barbucha Ale lidi to chtej! Musela bych!
VIP zjevy
Tohle téma je věčný
a co Kate.. Ta je těhotná pomerne často ale nevzpominam si ze bych viděla nejakou osmatavajici se fotku
stes Kate je budouci kralovna, ta ma osmatlavani urcite zakazany! ![]()
Kate se drží tradic a slušnýho vychování.
barbucha ehm no já to prvně napsala a pak smazala, ale když už to připomínáš, tak asi američance se dost odpustí, stačí jestli se naučila jíst příborem ne?![]()
Jen aby. Pokud jí jako spousta Američanů jen vidličkou, bude to výzva ![]()
Ale dneska byla Meghan s pejsky, to by ji tu mohlo rehabilitovat

dzizisketa To je jasny, kdyz musi drzet psa, nemuze si sahat na bricho!! Slusi jim to spolu.
Koukám, že ošmatlávání břicha je výživvný téma![]()
Už asi na šestli stranách
Tak trochu zmena-zaujímavý výber
Kiki Layne

Rowan Blanchard

viktorka_od splavu
Jen aby. Pokud jí jako spousta Američanů jen vidličkou, bude to výzva
No, ale to je tam súčasť etikety! Správne musíš zobrať príbor, nožom a vidličkou si odkrojiť, nožík položiť, zjesť vidličkou. Potom zase zobrať nožík, odkrojiť si....
Nám európanom sa odpúšťa, že pri jedení sústa v tej druhej ruke nôž stále držíme, ale občas je to súčať smalltalku....
Tak já jsem zažila, že si to předkrájej celý (třeba steak), nůž definitivně odložej, vezmou vidličku do pravý ruky, a jedou. Jak malý děti ![]()
Nám Evropanům se nemá co odpouštět - pokud stolujeme v Evropě ![]()
barbucha a ja na vlastni oci videla jak american vyjidal nudle z polivky vidlickou.
Vidlička, univerzální příbor ![]()
continuity
Hustý.
Japonci zase jedí knedlíky rukama-protože to považují za podivný typ chleba. Ale vlastně teď mě napadlo, že v Africe se takový ty jejich fufu a tak taky jedí rukama, tak možná jsme divní my? ![]()
Garfie Zrovna ty, světoběžnice, bys mohla mít pro tyhle výstřelky pochopení
. Já jsem sice přes etiketu pes, ale když si Američan dá vepřo-knedlo-zelo a dělá si z toho burger, nehnu ani brvou.
999 ja taky nehla brvou, no. ale v Evrope je to divne, taky japonska jidla jim hulkama, nez ze bych si to sushi nabodavala na vidlicku. a to i doma, kde me nikdo nevidi.
continuity Já jím taky hůlkama, ale při pokládání/odkládání a veškerých manipulacích s nimi, taky lovím v paměti...
continuity No ja teda taky jim sushi a jiny asijsky jidla hulkama, ale nevim, nevim, kdyby me u toho nejak podrobne pozoroval rodilej Asiat, tak by si mozna pral, abych to jedla vidlickou ![]()
Jinak Amiku mam kolem sebe spousta, nejak nepozoruju, ze by si neco hromadne predkrajovali nebo lovili nudle vidlickou, mozna tomu teda nevenuju dostatek pozornosti.
Osobne mi pri jidle vadi akorat prasarny typu srkani polivky, zvykani s otevrenou pusou a tak.
Jo a ted jsem si vzpomnela, jak jsme v Rakousku sedeli v restauraci vedle Asiatu a ty tu pizzu a spagety taky jedli dost zvlastnim zpusobem, deti z toho byli uplne hin. ![]()
Setare ja nerikam, ze to dela kazdy american, ja videla toho jednoho a dost me to zaujalo
nekoukat neslo, sedeli jsme spolu u stolu. ale byla to velka kapacita ve svem oboru, ja uplny elev, takze jsem opravdu nehla brvou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.