VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 11. října 2018 14:18

Mutziputzi Řeči o tom, jak doteraz nemiloval, ale trochu popíráním jsou, ne?

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 11. října 2018 14:21

Janulik03  Nevěřila bych, že k tomuto tématu někdy přispěju. Nebýt parfumánie, ani bych netušila, že Rytmus s Darou někdy chodil 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. října 2018 14:21

Pinot Noir Nedá se to srovnat prostě, nevidím důvod ho peskovat za vyjádření toho co cítí, měl by držet ústa, je to neuctivý k Darině, ale je to jeho věc. Ona mít rozum si pomyslí svoje, vzkáže mu že je debil, ale přesvědčovat ho že jí taky děsně miloval? Bych se asi styděla teda

Offline Chloe
106 příspěvků moje polička 11. října 2018 14:22

Janulik03 a ostatne damy, tiez to vidim tak. Plus, tie vyssie citovane vyjadrenia ze doteraz este nemiloval su ocividne adresovane Dare, nie Jasmine. Jedno, co mohla D urobit inak je vybrat inu fotku.

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 11. října 2018 14:25

Mutziputzi Jo, s tím souhlasím. Ona se ponižuje, on blbě žvaní. Měli by toho nechat oba   Ale to by zas bulváry neměly co žrát.

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 11. října 2018 14:33

Garfie https://www.super.cz/595508-klip-s-matejem-hadkem-je-venku-takto-lucka-vondrackova-vyjadruje-lasku-bolest-nadeji-i-smutek.html

Já si zvuk pustila, její hudební produkci nesleduji, no neměla jsem to dělat. Pro méně otrlé, raději jen obraz...

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 11. října 2018 14:50
Reakce na Pinot Noir:

Nevěřila bych, že k tomuto tématu někdy přispěju. Nebýt parfumánie, ani bych netušila, že Rytmus s Darou někdy chodil 

​Nebyt Parfumanie, netusila bych, kdo je Rytmus 

Offline sisa.b
1298 příspěvků moje polička 11. října 2018 14:57
Reakce na MP Marge:

​Nebyt Parfumanie, netusila bych, kdo je Rytmus 

​Ja zas KK 

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:01

MP Marge sisa.b Rytmus mi znám byl, ale o KK jsem taky neměla tušení. Čím ona vlastně je/byla? Odkud se v bulváru vzala? Jenom díky Řepkovi? 

Offline sisa.b
1298 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:04

Pinot Noir nejaká moderátorka, ak som správne pochopila. Netuším však, či sa po tých škandáloch ešte stále moderovaním živí (a vlastne je mi to šumafuk).

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:11

sisa.b živí a možná líp jak předtím, když je konečně "známá"

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:19

Proč má KK na insta PANI ŘEPKOVÁ?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:21

rasaNori Má dojem, že je tok chlubení

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:21

sisa.b Tak jsem si ji vygooglila. Ty pořady, co moderovala, neznám, ale tato položka životopisu mě pobavila:

V dětství vyhrála na táboře Miss tábora Kounice. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:24

Mutziputzi ja se lekla ze si ho vzala...

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:55
Reakce na Pavlena:

Naše první manželka

​prepáč, ale....vyvoláva to rôzne predstavy

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 11. října 2018 16:00

slniecko me to taky nejdriv rozesmalo, ale pak jsem si uvedomila, byt je mozne a dnes uz i “normalni” se rozvadet (co zrovna ja nijak nerozporiju/neodsuzuju, jeste to tak:-), ten predchozi partner stejne je i v dalsim vztahu porad pritomny. proste odmazat se neda. ledaze nebyly deti.. ale mam znamou, ktera se hodne mlada vdala, brzy zas rozvedla, deti nemeli a oba uzavreli dalsi manzelstvi.. po letech se rozvedli a vzali se zpatky:-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. října 2018 16:54
Reakce na Pavlena:

Tak nějak myslím, že bývalky většinou škodí už z podstaty. Čest Mutziputzi že to nedělá, asi ví proč, stalking už je dost silné kafe. Ale vytahování toho, že přece minulost neškrtneš, vztah byl a nejde "nebýt" atd. jsou víceméně kecy, zato ale oblíbený argument bývalek.

Naše první manželka kupříkladu manželovu rodinu nesnášela a taky jej od ní za trvání vztahu odstřihla, po skončení přicupitala a najednou kafíčkuje se svou ex-tchyní a ex-švagrovou a mezi kafíčky mě tak trochu (dost) pomlouvá a háže špínu. Ještě i deset let poté. (nedivila bych se, kdyby měla zarámovanou svatební fotku v batohu a ponechala ji tam na krbu! )

Jo a ještě, nekopu za žádný tým, ale Jasmíně tu obrovskou snahu neublížit taky moc nežeru.

Ještě i deset let poté. (nedivila bych se, kdyby měla zarámovanou svatební fotku v batohu a ponechala ji tam na krbu! )

Nekdy i 20let pote A ac nejsi pricina se clovek nestaci divit. :-/

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 11. října 2018 17:07

slniecko je to tak, jak odhadla viktorka_od splavu. Pani je u nas stale pritomna, mnohem vic, nez bych cekala ci chtela. A asi jeste bude (zdravim Zarinya.) Takovy ironicky povzdech to je..