Tak abych byla v obraze, kdyz vsude jede ten rozchod Darinky a Rytmuse (o kterym jsem mela jen velmi mlhave povedomi)... mrkla jsem se na tu slavnou pisnicku.
Chcete mi rict, ze si timhle trapnym skrehotanim vydelal na ty zlaty retezy?!
Tak abych byla v obraze, kdyz vsude jede ten rozchod Darinky a Rytmuse (o kterym jsem mela jen velmi mlhave povedomi)... mrkla jsem se na tu slavnou pisnicku.
Chcete mi rict, ze si timhle trapnym skrehotanim vydelal na ty zlaty retezy?!
barbucha já jsem přispěla, Rytmus je boží![]()
To nemyslis vazne!
Jednak zni jako by potreboval predevsim poradne vysmrkat (mel se nazvat spis Rymus), za text by se nemusel stydet akorat tak dyslektickej zak prvni obecny... a melodie mu sklada nejakej od narozeni neslysici kamos?
barbucha zcela vážně
Klub nenarocneho posluchace ![]()
barbucha nerozumíš tomu![]()
To je nepochybne. Fakt nerozumim.
barbucha Deti stratenej generacie si pusť
Dej pokoj. Mne ta jedna ukazka uplne stacila, necekam ze se z neslysiciho chronicky nachlazenyho nebozaka stane druhej Pavarotti.

Řepka má soud![]()

barbucha Rymus
Mutziputzi
to je debil.
Co se zase řeší s Řepkou, výživný? Ten od těch soudů nevyleze, fakt, soudci ho musí milovat, číst jeho výlevy je samo o sobě síla, ale poslouchat ty jeho hámotiny na živo, to musí být teprve zážitek.
Nový klip Lucie Vondráčkové - bez zvuku se to dá zhlednout, klasická slaďárna. Ale proboha, kdo ji ty písničky píše....
, to se fakt nedá. Nejlepší na tom klipu je ovšem Hádek
.
barbucha vážne by som to lepšie nevystihla
Inak ja s odstupom musím povedať, že už mi ten príspevok Dary nepríde taký zúfalý. Skôr ho vnímam ako trefnú odpoveď na Rytmusove detinské správanie.
Liesel Hele, příště s odkazem, odmítám ztrácet čas tím, že budu něco takového hledat ![]()
sisa.b Jsem bohužel přesvědčená, že Rytmus má pravdu v tom, že kdyby měla "frajera" neudělala by to, věděla by že by jemu to nemuselo být příjemné, takže jí mohlo dojít, že to ani Rytmusově Jasmíně nemusí být příjemné, je to stejná dětinskost jako předvádí Rytmus, kterého domněle školí a peskuje.
Mutziputzi musim rict, byt me akteri nezajimaji, tohle me jak to ctu uz podruhe nebo potreti zaujalo-fakt resite, co je a neni prijemny nove zenske byvaleho partnera? jako nemam potrebu se nejak mstit (pokud odesel od jedne ke druhe, nevim zda je to tento pripad), ale me by to hlavne vubec nenapadlo resit
Mutziputzi souhlas ![]()
ten vztah skoncil,a proc je treba ted Dare dokazovat,ze ji miloval vic nebo min....no saskarna.
Taky nemam fotky s ex a nevim proc bych je mela mit.
viktorka_od splavu Co nemáš rád sám nedělej druhejm ne? Jsem kdysi psala, že jsem pár let měla za zády bláznivku, ex mého partnera a ta i tohle dělala, krom toho že mi po nocích psala sms a věčně mi courala pod oknama, soustavně si dávala profilový fotky s mým partnerem všude kam to šlo, musim říct, že než mi to začalo bejt ukradený, dost mě to iritovalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.