Mutziputzi neboj, u pediatra rikaj at jdou dovnitr Novakovi a na tebe nikdo zvedavej neni![]()
Přiznání
Mutziputzi mně jo, já bych se chtěla jmenovat stejně
711990 Pak holt "madam" strčim do ordinace a počkam v čekárně, víc nás tam určitě nebude![]()
Potrefenáhusa a kdyby ses rozhodla se vdát budeš přejmenovávat dítě?
711990 Jo, a nebo volají rovnou Franta Novák. Osoba, která tam klienta nese, je jim ukradená ![]()
Mutziputzi jo
Pinot Noir nese, to pripominas dobre![]()
Mutziputzi hele, já mám dítě, co má v křestním dvě R, v příjmení jedno (plus navíc hodně vražednou kombinaci L a R), jsme si tenkrát řekli, že křestní se nám líbí hodně a jednou se vdá, takže pohoda. mezitím se ovšem ty vdávací tendence dost změnily, naštěstí neráčkuje, ale jazykolam děsnej. když se narodila, kamarád posílal gratulaci, jestli prej třetí dítě pojmenujeme Klára (myslím, že horší je jen už "v roli Lorda Rolfa hrál Vladimír Leraus...)
Karolína krásný, ale zkracovat to budou všichni napříč spektrem, s tim se smiř
"v roli Lorda Rolfa hrál Vladimír Leraus...)
![]()
no já si vzpomínám, jak si někde v TV dělali legraci z arménskýho (sovětskýho) hokejisty Mkrtiče Mkrtičjana (ne uplně neběžný jméno v Arménii, Mkrtič je Křtitel)
Mutziputzi Neboj prvni mesice ti budou rikat maminko;-). Konecne se to s tebou hne spravnym smerem, spravnej breh, parni cistic a taaak! Mam z tebe radost!
Mutziputzinás do ordinace volají křestním dítěte
Nás volají příjmením v množném čísle, ale já i mimino ho máme stejné. Všimla jsem si, že na kartách dětí, jejichž matky se jmenují jinak, je ono matčino příjmení v rohu poznačené.
Mutziputzi Karolina je krasne meno
Potrefenáhusa taky si partner muze vzit prijmeni matky a ditete. To udelal kolegyne muz. On si teda polepsil.![]()
Lamicka Taky takovej případ znám a polepšil si dost
Mutziputzi Karolínu jedině schvaluju, žije se s tím jménem dobře, ale lidí, co nejsou líný to jméno vyslovit celý a nezkracujou bych spočetla na prstech jedné ruky bohužel!
Karoleena takových jmen je bohužel dost, např. je moje kolegyně, která má Veroniku a říká jí Vendo, to už jí tak mohla pojmenovat snad rovnou a druhá, která má kluka Dominika a říká mu Domča nebo Domino, za což bych jí nejraději jednu lískla.
Musím se tu poněkolikáté přiznat, že to pohoršování nad zkracováním a zdrobnělinami nechápu. Může mi vadit, že mi někdo říká Domčo, nebo se mi některé tvary nemusí líbit, ale chtít fackovat lidi za to, jak říkají svým dětem? Jako fakt?
stes Chudak Toňák, jdu se mu omluvit a nechat ho (uz dnes podruhy) prejmenovat![]()
711990 Šiš chudák, to už je skoro ako tuňák ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí