Říkala jsem si, ze takovým kreaturam nebudu věnovat pozornost, ale po botníku v kuchyni jsem musela
to jsou teda fakt krasavice, obě...
Říkala jsem si, ze takovým kreaturam nebudu věnovat pozornost, ale po botníku v kuchyni jsem musela
to jsou teda fakt krasavice, obě...
nellielovett ale krabice z CCC nebo od Bati si nevystavi![]()
![]()
Tak třeba hosté popíjí šampaňské ze střevíčků?
Tak jsem neodolala a koukla na obě a opravdu to vypadá na stejný byt a do včera jsou dokonce kamarádkay. ![]()

Asi se v tom bytě střídají. ![]()
Hle, botník Kolonky.

Bledule to bude jiný byt, se navzájem inspirují asi. Ale dobrej úlet.![]()
A kde schovává normální boty na chození? V myčce?
nellielovett I boty mají stejné. ![]()
barbucha Přitom ta Lola mohla být před tím docela pěkná holka. ![]()
Bledule Asi množstevní sleva![]()
Bledule Zkoumam to, mas pravdu, ty troje boty jsou stejne a dokonce to vypada I na stejny botnik, on ma uprostred totiz asi taky pricku, jen to neni videt;-)'
Takovej sdílenej botník je poměrně ekonomicky výhodnej, ne? ![]()
barbucha Přitom ta Lola mohla být před tím docela pěkná holka.
Já ti řeknu, potkat ji někde na ulici... tak se vyděsím k smrti, fakt že jo!
Tohle je něco tak příšernýho, že sem fotky nedám. Lezte tam jen na vlastní nebezpečí!
barbucha Slusny. Ale ta Pauhofova mi prijde, ze ma vytahlou ctyrku kvuli rovnatkum a nejake pruhledne gumicky tam dokonce ma. Nebo se mi to aspon zda.![]()
Bledule ježiš to jsou kreatury
. Copak tohle se může nějakýmu chlapovi líbit?? ![]()
Sweet Potato No tak zase to aspon na rovinu prizna
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.