VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline sisa.b
1298 příspěvků moje polička 11. října 2018 13:25

No ja teda neviem. Mne proste prišlo, že to myslela v nejakom takom duchu - máš novú priateľku? to je všetko v poriadku, buďte šťastní, prajem vám to, ale prečo si vymazal pieseň? máme spoločnú minulosť, ktorá bola v tom čase krásna. to, že si ma vtedy miloval neznamená, že nemôžeš teraz milovať niekoho iného... 

Proste on sa chová tak, akoby chcel celú minulosť zotrieť, čo je teda detinské a smiešne. Ak ho k tomu núti Jasmína, tak je to zas iný level. Jasné, že nemá mať nad krbom spoločnú foto s Darou, ani jej nemusí volať, písať, či posielať kvety, ale to gesto so zmazanou piesňou (fotky teda ani neriešim) mi príde ako podpísovka (je to verejná osoba, vedel, že to rozbúri hladinu oveľa viac, než to čo doteraz porobil). Možno som to napísala blbo, ale tak nejak to vidím.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. října 2018 13:29

sisa.b a ja to vidim tak,ze to pro nej skoncilo a citil to tak,ze ta pisen uz neplati,tak ji smazal,stejne jako tenkrat kdyz ji napsal/skladal,nevim....vzdyt si muze delat co chce.

A Dara da fotku s deckem,ktery neni ani jeho??

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. října 2018 13:29

sisa.b Proste on sa chová tak, akoby chcel celú minulosť zotrieť, čo je teda detinské a smiešne.

Ale on se může chovat jak chce, třeba to tak cítí, že začal znova, třeba i nějaká pachuť zbyla, nechce si to připomínat, mít a dávat to lidem na oči - jeho svatý právo...ale né, Darina přece může dávat fotky do alelůja, tý v tom nezabrání a šup tam s ní, i když jasně vidí, že on už to prezentovat nechce, co je dětinštější? Podle mě skoro to druhý.

20970 příspěvků moje polička 11. října 2018 13:30

Zarinya no veď jasné

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. října 2018 13:31
Online stes
9260 příspěvků moje polička 11. října 2018 13:31
Reakce na Zarinya:

A Dara da fotku s deckem,ktery neni ani jeho??

​Protože je to ublížená husa. Ponižuje se tak děsným způsobem, že to nemůžu napsat jinak. 

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 11. října 2018 13:32

sisa.b ja s tebou souhlasim. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. října 2018 13:33

stes a to se tak lehce prezentovalo,ze vlastne ona se rozesla s nim.Asi si myslela,ze ji bude mit dokonce zivota jako modlu a vono ne.

Offline sisa.b
1298 příspěvků moje polička 11. října 2018 13:48

Tak ja neviem, asi na to pozerám trochu inak. Ale obaja sú ostro sledované osoby. A on odkedy sa rozišli čo robí? Každý deň nový článok o tom, ako vyznáva Jasmíne lásku, ona detto. Každý deň aspoň jedna fotka na ich účtoch. Vyjadrenia typu - nikdy som nemiloval, až teraz. Je toho plný bulvár, do toho tie fotky, zavŕši to videom ... jasné, môže si robiť čo chce, ale ak sleduje tie články (a na IG účte sám píše, že sleduje), tak sa čo - vyžíva v tom, ako napíšu dnes novinári nový článok o tom, akú ranu zas Dare zasadil? Jasmína sa bráni zubami-nechtami, bije okolo seba, aká je šťastná a ako jej len všetci ubližujú. Pravdaže keď sa o ňu začal bulvár zaujímať, tak jej stúpol počet lajkov na IG tak 10-100násobne. Tak prečo by nevyťahovala novšie a novšie fotky a nepriživila sa na tom všetkom bordeli.

Možno na to zle nazerám, nedržím stranu nikomu. Resp. doteraz mi Rýmus (fakt super nick) bol svojím správaním proti srsti, jeho Jasmína detto, určite mohla Dara zvoliť inú foto, alebo sa aspoň odmlčať, ale dosť dobre chápem, že pohár pretiekol... (a nie som jej fanúšik).

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 11. října 2018 13:53

lysianthus On je snad ještě dementnější, než jsem si myslela 

49359 příspěvků moje polička 11. října 2018 13:58

sisa.b “Vyjadrenia typu - nikdy som nemiloval, až teraz.” - to je vazne debil by me teda vytocilo ze by si to za ramecek nedal:P

Offline Janulik03
20276 příspěvků moje polička 11. října 2018 13:59

Ale vidím, že táto kauza má úspech, pokial to tak bolo plánované, vyšlo to. A to mi je uplne fuk obaja, ale tu sa tomu vyhnut nedá, takže som slušne v obraze.

20970 příspěvků moje polička 11. října 2018 14:01

viktorka_od splavu bys ho v tom leda tak ujistila, ty rámečku

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 11. října 2018 14:02

Tak nějak myslím, že bývalky většinou škodí už z podstaty. Čest Mutziputzi že to nedělá, asi ví proč, stalking už je dost silné kafe. Ale vytahování toho, že přece minulost neškrtneš, vztah byl a nejde "nebýt" atd. jsou víceméně kecy, zato ale oblíbený argument bývalek.

Naše první manželka kupříkladu manželovu rodinu nesnášela a taky jej od ní za trvání vztahu odstřihla, po skončení přicupitala a najednou kafíčkuje se svou ex-tchyní a ex-švagrovou a mezi kafíčky mě tak trochu (dost) pomlouvá a háže špínu. Ještě i deset let poté. (nedivila bych se, kdyby měla zarámovanou svatební fotku v batohu a ponechala ji tam na krbu! )

Jo a ještě, nekopu za žádný tým, ale Jasmíně tu obrovskou snahu neublížit taky moc nežeru.

49359 příspěvků moje polička 11. října 2018 14:02

Mutziputzi no rymuse urcite

20970 příspěvků moje polička 11. října 2018 14:09

Pavlena Ta moje stalkovala dokonce i svojí předchůdkyni, dost podobně, pani je v tomto ohledu dosti máklá

Offline Janulik03
20276 příspěvků moje polička 11. října 2018 14:12

Neviem ako by som sa zachovala, byt vymenená za druhú. Asi by ma to trápilo a čo ja viem, možno by som jej hodila kamen do okna? Fakt si neviem predstavit taku situáciu, lebo možme mat zásady aké chceme a myslieť si o sebe len to najlepšie, niekedy proste pudy zvíťazia. 

No a vlastne by som najskor ten kamen hodila odídenému na hlavu, lebo šak on ma opustil, ak by som cez slzy trafila. 

Ale pokial si jeden z páru nájde niekoho až PO ROZCHODE nie je ten nový (nová) príčinou, tak tam to neplatí. Ale poprieť minulosť akoby neexistovala je teda z mojho hladiska ubohé. 

20970 příspěvků moje polička 11. října 2018 14:13

Janulik03 jí nepopírá, jenom jí nepotřebuje mít na očích

49359 příspěvků moje polička 11. října 2018 14:14
Offline Janulik03
20276 příspěvků moje polička 11. října 2018 14:16

Mutziputzi a tak mne je vlastne jedno, len sa sa chcela vyjadriť k teme. Nemám vela práce, a vy tu tak krásne o tom píšete, že mi nedalo.