VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 22:36

viktorka_od splavu dobry,no ja se tedy priste zeptam,jestli tohle jo nebo ne.....

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 22:42

Zarinya Ale houby, jen jsem chtěla říci, že každému se líbí něco jiného. Každopádně, ta její kombinace péřovky + tento typ bot je dost hrozná, nebo přinejmenším nesourodá. 

Online Pinot Noir
29919 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 22:43

Zarinya Ty kozačky jsou děsný. Spacáky se mi nelíbí obecně, ale tyhle "boty" by zabily i sebekrásnější kabát, takže už je to vlastně jedno 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 22:44

whiskas tak proc do jinyho vlakna tahas moje boty?dost trapny,tedy.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 22:47

Zarinya Tak si to tak neber. Pokud se tě to nějak dotklo, tak se ti veřejně omlouvám. Nebylo to myšleno nijak zle. Jen se mi ty modely mimoděk propojily. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 22:48

Zarinya mne to prijde nehezke, ale uz jsem si zvykla, ze tyhle operni divy maji dost posunuty vkus k dramaticnosti:) takze musketyrky k rybniku jsou neco jako u jineho pohory na hory :)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 22:53
Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 23:09

Zarinya Mně to přijde takový normální až nudný, ale pekelný určitě ne. A, promiň, souhlasím s  whiskas , ale ty tvoje trychtýřové boty mi přijdou taky ošklivější, než tyhle její. 

Jsou ženské, které nosí podpatky všude a na procházku do průhonického parku (zřejmě), po upravených cestičkách, se klidně nižší podpatky vzít můžou. Však to není krosový terén.

Já bych si vzala jiné boty, jinou bundu, ale to je věc osobní volby. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 23:11

Hlavně by se ta diva mohla naučit intonovat  

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 23:38

Dadoo proc se v uplne jinem vlakne resi moje boty?Proc si to nenapsala pod moji fotku,ktera tam byla 14dni?

vidim,ze fotit se do muj dnesni outfit byla evidentne chyba.

a protoze ja mam dle tveho nazoru osklive boty tak se nesmim vyjadrit k botam  kalivodove?

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 00:14

Zarinya Možná kvůli tomuhle střečkování jsem to nenapsala.

Nemám potřebu, ani se necítím módním arbitrem, abych hodnotila úplně všechno a všechny. Pokud je něco věcí osobních preferencí, tedy ne objektivně špatné, nekomentuji. Prostě se každému líbí něco jiného.

Ale pokud tu pranýřuješ Kalivodovou kvůli normálnímu a všednímu outfitu, kvůli botám, které nejsou žádný zázrak, ale ani hrůza, tak to člověka napadne. Jak vidíš, nejen jednoho. 

Je to jen kvůli tomu srovnání. 

Vyjadřovat se ti snad nikde nikdo nezakazuje. Jen bylo řečeno, že tvoje boty jsou horší než její. Stane se.

Ale ty bys zase měla unést kritiku, holt se taky někdy někomu na tobě něco nelíbí. Svět se snad kvůli tomu nezboří, nemusíš být hned tak popudlivá 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 00:22

Zarinya no podle mě se ti ten post o Kalivodové nepovedl. Jednak ona není žádná jalová "celebrita", co se živí vzhledem, druhak není zjev, jen si vzala na procházku neslušivé boty. A dehonestovat někoho z nudy? Ehm.

Offline prďola
4466 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 01:19

jak, že není koho probírat? máme tu další mravenčí pr... pozadí 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 03:34
Reakce na SunEclipse:

Zarinya no podle mě se ti ten post o Kalivodové nepovedl. Jednak ona není žádná jalová "celebrita", co se živí vzhledem, druhak není zjev, jen si vzala na procházku neslušivé boty. A dehonestovat někoho z nudy? Ehm.

​No, "dehonestovat" - to bychom ale mohly tohle vlakno rovnou zavrit, ze jo, pokud to bereme takto.

Mne osobne kombinace tech bot a bundy taky prijde priserna. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 08:01

Uplny zjev mozna neni, ale obleceni diky kozackam bylo desne, kriterium vip taky splnuje, takze je ve spravnem vlakne... ze se to nekomu tak hrozne nezda, nebo ze neco podobneho potkava denne na ulici, na tom nic nemeni.... odkaz na boty uzivatelky v tomto vlakne je ponekud detinsky, ale stane se no.... 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 09:01

Koukám tady se dějou věci

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 09:44

prďola To má jen vycpaný, ne? Tedy doufám .

Offline prďola
4466 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 09:51

whiskas řekla bych, že určitě! je jen otázka, jestli má vycpaný jen kalhoty nebo i zadek 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 09:53

prďola Předpokládala jsem, že za A. Variantu B by si snad dobrovolně neaplikovala. 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 06. ledna 2019 09:59

Zarinya Co je to tady za erupce. Ten model je desnej, ta bunda je v hrozne neslusive delce (taky jednu takovou mam a nosim ji do lesa bebo kdyz peru). A cely se to k sobe nehodi, nevim proc se to tady nemuze napsat, neni to pekelny, ale blby to je a slo to velice jednoduse udelat lepe;-).