No, to je fakt..
Přiznání
Pracujem v IT firme a dnes jedna kolegyna z vedlajsieho oddelenia prisla v sukni ako na obrazku.Priznavam,ze som bola v takom "soku",ze som ani nezaregistrovala,co mala k sukni.No ak sa snazila vzbudit pozornost,isto sa jej to podarilo ![]()

Jj, při změnách času to mám zrovna tak. Ale začalo mi to vadit teprve až tak pět let nazpět, dřív jsem to vůbec nevnímala.
A na dovolené to mám taky tak. Tam mám ten režim volný, čili tam je mi jedno, jestli časový posun činí hodinu nebo pět hodin.
V sukni? Ve spodničce
v prvom momente mi napadlo, že to isto musela byť moja sestra :-)
Potom som si vydýchla, lebo tá ju už predala na ebay
a suknu zapomnela doma:-))
Dělám pesto z medvědího česneku a žeru ho (to se ani jinak nedá říct) jen tak samotné lžičkou...![]()
Dobře, dítě jsem chtěla, ale jak mi tak postupně dochází co všechno nebudu moct (a nejen k jídlu, ale celkově), nějak mi přestává být do smíchu...
Klid, to bude dobrý (dítě nemám..
)
Hned jsem optimističtější :D
Ale chápu..
To fakt bude dobrý, zapracujou hormony. I když já jsem teda dobu těhotenství nenáviděla, něžné promluvy k vlastnímu břichu se nekonaly. Ale jak už je to na světě, člověk to dítě začne milovat, i když by to občas nejradši zardousil, když to řve a řve. A pak se ten mrňavej človík poprvé podívá tak, že víte, že vás opravdu vidí, poprvé se usměje a cedila byste pro něj krev.
Prvni promluva k brichu byla ve stylu ze jeste nema ani srdce a uz me pekne nastval :D myslim ze slo o tatarak... hele ze se nesmi hermelin, ale co GRILOVANY hermelin? Ten by mohl byt v cajku ne? :D aspon male milosrdnestvi.
já teda netušila že se hermelín v těhotenství nesmí (mám dvě značně už odrostlý děti:-))
Já hermelín a jiné zrající sýry nemám ráda, to by mi nevadilo. Pokud si vzpomínám, kromě alkoholu jsem žádná dietní omezení nedodržovala.
Ja si pri prvnim dala smazeny hermelin, to ta listerie urcite neprezije....
( od te doby jsem to snad nemela ani)
Pri druhem tehotenstvi jsem mela neustalou chut na sampanske. Manzel mi 2x koupil, ja si ucucla a zbytek vychlemtal sam
Ja dodrzovala -bez majonezy, ne plesnive syry, krvavy steak a tatarak
Jinak vam gratuluji a zavidim - vzpominam, kdyz jsem si udelala test (ac jsem to proste vedela od prvniho dne vynechane menstruace a ditko bylo chtene ale VELMI nepravdepodobne ), tak ta chvile ticha s manzelem. Ja pak vyskocila a zacala neco delat jakoby nic, ale pripadala jsem si tak jina. Krasne jina.
Majonézu jsem jedla určitě, i domácí, takže ze syrových vajíček. Stejně tak vosí hnízda se žloutkovým nevařeným krémem. Krvavá a syrová masa jsem v těhotenství nejedla, ale v tom jsem nenašla zálibu ani jako netěhotná.
A co na to manžel? Ten můj tehdy pravil "no to je dost" :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí