paktofonika muj malej Tuňáček:D
Přiznání
Pinot Noir prosím tě, klid....lísknutí není facka, když už..... Mimochodem, ty nikdy neřekneš, že bys někoho "zabila", že se z toho "pose.eš" a podobně
Vsechny děti u nas v rodině nejdřív dostanou detske jméno, které s tím oficiálním nemá nic spolecneho: například prvnimu dítěti jsme za mimina říkali sosenko, ségra měla buba. Normálním jménem se jim začne říkat az tak kolem roku. Myslím, že to tak mají i některé indiánské kmeny ![]()
711990 to máš tedy dneska co dělat
a určitě to nebude naposled
continuity to je hezky!!! Takovy strasne spravny a mily:))
stes no prave! este pockam asi![]()
paktofonika jeste mam obojzivelnika, kterej se jmenuje Adolf. Tomu laskyplne rikam Dolficku a Dolfinku.![]()
Všechny tady horujete pro to, aby se Karolíně nebo komu říkalo celým jménem a ne zkomoleně a když dám odstrašující případy, tak je oheň na střeše, páč byste jí Karolíno neřekly ani jedna, se mi zdá![]()
. Já teda ne, je to zbytečně dlouhý.
stes ja bych ji rikala Liňáku, po vzoru Toňák![]()
Pinot Noir
Navic ony ty zdrobneliny a patvary kolikrat nevznikaji jen tak. U nas v rodine souvisi s hezkymi pribehy.
stes Kája je téměř jistá ![]()
Lamicka strašný![]()
711990 to by se jí určitě moc líbilo![]()
stesLisknutí a facka je pro mě teda synonymum a ano, říkám to, ale když lidi dělají něco, co ve mně vzbuzuje agresivitu (třeba nechají velkého psa skákat na děcka na hřišti). Nevím, proč by mě mělo tak moc štvát, jak někdo oslovuje vlastní dítě ;)
stes kdyz se to rekne laskyplne, tak je vsecko hezky:)
Jako ![]()
Já se teda přiznám, že mám tyhle zkomoleniny ráda.
Každýmu kamarádovi řikam nějak obdobně. Nejhůř je na tom asi Miloslav, který mu řikám zásadně a se vší láskou Slavohonimírku ![]()
Rozmýšľam,že v rodine ma minimálne oslovujú plnou verziou môjho mena. Ak áno, vždy spozorniem, čo som vyviedla ![]()
A deti kamarátiek ma častokrát volajú Pecka. Len čakám, kedy to vyšperkujú na "teta Pecka" ![]()
711990 ježiš jasně, děláme si tady snad srandu...i Domina nebo Domino zní láskyplně![]()
Chápu nelibost nad "originalitami" typu Lúca-Púca, ale věčné pohoršené podivování, že v češtině (či slovenštině) se jména zkracují a zdrobňují je, no na lísknutí![]()
711990 Percyho volám Kuko, pretože stále tak kuká(pozerá) a Amy volám Cír alebo Amycír, to vzniklo nejako keď bola šteniatko, niečo spoločné to má so syrom, ale písomná forma sa odvtedy mierne upravila. Lol. Vlastne keď hovorím na oboch tak im vravím Círe. :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí