VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 15. ledna 2019 23:22

Pinot Noir Mne hlavne neni jasne, co je na tom tak strasne spatne - chce si drzet bricho, tak at si ho drzi, co je na tom!? Ja jsem tehotna nikdy nebyla, ale kamaradka mi pred casem vypravela, ze kdyz cekala svoje prvni, tak mela taky tendence si bricho ruzne pridrzovat, ba i hladit, protoze ji pripadalo, ze si tak udrzuje kontakt s miminkem 

Je zajimave, ze mne, prestoze nejsem matka a nemam tedy v obliceji tu nehu a lasku, nejaka ruka na brise vubec nevadi 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 15. ledna 2019 23:28

Pinot Noir asi tak :)

Offline Josefa
příspěvků moje polička 15. ledna 2019 23:30

Pinot Noir MP Marge souhlasím, ja si ho taky porad ohmatavam. Zvlášť kdyz nevim co s rukama nebo je kolem hodně lidí. Vlastně i když doma jen tak postavam. Asi mi to nejak dela dobře.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 00:06

MP Marge ja som brucho používala ako opierku na ruky, mala som ich zložené navrchu a síce tu niekto tvrdil, že si človek nevypestuje tik či zvyk za tých pár mesiacov, ale ako mne ten odkladací priestor na ruky chýbal (a ešte aj teraz občas chýba) . Ale zaujímalo by ma, či som si aj ja tak stále ohmatávala brucho, lebo teraz spätne sa mi marí, že aj celkom hej, ale robila som to skôr nevedomky...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 05:23
Reakce na Tak Betty:

jinx Ale o tom se snad nebavíme, kdo by ji přišel nebo nepřišel legrační.

bav se o cem chces a ja to budu delat stejne 

Offline Gatita
8640 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 06:21

Uz aby porodila. Takhle mi utika spousta zjevu...

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 07:15
Reakce na Gatita:

Uz aby porodila. Takhle mi utika spousta zjevu...

​Nebuď naivní, to pak budou fotky,  jak furt drží dítě. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 07:33

MP Marge Co je špatně na držení či hlazení těhotenského břicha taky nechápu už z dob MP. Sama bych si toho u nikoho nevšimla. Zajímavé na tom je, že u Meghan to budí takové emoce. Jestli si dobře pamatuji, tak třeba před časem se kritizované Mesarošové nikdo nezastal :)

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 07:53
Reakce na dzizisketa:

​Nebuď naivní, to pak budou fotky,  jak furt drží dítě. 

Online Candance
5633 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 08:08

barbucha to odhrnuti kabatu udelala uz minule, kdyz vystupovala z auta a mela ty letni saty v domove duchodcu nebo kde

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 08:09

Sweet Potato Jestli je to zlozvyk,tak až porodí,bude těžké odvyknout,vypadalo by to pak ještě blběji 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 09:15
Reakce na jinx:

Ja myslim, ze by ji tetiny z cr taky prisly legracni! Kdyby o nich vedela :D mmch tady poprve se mi nelibi, co ma na sobe. 

​první co mě napadlo, poprvý blbě oblečená snad

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 09:44

Mutziputzi jinx co se vam nelibi? Ja nemusim tohle kombinaci barev, ale na ni se mi to libi. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 09:50

Lamicka nelibi se mi kombinace barev, nelibi se mi kabelka - sama o sobe, ani ke zbytku a tez moc nemusim tohle reseni kabatu/limce u krku, navic, uz to je trochu out. V jejim pripade je to teda kvalitni kabat, vsechny ty zary a manga se na tom vyradily hur. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 10:40

jinx presne nad typem kabatu jsem se taky pozastavila - ze je to nejspis nejaka luxusni znacka, ale vubec luxusne nevypada.

kombinace barev se mi naopak libi, jeji typ takovou divocinu s prehledem unese

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 10:42

Lamicka kombinace barev je OK, teda když se to umí, ten kabát se mi nelíbí, boty taky ne a kabelka vůbec

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 10:44

razorblade tak to podle mě ten kabát luxusně i vypadá, jen střihově už to není uplně in...

naopak se mi líbí ty šaty, i když bych pro sebe volila asi jinou barvu...

a barevná kombinace megan není žádná hrůza, ale ani žádné waw, mám pocit, že ta červená jí ani moc nejde... prostě ona je ten typ na tmavé barvy :-)

a aby to bylo komplet, ruka na břiše mě nikterak neuráží ani neirituje :-)

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 10:49

jinx Mutziputzi Ok. Na detaily nemam oko. Ze je neco out poznam, az kdyz je to out 10 let... tady vidim jen kabat. Kabelka je divna, ale ona ma kabelek divnych vic.

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 11:01

MP Marge V obliceji nehu a lasku...se po*eru.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 16. ledna 2019 11:09

tv no můj kolega, když si hladí břicho po obědě, tak v obličeji něhu a lásku má