Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 22. března 2020 23:15

Potrefenáhusa

EEh... ne že bych já do stories dávala něco jiného, že AAle zeď mám pestřejší, to se snažím. 

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 22. března 2020 23:38
Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 23. března 2020 05:10

Přiznám se, že karanténa moje nakládání s potravinami, plánování jídelníčku a využití všech surovin , které jsem měla teď na rodičovské už dost zmáknuté, ještě vylepšila.  Nakupujeme jen na Rohlíku, takže to vyjde tak na jeden nákup týdně. A zatím jsem dvě kila zhubla, přestože máme většinou dvě teplá jídla denně. Ačkoliv se snažím nijak nepanikařit, tak všudypřítomná lehká nervozita mi sedí právě kolem žaludku a nějak nemám chuť se zbytečně cpát. A ještě se přiznám k podvědomé snaze jídlem šetřit, jakože by třeba mohlo dojít, což je asi blbost, ale někde v hlavě to mám, takže mi to brání sežrat něco zbytečně. A navíc do těch 35 položek na Rohlíku se nevejdou žádné blbinky, jsem ráda, že tam směstnám suroviny na vaření. Tudíž řeči o tloustnutí moc nechápu, to přece musíte pořád chodit nakupovat, ne?

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 23. března 2020 06:38

Pinot Noir Já v tom mírným stresu nehubnu, přesně naopak a spíš mám furt hlad a nedojedenej pocit. k tomu o hodně menší fyzická aktivita, což ty asi s chlapečkama nemáš. 

edit: ještě teda plus to, ze teď nakupujeme jen občas na kosiku, tak máme celkem nedostatek čerstvý zeleniny, vobcas dojde chleba, takže k snídani palačinky .... 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 23. března 2020 06:42

Pinot Noir misto abych rano vylitla a valila do prace, kde mam nicmoc obed a pak doma veceri, sejdu v klidku k lednicce, vezmu si to k notebooku a.. pak dam varit obed, ve 12 se hladovci dozaduji, a mam to dobry;-) po brzkem obede mam brzy hlad.. nutna svacina, jinak mi to nemysli a pred koncem pracovni doby vsichni neco chteji.  pak je cas vecere. celou dobu sedim na zadku. desny

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 23. března 2020 06:45

Pinot Noir Máš můj obdiv, že dokončíš nákup na rohlíku. Když jsem už po třetí chtěla dokončit objednávku a opět mi tam naskočiloi, že než jsem vybrala nové alternativy prodaného zboží, jsou další čtyři položky vyprodané, tak jsem to vzdala.

Offline Kora
příspěvků moje polička 23. března 2020 06:47

Pinot Noir Mě taky chybí chuť.  Přesně jak píšeš.  Nákup mám na týden a všechno tak nějak rozplanovany.  Takže vím,  když sezeru něco navíc,  budu muset do krámů a to nechci.  Musím teda počítat s nejakyma rezervama,  pac chlapci ztrátou apetitu rozhodně netrpí.  A taky odpadlo takový to, sedím v práci, mám na něco chuť, tak si skočím naproti. 

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 23. března 2020 07:26

Kora Přesně. A mně odpadl svařák cestou do parku :) 

viktorka_od splavu No to je pravda, že trčet u počítače je něco jiného. To bych na tom asi byla stejně. Mně se objem pohybu vlastně nezměnil a času na to, abych si sedla k jídlu, taky nepřibylo.

notna Jsou to nervy, strávím s tím den a nakoupím úplně něco jiného, než jsem chtěla :)

Potrefenáhusa Já jím spíš z nudy a přílišné pohody :) A pak taky, když se mám něco učit, to žeru jak nezavřená :D Tahle nervozita mi způsobuje pocit žaludku na vodě.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 23. března 2020 07:34

Pinot Noir u me se teda dramaticky zlepsilo planovani a vareni, doted jsem casto skoncila v KFC nebo nekde na ceste venku s kocarem. Rohlikove omezeni me neomezuje, vejde se mi tam porad spousta blbosti. No a k tomu nulovy pohyb, protoze nechodime ani na prochazky. Naopak mame mnohem min cerstvy zeleniny, protoze ta se spotrebuje jako prvni a na Rohliku kupuju maximalne jablka a korenovou zeleninu, zbytek se neda ulovit. No a k tomu pecu sladky i pecivo. A chut k jidlu me nepresla, naopak

Potrefenáhusaa ted mam chut na palacinky ke snidani, achjo

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 23. března 2020 07:37

notna my mame seznam, ktery prubezne doplnujeme a rozhodne netrvame na jeho 100% splneni. Proste je super, kdyz se ti podari vzit treba tri ctvrtiny veci ze seznamu a jakmile je slot, objednavas. Pokud neco opravdu nutne potrebujeme a opakovane neulovime, vyzbrojime se a jdeme do Billy pred barakem, tam zatim kupodivu meli vse....

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 23. března 2020 07:48

My máme před barákem Billu a přes silnici Lidl, takže chodíme normálně na nákup tam, pro nás je to pohodlnější než čekat na dovoz. 

49376 příspěvků moje polička 23. března 2020 08:04

dzizisketa ja taky na zpusobu nakupovani zrovna ted nepotrebuju nic menit, ve fronte se netlacim a ani ten dovezeny nakup neni rozhodne sterilni, tak co nadelam:-)

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 23. března 2020 08:06

711990 Nejdřív jsem se snažila vařit z domácích zásob a když už tu nebylo fakt skoro nic, tak jsem se vypravila na velký nákup. A teď doufam, že do dalšího vyjedeni se situace trochu uklidni :-) 

49376 příspěvků moje polička 23. března 2020 08:09

jinak muze mi povolali do prace rozvazet rousky do provozu a ja se o nej normalne bojim

Online stes
9308 příspěvků moje polička 23. března 2020 08:18

viktorka_od splavu neboj, jestli je zdravej a ma bytelnou roušku, tak co.. To by fakt jeden nemohl vylezt ven. Ostatní okolo nej preci mají taky zakryto. 

49376 příspěvků moje polička 23. března 2020 08:33

stes nema, ja nesiju a nemam kde to vzit. tak snad ji nejdriv vyfasuje pro sebe:-)

Online stes
9308 příspěvků moje polička 23. března 2020 08:40

viktorka_od splavu taky nesiju, uplacela jsem ty bez siti, teda parada velika, ale co, dneska jdu do prace a muz taky, tak aspon neco. Mozna obrazim vietnamky, pry to ve spoustě prodávají

Na nákupy jsem chodila s hadem na lyze. 

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 23. března 2020 08:42

viktorka_od splavu to bude dobrý, on předpokládám roušku má, silnice taky prázdné... Možná lepší než sedět v kanclu s deseti lidma, kteří dělali o víkendu kdoví co. 

49376 příspěvků moje polička 23. března 2020 08:43

stes mame ty "hady" prave. ja s tim nepocitala, prisel mu mail vcera v devet vecer.. jinak bych neco poshanela

continuity no to prave ne, meli narizeny HO

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 23. března 2020 09:01

dzizisketa dekuji :)