devcata, koukam, ze jste v sobe zakously hned pres nekolik vlaken :D
VIP zjevy
razorblade ja proste kde je potreba, tam vychovavam a merim vsem stejne! :D
razorblade jsem zjistila ze letos na me ta zmena casu pusobi uplne straslive, v pondeli jsem se pohadala ve fronte u pokladny
(pak jsme se teda s pani zase usmirily:-) uplne nejhur asi nesu hlad-soucitim s kocourama, taky rvou u misky o hodinu driv jak sileni
Mutziputzi hele a nemohla by ses výchovně realizovat na nějakém svém potomstvu nebo třeba zvířectvu, protože tohle je fakt úmorný a otravný. díky!
prďola ne, neni zač!
prďola co je na tom umornyho, potažmo otravnyho?
Já se bavím. ![]()
Tak Betty mně to poměřování pindíků teda taky ne vždycky úplně baví, ale zahrnula bych do toho i Viktorku, nejen Mutzi.
Tak Betty Prdola cekala, ze se ji dostane potlesku a souhlasnych komentaru![]()
Tak Betty co je úmornýho na tom, když se mutzi zacyklí a jede furt dokola v poučovacím modu přes všechny vlákna? hm! tak někdo to tak asi má rád...
a pro někoho je navíc otravný i samotný nevyžádaný poučovací mod
Potrefenáhusa Hele me iritujou ty jejich soudy a titulovani, myslim zcela opravnene
Mutziputzi chápu, mě taky, ale když tu pak jedou vzájemný špičky přes pět stran, začíná to bejt celkem úmorný
Mutziputzi jistě, přesně pro to dychtivé očekávání potlesku tu flákám jeden příspěvek za druhým! jak ty do mě vidíš...! ![]()
prďola Tak si bez umejt nadobi a voskrabat brambory a netrap se tady
...vnímám to stejně
Potrefenáhusa je to silnejsi nez ja![]()
Já tedy upřímně nechápu tu nutkavou potřebu se proti Františce ne jenom vymezit, ale hlavně ji nějak urazit, aby to jó vyjádřilo despekt, který k ní cítíte. A hlavně hodně jízlivě, ať to má grády.
Můžu si stokrát myslet, že píše někdy poněkud příliš květnatě, taky se v jejích větách někdy ztrácím, ale nevím, proč si nezachovat objektivitu a nebo, pokud s ní nesouhlasím, prostě jenom nesouhlasit.
Ale ty výkřiky typu "francka" a spol. mi přijdou nejenom hnusný, ale i výsostně trapný.
Protože, jestli si někdo myslí, že z něj urážka "francky" udělá lepšího odborníka na módu, než je ona sama, tak z něj spíš udělá většího ... než je kdekterý jiný.
Dadoo viď![]()
pěkný šatečky))

Mutziputzi aha, takže tohle bude podle mě docela výzva pro Verešovou..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.