VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline tv
4245 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 11:20

Ounz  Ja si asi  bricho taky zacnu hladit, treba tim konecne taky dostanu do obliceje tu nehu a lasku!

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 11:26

tv Na břicho se sahám dost často, nevědomky, jak se začne dítě hýbat, tak ještě víc. Ale něhu a lásku... Nevím, no. Zatím mám v obličeji spíš odřeniny od neustálé rýmy a pytle pod očima.

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 11:36

Pinot Noir Ja ani po dvou detech ve svem obliceji lasku a nehu nevidim. Spis nove vrasky.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 11:41

Ounz ted jsi mi pripomnnela, jak u nas po meste obcas v lete potkavam pany, kteri si tricko vyhrnuji nahoru a nosi holy bricho, ktery si casto taky hladi. 

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 12:10

razorblade 

V mhd to samý. Samej těhotnej! 

Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 12:17

Hele, já to video shlédla celý a můj dojem je, že prostě neví co s rukama. Neříkám, že v tom ze začátku třeba nebyl nějaký záměr, ale teď už to fakt celý dělá podvědomě. Se spletenýma rukama na břiše jsem ji vídala i před těhotenstvím, teď to teda víc vynikne. Navíc myslím, že jak je kolem pořád plno cizích lidí, novináři a foťáky, má tendenci podvědomě to dítě bránit, přijde mi to normální. Jo a ke konci jak přeávají ten dar, vedle ní stojí taky těhotná a dělá úplně to samé! 

Oblečení se mi moc nelíbi, ta fialovo-červená kombinace je taková zvláštní. Ona unese kde co, ale patří to k nejhorším modelům, co jsem u ní viděla. 

Ounz 

Offline Catherinne
10862 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 12:36

Garfie čistě z úvahy, kdybych to dítě chtěla chránit, tak ten kabát spíš přeložím přes břicho,  jakože další ochranná vrstva. 

Osobně je mi to fuk, tak herečka je a taky je třeba jen hodně šťastná a dává to najevo.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 12:41

Garfie vid? jako vevodkyne si nemuze strcit ruce jen tak do kapes, nebo si je zalozit na prsa nebo dat vbok, protoze by se o ni zas vsude psalo, ze se chova buransky nebo ma spatnou rec tela a blablabla :D

Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 12:48

Catherinne Kabát se tam neudrží, ale myslím, že to dělá spíš podvědomě, ne že by přemýšlela "jak dítě ochránit". Ale taky máš pravdu, že je herečka, asi prožívá věcí víc exponovaně :-) 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 13:42

..se musim pridat k debate o.. ehm, blbosti...

Muj mazor je, ze Megan je herecka a umi se prodat. A kdyby neplatilo a), tak plati b) snad vsecky zeny, co poprve otehotnely po 35 roku byly “nejtehotnejsi v celem vesmiru”. A nejvic ty, co to predtim hodne kritizovaly u ostatnich. 

Doufam timhle nespustim velike halo... 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 13:42

razorblade zajímavý..

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 13:53
Reakce na tv:

MP Marge V obliceji nehu a lasku...se po*eru.

​No, to si nepamatujes, jak tady nekdo nekde psal, ze na matkach je na prvni pohled videt, ze jsou matky, protoze maji v obliceni vepsanou nehu a lasku, zatimco z nas bezdetnych cisi ta sebestrednost!? 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 13:55

MP Marge ja si to pamatuju,ale zaboha si nepamatuju,kdo to byl.A dost by me to zajimalo.

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 13:56

MP Marge Ja to zapomnela, ale to mi to zase pripomnelo, takze diky!

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 13:56

A kdyz uz jsem tady, Meghan v cervenem se mi libi. Prese receno, libi se mi boty a kabat, fialove saty zase tak moc ne. Ale na ni to vypada OK, i kdyz samozrejme ma lepsi modely.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 13:57
Reakce na Zarinya:

MP Marge ja si to pamatuju,ale zaboha si nepamatuju,kdo to byl.A dost by me to zajimalo.

​Ja to naopak radsi vubec nechci vedet. 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 13:57
Reakce na tv:

MP Marge Ja to zapomnela, ale to mi to zase pripomnelo, takze diky!

​Hele, Karja neni jedina, kdo si vede zaznamy 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 14:06

MP Marge já to vim, kdo to psal, ale bylo to, že to říká nějaký její známý, ne že to říká ona sama.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 14:16

Potrefenáhusa A jo, mas pravdu, chlap to byl  

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 14:34

Znám holku, která si, když byla těhotná, neustále hladila břicho velkými krouživými pohyby. Já jsem byla těhotná v tu samou dobu a dost mě to znervózňovalo. Sešly jsme se třeba v kavárně a celá naše konverzace byla doprovázená tím hlazením. Herečka to není a v hlavě to má úplně v pořádku, takže soudím, že někdo prostě má potřebu být tímhle způsobem s miminem v kontaktu.

Jinak Meghan se mi skoro vždycky líbí moc, tady vlastně taky, i když ten kabát mi přijde střihem trochu divnej. Chudinka, ta musí neustále škytat