Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 31. března 2017 14:58
Reakce na mirajo:

Bingo!

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 31. března 2017 15:00
Reakce na :

Jeežiš, to bych nerada, nebylo to myšleno jako útok, fakt je že sem prostě nezaznamenala hromadný otáčení se za někým. Ale možná sem to nezaznamenala protože já se za lidma nijak neotáčím a pak nevidím, že ostatní ano. Ale spíš mi to přijde, já nevím, trochu zveličený?

Online Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 31. března 2017 15:04
Reakce na mirajo:

Ale vzdyt tady je nekolik vlaken, kde se resi vzhled vlastni nebo tech druhych a mp je na tom skoro zalozeny, ne?

jde prece o kontext. je rozdil, jestli se v kontextu volnocasoveho nebo modniho fora bavime o mode a pro me za me i o modnich preslapech, a kdyz (byt bulvarni) noviny srovnavaji nohy vysokych politicek pri vyznamnem setkani. navic nehodnotili obleceni, ale nohy.

ja nevim, ekvivalent by byl treba kdyby otiskli dva politiky a resili, kdo ma vetsi biceps nebo bouli v kalhotach.

Fakt v tom nevidite rozdil?

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 31. března 2017 15:13
Reakce na Janulik03:

Presne, neznášala som, ked sme išli na nejaké rokovanie ja a kolegovci chlapi. A vtedajší šéf vždy nezabudol poznamenať, nech si dám pekné šaty, že ich zaujmem a bude to. Grrr, ešte teraz mi to dvíha tlak. Išla som tam ako odborník a nie ako modelka.  

Tak tohle by me taky pekne stvalo. Jen se s tim nepotkavam, pracuju v prostredi, kde neni vyraznejsi prevaha zen ani muzu, plus uniforma, pro obe pohlavi stejna. Vlastne takovej genderove dokonale vyvazenej svetAle par genderove nekorektnich vtipu nam tam visi a me to neurazi, stejne tak muzu zazertovat na ucet chlapu a nic zlyho se mi nestane. Pohybuju se po Praze, tady barevnyma botama asi nikomu dech nevyrazim. Ale je fajn, ze me uz neceka tehotensvi v dobe, kdy by mi nekdo chtel rikat tehotna osobo nebo misto mamo rodici Kterak puvodne dobrou myslenku /treba aby zeny a muzi ve stejny pozici brali stejne penez, urcite ano/, dovest ad absurdum. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 31. března 2017 15:21
Reakce na Potrefenáhusa:

tohle je strašný, já vždycky když tohle vidim, tak vůbec nevím, jak se zachovat, naposledy jsem takhle viděla paní v kině s rozjetým zipem vzadu na společenských kalhotách a taky paní, která měla sukni zaháknutou do silonek, ovšem kamarádka mě trumfla s historkou o někom, komu z kalhot koukal docela dlouhej kus odmotanýho toaletního papíru...

Tak tady já mám jasno. Vždy jdu za dotyčnou osobou a taktně ji upozorním. Beru to podle sebe, že bych na jejich místě za to byla ráda.

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 31. března 2017 15:28
Reakce na Lilly_Ku:

Ja uz ale nereagovala na Britanii, ale na debatu, jak si lidi na ulici vsimaj, hodnoti vzhled ostatnich. Byla bych pokrytec, kdybych tvrdila, ze moda s jarem zadky ven / myslim tim bokovky proklate nizko / muj zrak neupouta. Kdyz si vezme zena vystrih do pasu, tak se na ni asi chlap podiva a je to normalni, ne? Nema narok na ni hvizdat, sahat nerkuli cokoli dalsiho...Pro me by treba bylo pres caru, aby me na ulici nekdo vyfotil a vyvesil kamkoli na net, at uz jako pripad ostrasujici nebo naopak. Da se to pochopit?

Nohy politicek jsou pro me proste slovni hricka. Ve chvili, kdy situace je slozita a vazna, to nekdo odlehci vtipem. Kdyby jedna z nich mela nohy fakt osklivy, tlusty, uz by to mohlo byt za hranou, ale oboje nohy jsou pekny! Komentar damy v minisukynkach mi unikl a taky mi to nepripada vkusny. 

Online Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 31. března 2017 16:04
Reakce na mirajo:

jo aha, tak to jsem tu reakci spatne pochopila, pardon.

s tim zbytkem se moc neztotoznuju, ale uz se mi to nechce rozmazavat. 

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 31. března 2017 16:35
Reakce na Janulik03:

hm, no a to si predstav, ze mam podriadeneho, ktory vedie reci o battle dressu, cim se myslia sexi saty na odvedenie pozornosti. ked je to sef, je to sice mimo misu (tiez sa mi to stalo), ale podriadeny, to ti poviem, to je uz uplne zle.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 31. března 2017 20:42
Reakce na Lilly_Ku:

naprosto souhlasim 

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 31. března 2017 23:04

Včera jsem byla na stavbě na kontrolním dnu. Desítka chlapů (nebo trochu víc) a tři ženské. Jednáé paní si v zasedačce sundala bundu a pod ní měla černé uplé triko s docela výstřihem a peostříhanými rukávy. To jste měly slyšet jak začali Ti chlapi, většinou kolem 50, pištět. Bylo to děsně trapné, protože totálně přehlíželi tu druhou paní (já se nepočítám, jsem vždycky docela schmutzig).

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 08:33

Já jsem si na tuhle debatu vzpomněla včera večer. Pohybyju se pracovně v prostředí, kde je velká většina mužů. Potřebovala jsem se na jedné akci dostat někam, kam můžou jenom novináři (měla jsem samozřejmě kartičku ke vstupu), jenom jsem nevěděla, kudy se tam dostat. Ptám se teda místního sekuriťáka on, se ne mě podíval s takovým ironickým úsměvem a říkal "A co TY bys tam jako chtěla dělat? "

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 09:13
Reakce na rasaNori:

Jsem takhle na plese asi deset minut obzajdovala za paní v krásných lososových šatech, která se nakrucovala před rektorem ČVUT, akorát tu dlouhou sukni měla vzadu zastrčenou do silonek.  Fakt jsem nevěděla jak na to, až jsem jí natvrdo vstoupila do rozhovoru, jako že se vážně omluvám ale je to nutné (no byla rudá až za ušima, ale stáli uprostřed místnosti a nebylo jak z toho vybruslit s grácií).

Já jsem si takhle zastrčila sukni do silonek v hospodě. Upozornila mě partička kluků u stolu vedle, jako nasmáli se. Btw bylo to na rande  

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 13:27
Reakce na Noren:

Uááá uklízečky, vrátní a sekuriťáci. Někdy bych řvala jak tur, jak jsou vychcaní a s prominutím, blbí!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 19:22

přiznávám, že jsem v šoku z kauzy "manželé diplomaté borůvkovi", ta ženská má nějakou vážnou duševní poruchu. ne že měl být odvolán, upřímně moc nechápu, jak mohl být s manželkou labilní psychotickou krávou (edit: zní to hrozně, ale ty její tweety prostě nemají vhodně opisující slova  ) do takové funkce vůbec jmenován. ti lidé se nějak neprověřují? vždyť mohla způsobit nějaký mezinárodní skandál.

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 20:40
Reakce na Jiná Realita:

Myslím si totéž. Ta ženská je asi paranoidní. Cvok. Odvolání mi v této souvislosti přijde jako naprosto oprávněné.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 20:45

Blbost, ale přiznávám, že se mi nelíbí hlas Lízy Simpsonový.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 20:48
Reakce na Ounz:

mně taky ne. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 20:57
Reakce na Jiná Realita:

Je divnej..

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 21:00
Reakce na Ounz:

Ani mně ne. No, snad si zvykneme...