Mutziputzi boze ta je tupa![]()
Přiznání
Mutziputzi No šla jsem se schválně podívat co její obecenstvo na to a naštěstí dostává v komentářích celkem naloženo, její reakce jsou imho ještě příšernější než původní post, ona je takhle blbá furt nebo to je výjimka? Znám ji jen podle jména, myslela jsem, že píše všelijaký knihy a je obecně oblíbená...
Karoleena Jo, ty její reakce jsou ještě blbější než úvodní post ![]()
Nejlepší je, když pak ještě ten člověk, co má svyho psa na vodítku, dostane ještě od toho druhého, co neumí svyho psa přivolat, vynadano, ze nemá psa vychovanyho
nebo na ne volat, ze má pes nějakou infekční nemoc, psincovej kašel nebo svrab by možná stačil?
Potrefenáhusa Blechy budou stacit!:-D
Potrefenáhusa
Stačí potkat Barbuchu s Poppy...
Já tě vidim! ![]()
Poppy je setrvale na vodítku, to za prvý. A za druhý je z ní nakonec úplnej mílius! (prostě si vzala příklad ze mě!
)
To já vím, že máš baskervillku vzorně na vodítku. A živě si představuju, že vy dvě byste tý slípce uměly dát za vyučenou. By to potřebovala jak sůl, jen by mi bylo líto její fenky, která za nic nemůže.
JJo, to už se mi taky stalo. Proč ji k němu pouštíte, když je zlá? Poté co Bonnie vyjela na psa, který ji olizoval p*del, pochopitelně byl bez vodítka.
dzizisketa Tak s fenou je to snadné, stačí zavolat :"ona hárá" a páníčka od obtěžujícího psa máš u sebe cobydup.
Hele jsou dryáčnice, na který nemam! A čím tupější, tím horší... tahle zrovna bude asi jedna z takovejch.
Mutziputzi ty jo, to je teda diskuse na urovni pod tim prispevkem
Zdálo se mi, že jedu tramvají, ve které razorblade natáčí rozhovor s Krychličem! Štáb mne použil jako křoví, posadili mne na sedačku, kterou zvedli strašně vysoko ke stropu a pak mne zapomněli sundat!
Sweet Potato
... nejvic me na tom pobavil ten stab
protoze u nas to je trochu ludvikovske "stab jsem ja"![]()
razorblade Takže za to můžeš ty! Koukej mne sundat!
Tak mam potvrzeno, ze na Eliase muzu zapomenout, jsem tlusta a bydlim na druhym brehu...nestezuju si, proto to davam sem, ale to jsou veci teda!
Mutziputzi gratuluju k elisce![]()
Mutziputzi esli von tě pambu netresta za ty řeči vo matkach a dcerach![]()
Dadoo Naopak mi dava za pravdu, dceru maj mit pro sichr hezky lidi a pro spolecnost se holt musej obetovat i ty co chtely Eliase!![]()
viktorka_od splavu nove Karolina, ja proste nevim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí