Mně se Čvančarová vždy líbila, a to i s kily navíc.
VIP zjevy
pristi rok oslavi padesatiny,ale pry zastavila cas a stala by za hrich.....![]()
mne se tedy zda dost hrozna a ten uces???![]()

tady jeste odkaz kdyby si nekdo chtel pocist.
nejaka nova princezna,pry ji to sluselo.:-)

Zarinya na 49 teda dost tristní, hádala bych o hodně víc.
Účes jí nepochybně dělal dvorní kadeřník Krnáčový
Strašný. A dle mého vkusu byla tááák krásná.
Zarinya než jsem sjela k botám a zaostřila na pozadí myslela jsem že to je někde ze šatny/fitka, prostě že je neoblečená![]()
pristi rok oslavi padesatiny,ale pry zastavila cas a stala by za hrich.....
no tim ucesem zastavila cas nekde v osmdesatkach :D
razorblade kterýho století?

Kokoska muhehe :D
Mně se ty vlasy líbí. Je vidět, že nejsou zničený a jsou prostě takový živý a zdobný. Naopak ve filmu tenkrát byla za upejpalku, tak měla uhlazený.
Plodková super, Čvančarová celkem taky. Designblok, to je prostě vždycky hravost/trapnost... v rámci toho je to dobrý.
Jinak Čvančarová JE almarozní. A v rámci tohoto žánru se mi většinou líbí. Stačí, když nevypadá jako kojná.
Ronna vlasy dobry,uces strasny.![]()
Mně se ty vlasy líbí. Je vidět, že nejsou zničený a jsou prostě takový živý a zdobný. Naopak ve filmu tenkrát byla za upejpalku, tak měla uhlazený.
Ano, taky se mi líbí. Sluší jí to.
Děsný panoptikum.
V souvislosti s prezentovaným uměleckým počinem mě tak napadá, že se stáváme národem křupanskejch kolotočářů, živících svoje duševno pouze nováckými seriály a her se zpěvy
Pak není divu, že naše VIPky vypadaj tak, jak vypadaj... vono pěstovat nějakou kultivovanost ze skřeků narychlo spíchnutýho muzikálu (neboť hypotéka se sama nezaplatí, jak víme) není dost dobře možný ![]()
Hromadné JZD zájezdy budou ovšem nadšeny...
Zarinya ja bych Vejmelkovou nepoznala! Když jsem byla malá, byla to pro mě největší kráska (i dnes se mi líbí, jak v te době vypadala, i když to byla taková kuňkalka) Jako by dnes mela úplně jiný tvar obličeje. Vlasy by ji slušely splývavé, rovné, ten účes je příšerný.
barbucha no tak sem se koukla, o jednom tam píšou, źe elegán večera, no asi se mu nekoukli na boty? ![]()
...asi tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.