Ounz
Ja si asi bricho taky zacnu hladit, treba tim konecne taky dostanu do obliceje tu nehu a lasku!
VIP zjevy
tv Na břicho se sahám dost často, nevědomky, jak se začne dítě hýbat, tak ještě víc. Ale něhu a lásku... Nevím, no. Zatím mám v obličeji spíš odřeniny od neustálé rýmy a pytle pod očima.
Pinot Noir Ja ani po dvou detech ve svem obliceji lasku a nehu nevidim. Spis nove vrasky.
Ounz ted jsi mi pripomnnela, jak u nas po meste obcas v lete potkavam pany, kteri si tricko vyhrnuji nahoru a nosi holy bricho, ktery si casto taky hladi. ![]()
V mhd to samý. Samej těhotnej! ![]()
Hele, já to video shlédla celý a můj dojem je, že prostě neví co s rukama. Neříkám, že v tom ze začátku třeba nebyl nějaký záměr, ale teď už to fakt celý dělá podvědomě. Se spletenýma rukama na břiše jsem ji vídala i před těhotenstvím, teď to teda víc vynikne. Navíc myslím, že jak je kolem pořád plno cizích lidí, novináři a foťáky, má tendenci podvědomě to dítě bránit, přijde mi to normální. Jo a ke konci jak přeávají ten dar, vedle ní stojí taky těhotná a dělá úplně to samé! ![]()
Oblečení se mi moc nelíbi, ta fialovo-červená kombinace je taková zvláštní. Ona unese kde co, ale patří to k nejhorším modelům, co jsem u ní viděla.
Garfie čistě z úvahy, kdybych to dítě chtěla chránit, tak ten kabát spíš přeložím přes břicho, jakože další ochranná vrstva.
Osobně je mi to fuk, tak herečka je a taky je třeba jen hodně šťastná a dává to najevo.
Garfie vid? jako vevodkyne si nemuze strcit ruce jen tak do kapes, nebo si je zalozit na prsa nebo dat vbok, protoze by se o ni zas vsude psalo, ze se chova buransky nebo ma spatnou rec tela a blablabla :D
Catherinne Kabát se tam neudrží, ale myslím, že to dělá spíš podvědomě, ne že by přemýšlela "jak dítě ochránit". Ale taky máš pravdu, že je herečka, asi prožívá věcí víc exponovaně :-)
..se musim pridat k debate o.. ehm, blbosti...
Muj mazor je, ze Megan je herecka a umi se prodat. A kdyby neplatilo a), tak plati b) snad vsecky zeny, co poprve otehotnely po 35 roku byly “nejtehotnejsi v celem vesmiru”. A nejvic ty, co to predtim hodne kritizovaly u ostatnich.
Doufam timhle nespustim velike halo... ![]()
razorblade zajímavý..
No, to si nepamatujes, jak tady nekdo nekde psal, ze na matkach je na prvni pohled videt, ze jsou matky, protoze maji v obliceni vepsanou nehu a lasku, zatimco z nas bezdetnych cisi ta sebestrednost!? ![]()
MP Marge ja si to pamatuju,ale zaboha si nepamatuju,kdo to byl.A dost by me to zajimalo.![]()
MP Marge Ja to zapomnela, ale to mi to zase pripomnelo, takze diky!![]()
A kdyz uz jsem tady, Meghan v cervenem se mi libi. Prese receno, libi se mi boty a kabat, fialove saty zase tak moc ne. Ale na ni to vypada OK, i kdyz samozrejme ma lepsi modely.
MP Marge ja si to pamatuju,ale zaboha si nepamatuju,kdo to byl.A dost by me to zajimalo.
Ja to naopak radsi vubec nechci vedet.
MP Marge Ja to zapomnela, ale to mi to zase pripomnelo, takze diky!
Hele, Karja neni jedina, kdo si vede zaznamy ![]()
MP Marge já to vim, kdo to psal, ale bylo to, že to říká nějaký její známý, ne že to říká ona sama.
Potrefenáhusa A jo, mas pravdu, chlap to byl
Znám holku, která si, když byla těhotná, neustále hladila břicho velkými krouživými pohyby. Já jsem byla těhotná v tu samou dobu a dost mě to znervózňovalo. Sešly jsme se třeba v kavárně a celá naše konverzace byla doprovázená tím hlazením. Herečka to není a v hlavě to má úplně v pořádku, takže soudím, že někdo prostě má potřebu být tímhle způsobem s miminem v kontaktu.
Jinak Meghan se mi skoro vždycky líbí moc, tady vlastně taky, i když ten kabát mi přijde střihem trochu divnej. Chudinka, ta musí neustále škytat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.