12:06
Reakce na Guinea Pig:

tak to jsou takovy blby otazky, ze bych se skoro primlouvala za nejakou blbou odpoved :)

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 31. března 2017 12:09
Reakce na Potrefenáhusa:

za mojí kamarádkou se otáčeli muži, když šla ze školy na vlakové nádraží v Brně. Bylo léto a ona měla radost po zkoušce, spokojená, že se líbí, si vykračovala, usmívala se na všechny. Až ve vlaku ji nějaká paní upozornila, že má kus sukně na zadku zastrkaný pod batohem (se jí to nějak chůzí vyposunovalo díky silonkám nahoru pod ten batoh).

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 31. března 2017 12:32
Reakce na palahniukowa:

Ale on se ten vzhled řeší i u muže politika, ne že ne. Takový Trump, chudák, tolik dobrého americe přináší, a stejně furt někdo řeší jeho vlasy 

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 31. března 2017 12:57

Ale vzdyt tady je nekolik vlaken, kde se resi vzhled vlastni nebo tech druhych a mp je na tom skoro zalozeny, ne?

Offline Potrefenáhusa
38910 příspěvků moje polička 31. března 2017 13:19
Reakce na Guinea Pig:

tohle je strašný, já vždycky když tohle vidim, tak vůbec nevím, jak se zachovat, naposledy jsem takhle viděla paní v kině s rozjetým zipem vzadu na společenských kalhotách a taky paní, která měla sukni zaháknutou do silonek, ovšem kamarádka mě trumfla s historkou o někom, komu z kalhot koukal docela dlouhej kus odmotanýho toaletního papíru...

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 31. března 2017 13:20
Reakce na Lilly_Ku:

a k tomuhle Vzdyt co uz muze byt pro zensky vic, nez ze obe premierky jsou zeny. 

pro zeny bude este vic, az tohle nebude nejaka vyjimka hodna zvlastniho upozornovani a komentovani, ale normalni situace.

a

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 31. března 2017 13:33
Reakce na :

Otazka kam ste vlezli, ale v praze se po lidech v satech a v obleku normálně nikdo neohlizi ve stylu 'co to probuh je' to sem nezažila. Spíš se mi stalo, že sem si už párkrát vzpomněla na historku podanou na mp stylem 'byla sem na události v šatech jediná a všichni na mě děsně koukali, burani' a vzpomněla sem si ve chvíli, kdy potkám 'dámu v šatech' co se povýšeně rozhlíží okolo, jestli všichni vidí jak je děsně nobl a ve skutečnosti má dost ránu v příšernejch hadrech..tzn je to úhel pohledu 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 31. března 2017 14:04
Reakce na Potrefenáhusa:

Jsem takhle na plese asi deset minut obzajdovala za paní v krásných lososových šatech, která se nakrucovala před rektorem ČVUT, akorát tu dlouhou sukni měla vzadu zastrčenou do silonek.  Fakt jsem nevěděla jak na to, až jsem jí natvrdo vstoupila do rozhovoru, jako že se vážně omluvám ale je to nutné (no byla rudá až za ušima, ale stáli uprostřed místnosti a nebylo jak z toho vybruslit s grácií).