co outfit kalivodove?![]()

co outfit kalivodove?![]()

Zarinya a to je kdo?
viktorka_od splavu operni diva
Zarinya a co s ním je? mně přijde, že nějak takhle chodí oblečená tak třetina žen na ulici. nelíbí se mi to, ale je to rozšířené (myslím bunda+kozačky, akorát zpravidla bývají do půl lýtek).
Jiná Realita vip by se mohla ustrojit lip,ne?tak nevim k cemu je tady to vlakno...
a ty kozacky jsou naprosto priserny uz jen tim jak jsou prave vysoke,na podpatku k osklivemu spacaku.
Zarinya je s dětma někde na procházce v parku, trochu rozdíl od státních povinností bych řekla.. pokud je operní diva tak asi na operu se doufám oblíká jinak:P
viktorka_od splavu jaky statni povinnosti?
to vidim,ze je s detma na prochazce....a to se tedy outfit hodnotit nesmi?![]()
Zarinya já jen, že je to takové normální peklo, jsou tu lepší adepti.
asi mi ten její model prostě nepřijde tak pekelný, abych nad ním lomila rukama :) možná i proto, že toto je určitě jeden z těch lepších modelů kalivodové, nosí teda mnohem horší modely, a to bohužel i na oficiálnější příležitosti, než je procházka s dětma v parku.
Jiná Realita jasne,taky znam horsi peklo,ale na jiny sem nenarazila a nudila se.:-)
Zarinya určitě může, akorát mi to připadá takový.. zbytečný nebo jak to říct. málo zajímavý. teda pro mě, pro ostatní je to třeba přínos, už mlčim:-)
barbucha no nic prave,je to bida.![]()
viktorka_od splavu asi tak. Nudný a tohoto vlákna nedůstojný![]()
viktorka_od splavu no,tohle je tedy prehlizeny peklo,protoze to je bezne k videni?
prinos to muze mit,ze takhle tedy ne...![]()
vsak dej neco zajimavejsiho.![]()
Zarinya Co máš proti kozačkám, "kocour v botách"?
Tak někomu se to i líbí, stejně jako jinému třeba trychtýřky. Mně osobně se nelíbí ani jedna verze, ale pekelné mi to nepřijde.
Kozačky jsou děsný. Speciálně na procházku u rybníka jak dělaný.
Zarinya ne, prostě mi to nepřipadá jako peklo, nic důležitýho na co by bylo nutný nějak poukazovat. paní má boty co se na danou příležitost moc nehodí a nejsou hezký, denně takových potkám desítky, možná aj stovky. jinak je hezká, upravená a dokonce ani nepatří do skupiny "rezignovaných mamin" nebo jak se to tu označovalo
a s pánem ladí:P
whiskas aha,takze jdeme do osobni roviny...?
kocoureksuggy no,asi tak.:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.