Však na tebe už taky došlo!!!
Přiznání
dzizisketa ja vim, proto se smeju![]()
Asi se vracíme ke směnnému obchodu. Se ségrou jsem vyměnila velikonoční nádivku za desinfekční gel, mámě jsem dovezla sekanou a ona mi dala roušky, co šije a kamarádce jsem upekla bábovku, ona mi zas dala medvědí česnek a domácí vajíčka. Výměny samozřejmě probíhají bezkontaktně, všichni jsme navíc už nejméně týden doma, tak snad přenos nehrozí. ![]()
Alena_In My mame se sousedy "predavaci stolicku" na chodbe. Vzdy si napisem, co potrebujem a navzajem si to tam chodime vyzvedavat.![]()
Mne tady ta situace aspon trochu vyskolila v kuchyni. Jsem ted efektivita sama. Driv jsem zpruzene chodila na nakup snad denne a lednice prazdna. Ted nechodim vubec a je taky prazdna
, tak to nevnimam nijak ukorne. Taky nemusim slozite vymyslet, co varit. Naklikam nejake paberky na rohliku, pripadne kouknu, co mi kdo hodil pres plot, a menu mam hotovy...Jako je to smutny, ale jednoduchy...
Tohle už je fakt fraška:
https://denikn.cz/minuta/323064/
Od pondělí se opět změní nákupní doba pro seniory!
Sweet Potato
to tedy
Sweet Potato Takže víceméně to, co jsme doma říkali hned po prvním nařízení
. No ale fraška to teda je.
dzizisketa jo, me taky ![]()
A dneska jsem po 20 letech hrala na kytaru. Nehrala jsem od ukonceni ZUS. Ale boli me pekelne briska prstu.
Tohle už je fakt fraška:
https://denikn.cz/minuta/323064/
Od pondělí se opět změní nákupní doba pro seniory!
![]()
Jak ríkám, podle problémů, které řeší naše vláda, by člověk řekl, že je epidemie za stastne náma.
LLOL, zrovna dneska jsem komentovala jedné známé její stories s klarinetem, že já ani nevím, kde tu flétnu mám; a i kdybych věděla, prd bych zahrála
A tvoje stories mám ráda, můžu obdivovat to vaše bydlení ![]()
continuity Jestli oni to nakonec nedělají pro naše dobro. Pro samé nassssrání nemáme čas na trudomyslnost.![]()
dzizisketa no ale většina lidí jenom vaří a žere! ![]()
Sweet Potato MĚ dnes nenaserou! ![]()
Potrefenáhusa Tak co taky delat jiného. Moje děti mají denně teplou večeři. To jsem nedělala nikdy v životě.
continuity To si taky říkám, jestli ty naše hubený kluky nevykrmím teď, tak už nikdy
.
u nas je to zmena opacnym smerem, presla jsem na studene vecere, co nebylo leta zvykem. 2x denne ale nevarim![]()
viktorka_od splavu tak já nevarim dvě kompletní jídla, ale mají třeba smazenici nebo krupičnou kaši, toasty, palacinky a tak. Dnes jsem teda vyrobila tu nádivku.
Je to trochu dané tím, že příliš nechodím do obchodu, (v tom našem téměř nic nemají a autem se mi nikam nechce.) Tím pádem nemáme čerstvé pečivo. Navíc rohlíky jsou balené po 5 nebo po 10, co je pro me úplně šílený počet, takže mi pořád zbývají.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí