mně připadá hrozně protivný a takový...jakože moc tlačí na pilu.
Přiznání
a taková to byla perspektivní atraktivní krasavice, skvělá matka, zahradnice....
co její syn asi říká teď?
Přesně. Kdyby se vykašlali na napodobování Máničky..
Já sem to přepla ![]()
Přiznávám, že nemám ráda Simpsnovy.
Proto jsem nový hlas ještě neslyšela.
To já znám spoustu lidí, co to nemusej, koneckonců, není divu :), ale ty starý díly už mi taky lezou krkem a těšila sem se na nový. Tak nic.
Včera bylo pozdě. Paní Borůvková už má zřejmě dávno být v péči odborníků.
Připište si mě na seznam. Koukala jsem na ně kdysi před lety, když to byla novinka. A dokonce jsem si myslela, že ted pořád jenom opakují staré díly, absolutně jsem netušila, že točí pořád nové.
Je to uječený, jsem další, kdo je nemá rád ![]()
A k tomu mě fascinuje ta drzost jejího Borůvky, který se cítí dotčen, že ho kvůli jeho šílené manželce odvolali z postu diplomata. To je tedy druhá nehoráznost.
Asi má Borůvková Borůvku pěkně na háku, když jí nevadí ho takhle zdiskreditovat. ![]()
tak naše děcka na nich vyrostla, a i když jedou furt dokola, nevadí mi. no a bonus navíc: jsem zjistila že z nich mají načerpáno spoustu zajímavých znalostí:-)
Já Simpsony taky nemusím a moje děti je žerou. Asi generační záležitost :)
ja jsem asi nejaka mezigenerace:-) poprve jsem je sledovala s dcerou, ktera chodila do skolky. jeste teda southpark:P
Já jsme je mívala ráda, ale už mi jich pak přišlo nějak moc. Víc se mi líbí Futurama, zvlášť ty prvné série, je taková míň okoukaná.
Mě právě pořád baví i ty starší díly, protože když jsem je viděla jako malá, neznala jsem všechny ty filmy a události, na které často odkazují a tak mi některé díly došly až teď po letech.
Navíc teď čtu knížku od Simona Singha "Simpsonovi a jejich matematická tajemství", takže v nich teď hledám různé matematické "easter eggs". Tvůci, producenti a další lidé kolem seriálu byli totiž z velké části matematici a tak se jim do sposty dílů podařilo propašovat zajímavé matemateciké hříčky :)
No vida, další rozměr Simpsonů.. :) no mně už ty starší díly přijdou děsně uřvaný..
já jsem si zatím nezvykla na jiného Homera.
Já mám teda Simpsonovy hodně ráda, beru je jako součást života. Jako seriál, který už léta běží, celou vysokou školu jsme to sledovali hromadně, resp. celé studentské období. No a zůstalo to s náma a sledujem to dál, asi jako zprávy. Nový hlas Lízy mě ruší, měla dostat jemnější, míň výrazný, ale v originále je to jedno. Naopak v originále je dost hardcore hlas Marge.
No v originále je Marge drobet vyhulená
Lehce chraplavá já to nazývám :) jakože v originále je jasnější to propojení s těma sestrama.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí