viktorka_od splavu ta liščí noha vypadá jak dětská. Asi umělec neuměl lišku, tak ji musel co nejvíc schovat ![]()
VIP zjevy
Kokoska mně to připadá jako by sousedovi omylem přejel čokla a teď přemýšlí kam ho schová
Kokoska mně to připadá jako by sousedovi omylem přejel čokla a teď přemýšlí kam ho schová
![]()
viktorka_od splavu Dekuji dekuji dekuji, mam tu cerno na dusi,ale tohle me fakt pobavilo a rozsvitilo. Dekuji
tzaziki rádo se stalo![]()
poslední cca dvě strany jsem zcela rozsekaná ...
ten janáček fakt nemá chybu.
jsem si to musela zvetsit, a von ji jako drbe na brisku? Chudera liska:D
viktorka_od splavu
dik za super start do noveho dne, uz se dnes asi neprestanu rezat.![]()
viktorka_od splavu Chlěla jsem to přečíst manželovi,ale musel sám,nejsem schopná to dopovědět ![]()
Tedy že se do VIP zjevů dostane i bronzovej Janáček se zardoušenou Bystrouškou.....![]()
![]()
Když se člověk dívá na stary vobrazy, tak si říká, že renesancni malíř asi v životě neviděl kojence, Ježíšek je na jednom každým taková trochu zrudicka. Dnešní umělci holt asi zas neviděli živou přírodu...
Bledule No, po Praze nám zase trousí Anna Chromy.
Mně to nijak zvlášť nevadí... dokonce ten Commendatore u Staváku by se mi i líbil (i když mam pocit že jsem už něco podobnýho někde viděla, tak je otázka jak dalece původní ta idea je
) - ale proč má tak hnusnej sokl?! I to místo jakože za sloupem je vysloveně pitomý.
rasaNori Zajdi si na Kuří Rynek, můžeš ho prozkoumat osobně a ještě na Kryla u rozhlasu. ![]()
barbucha Tak ten mě zrovna baví. A dost teda vyděsil vnuka - prý Támhle někdo sedí... a pak přišel blíž a viděl to prázdno a nějak se s tím nemoh srovnat. To mu tehdy byly asi 3 roky.
Když se člověk dívá na stary vobrazy, tak si říká, že renesancni malíř asi v životě neviděl kojence, Ježíšek je na jednom každým taková trochu zrudicka. Dnešní umělci holt asi zas neviděli živou přírodu...
jo, je to smutný, že ani neví, jak se správně drbe na bříšku Bystrouška!!!

Potrefenáhusa bystrouska... ![]()
![]()
Pavlena neni to těžký!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.