U vánočního stromku je fakt každej zvědavej na vyšpulený prdele
ale to už tu bylo, to je zas jen ta přízemní závist - ukaž tu svoji a pak kritizuj ![]()
U vánočního stromku je fakt každej zvědavej na vyšpulený prdele
ale to už tu bylo, to je zas jen ta přízemní závist - ukaž tu svoji a pak kritizuj ![]()
Mně připadá, že něco bere.
mne uz dlouho. a rozhodne nic, co by me pritahovalo. uff
Zarinya Prý ona a alkohol? V žádném případě!
mne uz dlouho. a rozhodne nic, co by me pritahovalo. uff
Prosim vás našla by se zde ochotná toxikoložka, která by mi objasnila, co by jako Janeček měl brát, co se takhle projevuje?? Jste jaky tety z Horního Benešova, co poznaj feťáka podle naušnice v nose))))
Prosim vás našla by se zde ochotná toxikoložka, která by mi objasnila, co by jako Janeček měl brát, co se takhle projevuje??
Recnicky obrat?
moora recnicky obrat tetin z Horniho Benesova, to bude ono!
Mutziputzi to mas z toho,ze nekoukas na pohadky...Lilie mu dala lektvar od carodejnice.![]()
(ale chapu a souhlasim,pohadky jsou des.)![]()
Zarinya Lilii já mám uloženou z doby co se loučila s nechtěným dítětem poté co se dobrovolně vydala na interupci, to byl pro mě takovej hardcore, že teď se můžou s Janečkem stavět na hlavu, ale jsou pro mě jeden z tisíce nudnejch párečků![]()
Sa čudujem,že toto tu ešte nebolo

pecka Kouzlo Vánoc?
Sweet Potato Vianoce robia s niektorými ľuďmi "divy" ![]()
![]()

Zarinya Prý ona a alkohol? V žádném případě!
Jsem nedopatřením zaslechla její vyjádření k tý nehodě (VIP zprávy??) a buď blbě slyšim, nebo byla tak zkárovaná, že téměř nemohla mluvit ![]()
barbucha to byl šok![]()
barbucha Náááááhodou - byl to prý jen zbytkový alkohol. A ještě v takovým stavu pomohla dopadnout mezinárodně hledaného cizince! Zase jenom závidíte.
Tak to jo. Závidím jí její kondici - jinej by s takovým zbytkáčem nemoh ani chodit...
barbucha to je treninkem, s fyzickou kondici to nic spolecneho nema.
Jak může někdo vyměnit tuhle za tuhle????

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.