Jiná Realita no a mezitím ještě krmí okolí kecama jak konečně objevil tu pravou lásku. nekleplo, ale asi bych měla nutkání klepnout jeho![]()
VIP zjevy
An.Fial "celebrity" u vanocniho stromku.Toto je Nela Slovakova se svym hokejistou.
An.Fial No Nela si nefoti nic jineho nez zadek, protoze oproti nemu ma vsechno objektivne nepekny:-D
Karja já myslím, ze se od toho vystrkovani zadku jednou zlomí v kříži...
barbucha jsem zlá, co? na jednu stranu tohle musí být fakt hrozný, s někým žiješ x let, on najednou řekne zdar a za pár měsíců čeká dítě s jinou. já si vůbec nejsem jistá, jestli by mě nekleplo.
Proč by klepalo?
Funguje to i naopak, to je přece život ![]()
Spíš si myslím, že kdyby každičký srdce pohnutí netroubili hned do celýho světa, že by si ušetřili mnoho trápení... dyk právě ty výkřiky o dokonalým a věčným štěstí (po pěti minutách známosti) jsou největší chyba, kterou pak musej (pracně a marně) napravovat.
barbucha jsem zlá, co? na jednu stranu tohle musí být fakt hrozný, s někým žiješ x let, on najednou řekne zdar a za pár měsíců čeká dítě s jinou. já si vůbec nejsem jistá, jestli by mě nekleplo.
myslim, ze dite je ji uplne sumak, mne by bylo zcela...obecne mi byli vsichni ex zcela ukradeny
An.Fial No Nela si nefoti nic jineho nez zadek, protoze oproti nemu ma vsechno objektivne nepekny:-D
Myslim, ze telo ma objektivne pekny, to Kozo ma takovou tu velkou hokejistickou pr*el, to je hrozne nepritazlivy
Potrefenáhusa Bude mít pěknou lordózu. ![]()
pecka nechci vidět, kolik nesmírně šťastných, spokojených, radostí ze života zářících polonahých fotek dary kvůli tomu zaplaví internety
máme se na co těšit
Karel uz je trochu vtipnej, u me stoupa!

Mutziputzi v cem prosimte spociva ten vtip?
viktorka_od splavu Ten je vtipnej ani nechce:-D. To je na smeknuti kloboucku, kdyz spolu nekdo vydrzi ctyri roky, fakt ze jo!:-D
viktorka_od splavu ze budeme uctívat???
viktorka_od splavu nuance pro fajnsmekry, se neda vysvetlit, vtipy se nevysvetlujou prece![]()
Mně připadá, že něco bere.
Ronna mně připadá, že si ho prostě kněžka omotala kolem prstu.
mám pocit, že rituály v poušti a svatby v budhistickém chrámu nebudou úplně z jeho hlavy, protože to vypadá na styl někoho jiného...
Ronna souhlas...
Vy jste tady sama znalkyne duse excentrickeho miliardare koukam![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.