Ounz ja konzumujici sushi asi taky budu pro ostatni dost nechutna, ani ne tak kvuli hulkam, ale kvuli tomu, ze si vzdycky z wasbi a sojovky udelam takovou kasicku, ve ktery to cely sushi obaluju. vim, ze tim to jidlo uplne nicim, ale mne to tak hrozne chutna. Jsem dost zavisla na chuti ty sojovky :D
VIP zjevy
razorblade To neni buranský, to se dělá
razorblade ono to slouží k dochucení ne? Mně to taky chutná s tím (wasabi je jedna z mála pálivejch věcí, který snesu a dokonce snesu hodně
)
Ounz já to mám opačně, na různý chilli dryjáky jsem zvyklá od mala, ale s wasabi mám trochu problém, asi jak to leze do nosu
razorblade tak však ta sojovka je ta pátá chuť umami ![]()
razorblade Tak dokud to nejíš přiborem...![]()
Ounz ja konzumujici sushi asi taky budu pro ostatni dost nechutna, ani ne tak kvuli hulkam, ale kvuli tomu, ze si vzdycky z wasbi a sojovky udelam takovou kasicku, ve ktery to cely sushi obaluju. vim, ze tim to jidlo uplne nicim, ale mne to tak hrozne chutna. Jsem dost zavisla na chuti ty sojovky :D
wasabi se sojovkou a námáčení je ok (ač dávám relativně hodně wasabi, pořád je to ve finále tekuté, ne kašička). Prý by se to s tím namáčením nemělo přehánět, aby se nepřebíjela chuť ryb a ostatních ingrediencí, ale většinou se tím moc neřídím.
Mutziputzi To se fakt nevomrzi...![]()
Potrefenáhusa já právě chilli skoro vůbec, ale křen a specielně wasabi
ono je to asi spíš ostrý, než pálivý jako chilli..a pálí to do nosu, to je fakt..
Tahle perla mi unikla - von to má jako nabodnutý?!
A vůbec mucino, uniklo mi toho víc nebo to flákáš a ještě jsi sem aktuální Blažkovou nedala? (jsem šla do sebe a sleduju Pafku
)

barbucha Někdo mu to dává, zdá se klasickej únik informací, se mi líbí, bych se vztekla na místě Kristelový![]()
Já teď teda flákam všechno, i zásadní věci jako je pan starosata Novotný![]()
Mutziputzi ja prave nekde cetla, ze by se sojovkou mela lehce potrit ta ryba a wasabi dat jen lehce na ryzi, aby se prave, jak pise domenica neprebijela chut ty ryby. ja kolikrat chut ryby fakt necejtim a rochnim se v ty palivoslany kasi :D
No to už je teda vrchol, když zanedbáváš i Pafku. Styď se.
Ale ta Kristelová Řepková Blažková, to je nevysychající studnice zábavy. "Viděli jsme ho tři!" ![]()
Mutziputzi On to nabodl?! ![]()
ISON Kozo? Tak co mu zbejvá ![]()
barbucha Já se stydim a Pavlovi to vynahradim!
razorblade Blbina, Japonci vždycky dávají wasabi do sojovky. Leda třeba na pikniku, když jsou trochu bitevní podmínky se to dělá jinak. A fakt je, že to dělají decentně, ale taky mám ráda to tvoje válení ![]()
barbucha videli jsme ho tri.. To je vyborny. To si musím zapamatovat
Zajímavý. Od doby, kdy tančil na Hozierův song, Polunin zjevně poněkud změnil názory. Vliv jeho nového guru?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.