barbucha to je blb
VIP zjevy
Nekdo kalendar?

Mutziputzi
proboha, co to je zase za pocin? Ale Mickey ma celkem odpovidajici vyrazy!
Mutziputzi Já bych ho asi brala. Do každý místnosti. Ideálně ještě jako spořič na telefon. By mě to možná konečně odnaučilo žrát ty "utěšující" snickersky ![]()
barbucha Ja ho kdysi sledovala na FB, ale musela jsem toho nechat, jeho obdiv k Putinovi jsem nejak psychicky nezvladla...
Lama_z_Lana Podle me by to melo fungovat, ja bych si s dovolenim nedala![]()
Lama_z_Lana Ja doufam, ze Lela nenafoti veganskou verzi se zeleninou a tofu parky. To bych uz musela byt do smrti hladem.![]()
Luna Hele, se zeleninou uz ti to nafotila Eva!
Setare Ajo vlastne, to jsem teda ale nastesti nevidela.
Mutziputzi To nééé
.
Mutziputzi hele kdyby si tam dala testovinu misto twix, pripadne fr bagetu, tak to by mi dost usnadnila rezim teda! Asi ji napisu hehe
Jinak teda me vehementne irituje cela Gilette kampan a jeji priznivci a odpurci, to je zase kauza uff.
barbucha Ounz hele, blb to je, rict to normalne neumi, ale musim rict, ze obecne vzato v kontextu dnesni doby na tom neco je. Nejsem tradicionalista ani feministka, nicmene afery typu Baby, it's cold outside a #metoo mi lezou na nervy doste teda. Kdyby se kazdej maximalne snazil bejt charakterni a proste good person, tak tohle nikdo neresi. Konec stiznosti ve spatnym vlakne.
Nevim proc je to v bold, ze by ten hashtag? #asijo
Nevim proc je to v bold, ze by ten hashtag? #asijo
0zero7 tak mně spíš přijde, že se naváží do lidí, metoo sem do toho vůbec netahala.
Ounz vyvola diskurz, co vic od reklamy chtit, dokonaly, kor u znamyho brandu
Mutziputzi asi jo no..jako pán co nerad padiny ![]()
Ounz promin, tak jsem to nemyslela, to jsem zatahla ja, vim, ze ty ne! Me proste celkove stve to klima...
Ounz Tam to promo podle me nedopadlo, lidi ho znaj, ale pro nej spis kontra...zavedenej brand si tohle muze dovolit, no name dopadne jako svyho casu uvarenej Bobik, vsichni znaj reklamu, nikdo nevi na co byla...Gillete muze sokovat s prehledem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.