viktorka_od splavu proc ne?
Taky mi nebylo prijemny kdyz sem prisla k rodicum muze a oni tam na stene fotku z jeho prvni svatby.No,muz sel a sundal ji.:-)
viktorka_od splavu proc ne?
Taky mi nebylo prijemny kdyz sem prisla k rodicum muze a oni tam na stene fotku z jeho prvni svatby.No,muz sel a sundal ji.:-)
Mutziputzi tak jestli te programove vysirala tak to je na budku. ja spis myslim jakykoliv konani v beznym ramci, o kterym by me osobne vubec nenapadlo resit co na to rika nova kost. nevylucuju, ze bych podlehla nutkani postouchnout jeho, pac jsem pomerne skodoliba osoba, fujky;-) ale pani a slecny fakt ne, to je jejich vec
Zarinya ale rodice to nenapadlo, ze? a proc by taky melo. mam vystaveny fotky dcery s partnerem (darek od ni) ale ma ted jinyho. asi bych je mela zahodit?![]()
viktorka_od splavu ty si delej co chces.![]()
ja pisu,ze mi to nebylo prijemny,jelikoz pak nevis uplne na cem jsi.
ano jen to tchyni nedoslo,ale jde o prvni dojem.Rozhodne sem se z toho nehroutila jen pisu pocit.A sem na tom jak mutzi,co nechces aby delali tobe......nedelej jinym,takze si dokazu predstavit,ze to Jasmine neni prijemny.ten vztah skoncil.
viktorka_od splavu No ale Darina si myslí jak necepuje Rytmuse a neškolí ho v dospělym chování a sama se chová jako nána, jsem přesvědčená, že si musí uvědomovat, že to nemusí bejt příjemný tý jeho Jasmíně a stejně to udělá.
Zarinya to jo, vubec nepopiram a ja ti rozumim, taky mi takovy veci nejsou prijemny. jen rikam, ze na miste te byvale by mi to bylo uplne jedno. jestli to jasmine ci tobe je nebo neni prijemny proste imho byvalka vubec neresi neb ji je to u zadku. a jestli tim chcete rict, ze by to resit mela tak nesouhlasim
viktorka_od splavu tak snad je rozdíl jestli ta bejvalka je aktivní viz Darina nebo pasivní viz na fotce na krbu u tchýně...ta druhá nemá co řešit, ta první by měla hodit zpátečku a neotravovat
viktorka_od splavu no u zadku jim to az tak nebyva,pac pak ze sebe neni potreba delat nanu(jak pise Mutziputzi ![]()
Mutziputzi no za a nova partnerka proste musi akceptovat, ze pan ma nejakou minulost a za b to ze byvalky obcas (i casto, bohuzel:-( prudi povazuju za nejaky prirozeny beh osudu a hlavne si to neberu osobne. prudila by by bez ohledu na to jestli je se mnou nebo s jinou (dalsi level je kdyz se daji dve takove do kupy:-)) ve tvym pripade je to neco jinyho samozrejme, ale nemam dojem ze by darinka tu novou nejak cilene pronasledovala.. jestli prohani svyho byvalyho, at si to oba uzijou;-)
)
viktorka_od splavu a co melo za vyznam,tedy podle tebe,ze Darina vystavila tu fotku na den jejich seznameni?x mesicu po rozchodu?
Malenge Jó, kdyby výživný. Nějak se mu asi podařilo "omylem" prodat auto, který zrovna v tu chvíli už nebylo jeho.
viktorka_od splavu mně by to hrdost nedovolila bejt na místě Dary, ani tohle bych neudělala, natož jeho novou dámu stalkovat, nová by měla bejvalou akceptovat, ale stará by nemusela otravovat, nijak, vůbec. Já bych si pracku urazila, nohu uřízla a nafackovala si jenom by mě to napadlo něco podobnýho expartnerovi dělat, prostě konec a čau.
Zarinya to ja prece nevim:-) za me at si dela co chce, necekam ale ze pritom bude premyslet jak se nedotknout nove parterky. na hlavu:-)
viktorka_od splavu no vidis a Jasmina na ni myslela a doufa,ze to nikomu neublizilo.....nechce se mi hledat odkaz,rozhovoru s Jasminou.
no,v tom bude ten rozdil,ty holt nemas osvojeny,co nechces aby delali tobe...nedelej ostatnim.
Zarinya fakt? no ja nedelam nic a ony.. hamba plit, ale ani tak si to neberu osobne![]()
viktorka_od splavu ale to,ze "Ty"nebudes nikomu delat spatne veci nebo veci,ktere se ti nelibi,neznamena,ze Ti je ostatni delat nebudou.To jen "Ty"budes mit cistci karmu.![]()
(nebrat osobne,proto uvozovky)
Zarinya no praveze ja. nikomu jinymu to nenutim:-) at si karmu zasira po libosti
viktorka_od splavu no a Dara si jí právě zasírá no...sme doma![]()
Mutziputzi jo ahaa! ty ses ale zainteresovana.. mne byla vzdycky nesympaticka:P
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.