Vejmelková je pro mě prototyp unylý blondýny, absolutne unsexy, hrozná, stará i mladá.
VIP zjevy
Mutziputzi blond obdoba Andrey Čunderlíkové:)
Princezna si zapomněla oblíknout sukni, ne?
Kokoska Vizuálně jo, teda resp. jí v roli Iny, jinak mě překvapilo, že v reálu není unylá a je fakt vtipná.
Mutziputzi v reálu neznám ani jednu, dojem je na základě toho, co jsem viděla ve filmu či televizi. Obě jako mladé měly takové jemné tvářičky, ale působily pořád stejně, tak nějak bez jiskry. Jasně, že naživo to může být jinak.
Vejmelková je pro mě prototyp unylý blondýny, absolutne unsexy, hrozná, stará i mladá.
![]()
Eva (Vejmělková) je moje spolužačka z vysoké, ale už jsem ji strašně dlouho neviděla, vlastně co má děti. Teď teda zírám, vypadá fakt divně, ale tehdy byla opravdu nápadně krásná, jako by z ní něco vyzařovalo, s něčím takovým jsem se setkala jen málokdy. Ve filmu se mi nikdy tak nelíbila jako ve skutečnosti, každopádně byla nepřehlédnutelná. Vkus, co se oblékání týká tedy neměla moc nikdy. :-)
Stihla jsem krátkou reportáž z Design bloku, a moc se mi tam líbily šaty od Mira Sabo(?) - takové dlouhé, splývavé, z odstínů šedé, ke krku byly, a u toho krku a kolem rukávů na gumičky...
64 let
myslim,ze vypada uzasne.musim editovat:naprosto uzasne.

Zarinya Jo, já na ni vždy zírám v úžasu
.
Ale zase tohle se moc nepovedlo
. Myslíte, že jede v keto
?
whiskas to uz je jak ze zahrobi![]()
Zarinya A navíc si je ještě pořád podobná!
whiskas kdo to je, ta paní s nosem Michala Jacksona? Google mi vyplivl "Nejlepší odhad k tomuto obrázku: leather jacket"
Kokoska sestra La Toya.
Zarinya že mě to nenapadlo!
Co to měla Zemanová na sobě za nestvůrnej pytel? A tu chlupatici...
By mě fakt zajímalo, kde šije ![]()
Babišová šaty celkem cajk, ovšem ta žlutá koudel na hlavě měla přijít spíš do účesu. Jakože na slavnostní příležitost. Holt úroveň si za prachy nekoupíš, no.
barbucha u Podolské to nebude :) vypadá to, jak kdyby ji ta chlupatá věc chtěla sežrat.
barbucha ta žlutá koudel by měla jít do propadliště dějin
U Podolský určitě ne, ale vsadila bych se že to byl model za dost peněz
i když vypadá jak duchna z lacinýho umělýho saténu s prostřiženou dírou na hlavu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.