Garfie Vmeť. A pěkně žhavej!![]()
VIP zjevy
continuity ale žhavík je podle mě prostě jenom trapná zkrácenina od "žhavý uhlík", není to reálné slovo. Něco jako sváča, dovča a tak...
Mutziputzi ani já ne
docitam se zpozdenim a oharky me napadly na prvni dobrou a hovorove zhaviky taky znam
Koukám, že mám mezery i v češtině, žhavík jsem v životě neslyšela! Jestli je to teda česky a ne něco a la baňka ![]()
Kokoska Ani já, a to jsem starej kotlík a pyroman.
Garfie tak trvala (ondulace) je taky zkracenina. Tento jev ma i nazev, ve Slovenstine to nutne neznamena, ze je to slovo spatne. Hlavne je to slovo, ktere popisuje neco, nazev nema, na rozdil od svaci
Ja se tady zeptam, kdyz je pan Kuře, pani bude taky Kuře?
continuity ale není to trvalace, že![]()
continuity to ne, bude kurova nebo kuretova. myslim ze to zavisi jak se jmenuje jeho matka:-) v budoucnu teda nevim, kdyz matka bude slepickova
(jak mizi snatky)
Vidim, ze ste sa zabavili pekne. A ja mam upratanu zahradu. Ste moji maznacikovia.
continuity ked je pan Kure, nemoze mat este ziadnu pani, je nedospely. ![]()
Janulik03
A kohoutem se stane v den svých osmnáctin? A první občanku na jméno Kohoutek?
continuity ale ono to má název-žhavé uhlíky. Tak lepší příklad je třeba "popina" od pop-music.
A to že má vice dvojznačných slov (a nemá pro ně synonyma) podle mě právě v praxi znamená, že jich má v celkovém počtu méně. Ale ono je to pochopitelně jedno, u nás doma je to jen takové pošťuchování, koneckonců občas se stane, že já pro něco znám slovenský výraz a můj muž ne ![]()
Akorát teda tu super česko-slovenskou lingvistickou diskuzi musím přerušit, protože matka Štiková uvádějící ošklivé pomluvy na pravou míru vážně nesnese odkladu. Určitě potřebujete vědět, jak to bylo se Sisinkou a Lilinkou (a možná i nějakou pipinkou)
brrr su to dve slova aj v slovencine, polladnička a pokladníčka, je tam ale rozdiel len v dlzni takze pri hovore to moze zaniknut
Mrakoplas Tady se člověk doví všechno ![]()
brrr no hlavne ked tam mam preklep
tak som to moc nevysvetlila, no
Ja se tady zeptam, kdyz je pan Kuře, pani bude taky Kuře?
já znám jednu, co se jmenuje Kuřeová
Sweet Potato "pozvala jsem je na hory a za to mi teď dluží peníze ". Já jsem si vždycky myslela, když někoho pozvu, že platím já, jsem blbá.
Sweet Potato to je perla na perle. "Cizinci jsou jiní, jeden chodí s černoškou..."![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.