ArmaniCode pridavam sa k tebe. Tiez mam vsetky rada. Vsetkym zelam stastny novy rok a dufam ze este dlho sa tu budeme stretavat. ![]()
Přiznání
Také si dovolím přijít s přáním všeho nejlepšího v nadcházejícím roce. Ať se marodi uzdraví, všichni mají dost sil zvládat někdy snad až nezvladatelné, nechť všem vydrží jejich optimismus, humor, naděje, splní se všechna tajná přání, ať je to tady stále tak fajn, jako dosud. Mám to tady moc ráda, se vším všudy
a těší mě, že vím, kam zajít pro radu (i tu někdy nevyžádanou), "potlapkání", zasmání ... Mám vás ráda
.
Mám to úplně stejně. Jsem opravdu moc ráda, že vás tu mám.
Znamenat pro mě podporu, radu, humor i zdroj informací. S čím nesouhlasím, nad tím se aspoň zamyslím a náhlednu z druhé strany.
Baví mě ta rozmanitost názoru a mám jistotu, že tady se ví úplně všechno. CML prostě. ![]()
Tak se, prosím, v tom, nejen příštím, roce opatrujte.
Preju vám vsem do nového roku jen to nejlepší a hlavně zdravi! ![]()
Všem vám přeji, ať zítra vykrocite pravou nohou.
A ze jsme v přiznání - měla bych ctenim parfu trávit miň času, ale raději si to jako předsevzetí dávat nebudu
.
Mám to úplně stejně. Jsem opravdu moc ráda, že vás tu mám.
Znamenat pro mě podporu, radu, humor i zdroj informací. S čím nesouhlasím, nad tím se aspoň zamyslím a náhlednu z druhé strany.
Baví mě ta rozmanitost názoru a mám jistotu, že tady se ví úplně všechno. CML prostě.
Tak se, prosím, v tom, nejen příštím, roce opatrujte.
Preju vám vsem do nového roku jen to nejlepší a hlavně zdravi!
Moje řeč, díky. A přiznám se, že bych si přála umět takhle krásně a trefně formulovat svoje myšlenky.
Tak sa pridám a všetkým prajem šťastný Nový rok!!!

I
Taky se přidám. Moc nepíšu, spíš jen čtu, ale chodím sem moc ráda.
Není mi dnes zrovna nejlíp, sama se psem a lahví vína přemýšlím o životě. Nic hrozného se neděje, mnohe z vás mají vše daleko těžší a náročnější, přesto to skvělé zvládají. Máte můj obdiv.
Všem přeji, aby následující rok přinesl jen to dobré. Jo, je to hrozne klišé, ale nenapadá mě nic chytřejšího.
Tak na zdraví a veselého silvestra. ![]()
Vse uz bylo receno, ja vsem preju zdravi a to, abychom i v roce 2020 byly takova ruznoroda a, troufam si rict, chytra a zabavna spolecnost. :)
Tez sem moc rada chodim. Preju vse dobre!![]()
Všem přeji šťastný nový rok.
2020 je hezký letopočet, tak ať je pro vás/nás i co nejvíc šťastný.
Vše nej všem

Aj ja sa pripojím k prianiam do nového roka, a teda hlavne zdravie.
PS - rozmýšľala som, ako dlho vás "stretávam", pozrela som na články MP a vo februári to bude už 10 rokov!

viktorka_od splavu To je pěkný, to si půjčím :-)
Tohle me rozcili vzdy

Mutziputzi To je furt dokola, možná to pochopí, až ji pandu někdo překousne vejpul
Stačí potkat Barbuchu s Poppy...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí