Sweet Potato Že mu hráblo?
VIP zjevy
Sweet Potato Hm, Klus bude v pristi Brain & Breakfast. Tak to se asi nezucastnim, nechci si zavarit mozek. ![]()
slniecko me to taky nejdriv rozesmalo, ale pak jsem si uvedomila, byt je mozne a dnes uz i “normalni” se rozvadet (co zrovna ja nijak nerozporiju/neodsuzuju, jeste to tak:-), ten predchozi partner stejne je i v dalsim vztahu porad pritomny. proste odmazat se neda. ledaze nebyly deti.. ale mam znamou, ktera se hodne mlada vdala, brzy zas rozvedla, deti nemeli a oba uzavreli dalsi manzelstvi.. po letech se rozvedli a vzali se zpatky:-)
no a ja sem presvedcena,ze nemusi byt pritomen vic nez je nutne. Taky sem exmanzelka s ditetem a nikdy sem byvaleho neprudila a uz vubec ne jeho nove znamosti a ze sem k tomu setsakra duvod mela.
To delaji jen zoufalky a blby povahy...
no a ja sem presvedcena,ze nemusi byt pritomen vic nez je nutne. Taky sem exmanzelka s ditetem a nikdy sem byvaleho neprudila a uz vubec ne jeho nove znamosti a ze sem k tomu setsakra duvod mela.
To delaji jen zoufalky a blby povahy...
Amen.
Do bodky súhlasím. S exmanželom v rámci možností vychádzame, komunikujeme kvôli deťom, keď bola reč o peniazoch, tak som vždy v záujme uchovania dobrých vzťahov ustúpila (rozumej - 12 rokov nezmenené alimenty ďaleko pod životnú úroveň)... asi som blbá, ale ten vzťah po rozvode nám funguje lepšie než pred ním. S mojími nasledovníčkami (a bolo ich požehnane) som sa takmer vždy zoznámila a vlastne som aj jemu fandila, nech už mu to konečne vyjde (snáď teraz!!).
Čo sa týka ex-snúbenice môjho terajšieho - to bola tiež zaujímavá kapitola ![]()
(a vlastne aj je, lebo ešte zjavne neskončila).
viktorka_od splavu Pavlena jasné, to chápem. Len ma to pobavilo.
Liesel Hele pisnicky ji pise snad mama s tatou a ten klip je desnej a je v nem bohuzel desnej I Hadek. Kolik/kolikrat mu dala aby neco takovyho natocil? Jak tam kouse to jablko, desny, desny:-D:-D.
Karja hádek je tam jak poleno.
a jak lucie přiběhne v těch obr vlněných ponožkách, tak být hádkem, beru nohy na ramena.
Jiná Realita Cely je to jak hodne spatnej vtip! Jak videoklip zs stredni skoly. ,,Ciii bys byl, kdyz nee muuuj,,!!!
Zarinya no tak nemusí jít zrovna o schválně nějaké prudění. já se obávám že třeba můj ex furt žije se svými známostmi ve trojici až čtveřici, aniž bych se já na tom jakkoliv podílela:D
sisa.b nektere bejvalky holt zijou jen minulosti a prudenim,no.
A vlastne se ji nedivim, prisla o skveleho chlapa. :-)
sisa.b nektere bejvalky holt zijou jen minulosti a prudenim,no.
A vlastne se ji nedivim, prisla o skveleho chlapa. :-)
šiš ve mně úplně hrklo, jak že může bejt rytmus skvělej chlap, než mi došlo, že píšeš o svým muži ![]()
edit: nebo ne..?
Zarinya tiež to tak nejak vidím ![]()
Ounz
jo. O mem muzi.
Zarinya uf ![]()
šiš ve mně úplně hrklo, jak že může bejt rytmus skvělej chlap, než mi došlo, že píšeš o svým muži
edit: nebo ne..?
Ty si vyšší level
Ja som najskôr myslela, že píše o mojom!!! Aj som pôvodne príspevok tak smerovala, až som si to prečítala druhý raz a pochopila.
Dneska na ČT1 ve 21:25 pořad Máte slovo, o plastické chirurgii
https://www.ceskatelevize.cz/porady/10175540660-mate-slovo-s-m-jilkovou/218411030520028/
To by mohlo být zajímavé ![]()
sisa.b jeste lepsi..![]()
ale tak na tveho se to da tez vztahnout kdyz ex prudi...![]()
viktorka_od splavu ctverici?
no,cim zije muj ex je mi nejak putna.:-)
Zarinya no u nás se prudí ze všech stran:-) proto vim že tím žije... o jeho známosti se v nejmenším nestarám, až tahle diskuse mi vlastně vnukla myšlenku že to zřejmě nemají jednoduchý ani v tomhle směru
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.