Mutziputzi Řeči o tom, jak doteraz nemiloval, ale trochu popíráním jsou, ne?
VIP zjevy
Janulik03
Nevěřila bych, že k tomuto tématu někdy přispěju. Nebýt parfumánie, ani bych netušila, že Rytmus s Darou někdy chodil ![]()
Pinot Noir Nedá se to srovnat prostě, nevidím důvod ho peskovat za vyjádření toho co cítí, měl by držet ústa, je to neuctivý k Darině, ale je to jeho věc. Ona mít rozum si pomyslí svoje, vzkáže mu že je debil, ale přesvědčovat ho že jí taky děsně miloval? Bych se asi styděla teda
Janulik03 a ostatne damy, tiez to vidim tak. Plus, tie vyssie citovane vyjadrenia ze doteraz este nemiloval su ocividne adresovane Dare, nie Jasmine. Jedno, co mohla D urobit inak je vybrat inu fotku.
Mutziputzi Jo, s tím souhlasím. Ona se ponižuje, on blbě žvaní. Měli by toho nechat oba
Ale to by zas bulváry neměly co žrát.
Garfie https://www.super.cz/595508-klip-s-matejem-hadkem-je-venku-takto-lucka-vondrackova-vyjadruje-lasku-bolest-nadeji-i-smutek.html
Já si zvuk pustila, její hudební produkci nesleduji, no neměla jsem to dělat
. Pro méně otrlé, raději jen obraz...
Nevěřila bych, že k tomuto tématu někdy přispěju. Nebýt parfumánie, ani bych netušila, že Rytmus s Darou někdy chodil
Nebyt Parfumanie, netusila bych, kdo je Rytmus ![]()
Pinot Noir nejaká moderátorka, ak som správne pochopila. Netuším však, či sa po tých škandáloch ešte stále moderovaním živí (a vlastne je mi to šumafuk).
sisa.b živí a možná líp jak předtím, když je konečně "známá"
Proč má KK na insta PANI ŘEPKOVÁ?![]()
rasaNori Má dojem, že je tok chlubení
sisa.b Tak jsem si ji vygooglila. Ty pořady, co moderovala, neznám, ale tato položka životopisu mě pobavila:
V dětství vyhrála na táboře Miss tábora Kounice.
![]()
Mutziputzi ja se lekla ze si ho vzala...
slniecko me to taky nejdriv rozesmalo, ale pak jsem si uvedomila, byt je mozne a dnes uz i “normalni” se rozvadet (co zrovna ja nijak nerozporiju/neodsuzuju, jeste to tak:-), ten predchozi partner stejne je i v dalsim vztahu porad pritomny. proste odmazat se neda. ledaze nebyly deti.. ale mam znamou, ktera se hodne mlada vdala, brzy zas rozvedla, deti nemeli a oba uzavreli dalsi manzelstvi.. po letech se rozvedli a vzali se zpatky:-)
Tak nějak myslím, že bývalky většinou škodí už z podstaty. Čest Mutziputzi že to nedělá, asi ví proč, stalking už je dost silné kafe. Ale vytahování toho, že přece minulost neškrtneš, vztah byl a nejde "nebýt" atd. jsou víceméně kecy, zato ale oblíbený argument bývalek.
Naše první manželka kupříkladu manželovu rodinu nesnášela a taky jej od ní za trvání vztahu odstřihla, po skončení přicupitala a najednou kafíčkuje se svou ex-tchyní a ex-švagrovou a mezi kafíčky mě tak trochu (dost) pomlouvá a háže špínu. Ještě i deset let poté. (nedivila bych se, kdyby měla zarámovanou svatební fotku v batohu a ponechala ji tam na krbu!
)
Jo a ještě, nekopu za žádný tým, ale Jasmíně tu obrovskou snahu neublížit taky moc nežeru.
Ještě i deset let poté. (nedivila bych se, kdyby měla zarámovanou svatební fotku v batohu a ponechala ji tam na krbu!
)
Nekdy i 20let pote A ac nejsi pricina se clovek nestaci divit. :-/
slniecko je to tak, jak odhadla viktorka_od splavu. Pani je u nas stale pritomna, mnohem vic, nez bych cekala ci chtela. A asi jeste bude (zdravim Zarinya.) Takovy ironicky povzdech to je..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.