Už se to tu probíralo, ale já pořád nedokážu pochopit, proč tak okatě vystrkovat těhotenský břicho. Existuje snad spouta oblečení, jak vypadat i v tomhle stavu příčetně a ne jak od kolotoče
.
VIP zjevy
Liesel Notabene s neomezenými zdroji.. Jenže to není problém stavu, ale vkusu. Kdo vypadá dobře netěhotný, ten to zvládne i pak a kdo ne, tak přesně stejně...
Pavlena to je fakt a je to smutný![]()
Mutziputzi tak po svatbě (je to snoubenec, už jsem se to dočetla, myslela jsem, že si fuchse vzala), se bude jmenovat třeba kaplicky fuchsová nováková? nebo kaplicky nováková?
Ta se bude jmenovat Kapli(c)ky až do smrti, i kdyby sobě pojala ještě dalších pět manželů. Však značka, ne?
Sweet Potato A kdo je to tam zakroužkovaný?
Ronna Andrejovi jak by z oka vypadl![]()
Ronna vyzera ako Miro Noga ale netuším co je to za plagat, takze to nemozem odprisahat
Mrakoplas Nová pohádka Když draka bolí hlava.
Mrakoplas Je to Noga, ale nezdá sa mi že by si boli s Babišom nejako extra podobný.

Mrakoplas Je to Noga, ale nezdá sa mi že by si boli s Babišom nejako extra podobný.
Jako ja kdyz jsem tu fotku toho plakatu ted tady videla, tak me okamzite napadlo, ze to je Babis, a nemohla jsem pobrat, co tam dela. Myslela jsem, ze nejaka fotomontaz
Podobu fakt vidim ![]()
MP Marge Ja som práve vôbec nevedela, že o čo s tým plagátov ide. Ja som proste videla Nogu a hotovo, ale priznávam że na fotkách od domeniky tam určitá podobnosť je.
Janulik03 tak zas kojeni na verejnosti znam v podstatne decentnejsim provedeni. Kvuli tady pani se s tim pak svezou vsechny...
paktofonika ja som tiež uvažovala nad pointou, lebo som videla na plagáte Nogu. Ale to je asi tým, že som Babiša videla tak 2x na foto, takže jeho ksicht nepoznám ![]()
Lilly_Ku ja už som takých exhibicionistiek videla viac, a ano s takými sa potom zvezu aj tie , ktoré nepotrebuju predviest svoje právo okato.
Janulik03 I jiné lidské potřeby jsou jednoznačně zdravé a konají se jinde než před kamerou. Janečkovic jsou excentrici,tam úplně o přirozenost nepůjde ![]()
Lilly_Ku no, svezou jak u koho, pokud máš rozum, tak ne, a pokud je někdo blbej, tak na tuhle možnost na někoho nadávat a hartusit jen čeká..já sem osobně taky zažila, jedouc béčkem z prdelákova (luka), v celým vagónu mimo špičku sama a přistoupila paní s cca 2-3 fracíkem, posadila se přímo proti mě a vytasila se s kozou. To mi přijde zbytečný, ale spousta žen na veřejnosti nakojí a ostatní to ani nijak nezaregistrujou, je to (může to bejt) poměrně decentní záležitost, aniž by zase na druhou stranu utíkala kojit do nejtemnějšího kouta..
neni ta diskuze nejaka zmatena?vzdyt to vubec nedava smysl?
Lilly_Ku odpovida na neco co tu neni......?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.