VIP zjevy
Zarinya nebo se píš lily uklikla?
Zarinya no, já vim, já to ale pochopila tak, že lily chtěla reagovat a misto tebe zmínila janulika, která ale když byla zmíněna, přidala svůj názor ( a já pak taky), ale nemusí to tak bejt, třeba se něco ztratilo v překladu
Ounz Nie nie, naozaj tam jeden komentár chýba.
Ano ja som najprv okomentovala a následne ihned zmazala a chcela som ho napísat lepšie.
A Lilly_Ku reagovala rýchlejšie. Moja chyba, kedže išiel zmazať, myslela som že ho ešte nikto nevidel.
Design blok![]()

Mutziputzi to druhy je cvancarova?
Mutziputzi Prvá pani má peknú bundu, to druhé som vôbec nepochopila o čo ide.
viktorka_od splavu jo))
Mutziputzi kdyz si odmyslim to na obliceji, tak vypada neobvykle pricetne:-) tak to je logicky ze to musela necim pos..:-)
viktorka_od splavu příčetně, ale teda prostorově stále výrazná
Mutziputzi tak Cvancarova nikdy nebyla zadne tintitko,ale myslim si,ze strefovat se do ni tri mesice po porodu neni fer.
Zarinya zase?? ani když vypadala stejně i tři měsíce před početím?
Mutziputzi ne,nechci flame,ale pisu co si myslim.Mne trvalo skoro rok nez sem byla stihla,a to mi bylo dvacet let,kazdy to ma zkratka jinak.
pisu ,ze nikdy nebyla tintitko,ale proste po porodu mi to neprijde fer,to je cely.
Zarinya obecně chápu, ale ona vypadala úplně stejně i před početím, takže se asi nebude jednat nějaká post partum kila, který do roka zmizí, myslím, že jí prostě chutná a nic proti, jenom pak prostě v některých modelech je almarózní
Ta Plodkova je trapna. Neni nic horsiho, nez tahle na silu alternativni vizaz.
viktorka_od splavu To,co má přes obličej,nebude její invence,za to ji nekárej
. Tady bych ji i pochválila,je to nad její běžnej standard.
Mutziputzi aby ses nedivila az z ni bude za rok twiggy. ![]()
Nechci strnout bitvu o poporodnich kilech, ale nemusela Cvancarova projit umelym oplodnenim? Ona to neni pr**. Hormonalni stimulace etc.. Vim jen z doslechu, ale nehazela bych kamenem, kdyz jsem nezazila..
Cimz se vyjadruji jen k almare, nikoliv k modelum. Akorat kdyz uz je clovek almara, tak se jakekoliv modely ladi hur.
A navic este muze mit stitnou zlazu..! ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.