Mutziputzi Tak gratulujem,môžeš dať Ditu. A na druhý breh si zvykneš. :)
Přiznání
Mutziputzi gratuluju, holcicka bude taky skvela a Karolina je pekny jmeno, mtery lidi pricetne pouzivaj v jeho puvodnim tvaru, takze jsi vybrala hezky:)
Mutziputzi Karolina je pekne jmeno
Mutziputzi Karolina je pekne jmeno a je v nem R! (nutne pro vyvoj rozhodné osobnosti![]()
viktorka_od splavu sakra, hned necham Tondu prejmenovat na TRONDU
plati aspon R v prijmeni?;)))
viktorka_od splavu taky mi to zní dobře, má ho i v příjmení, bude ho mít vyděračsky po otci![]()
Mutziputzitak hlavně nesmí ráčkovat, na to pozor. A gratuluju
Mutziputzi takze prijmeni neni dost hochnobl, abys ho prijala tez?;-)
viktorka_od splavu je, po všech stránkách perfektní, leč obřad výměně předcházející není na pořadu![]()
Mutziputzi tak to se omlouvam.
viktorka_od splavu proč?
Mutziputzi Karolína je moc hezký!
Mutziputzi Monika B. se taky s obřadem nezatěžovala ![]()
Gratuluju! Karolína dobrý, břeh taky dobrej, tloušťka nebude navždycky!
viktorka_od splavu taky mi to zní dobře, má ho i v příjmení, bude ho mít vyděračsky po otci
Že se nestydíš, to seš emancipovaná žena?! ![]()
Karolína je pěkná, jen záleží na tom příjmení - myslím jak je dlouhý, dyk to křestní jméno má čtyři slabiky! Představ si, jak se podepisuje v první třídě ![]()
viktorka_od splavu taky mi to zní dobře, má ho i v příjmení, bude ho mít vyděračsky po otci
ale ty to právě furt pleteš, vyděračsky je to po matce, ne po otci!
Potrefenáhusa Tak ale vlna nevole se tady prohnala, co je na tom teda blbě?
barbucha Taky čtyry slabiky, -ová jí tam frknu![]()
Mutziputzi no jménem po matce ho násilím nutíš ke svatbě přece!
Potrefenáhusa Jsem myslela, že tim po otci taky, že se jako matka teatrálně jmenuje jinak, schránka, zvonky, pediatr - Pojďte pani Nováková. Ne, já jsem Dvořáková... Musim říct, že mě by dát příjmení po sobě teda ani nenapadlo, leda fakt žít s tim dítětem sama.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí