barbucha Tomu se u nás doma říká "sedačka od Vláška"
, taky máme takové známé, paradoxně penězi úplně nehýří, ale nejdražší počin v jejich domácnosti byla "sedačka na míru od Vláška", něco tak příšerného, osmdesátkového a obrovského(!) jsem snad v životě neviděla. Už se to u nás ujalo a vzpomeneme si, kdykoli vidíme něco podobného...
VIP zjevy
Jestli to "ti moji" mají od Vláška, netuším
ale viditelně jedou v módu: ať je to hnusný, hlavně když je to drahý
Mám vždycky problém nad fotkama (páč poslední dobou rekonstruujou kvartýr) vyjádřit odpovídající úžas... no vlastně ani ne! ![]()
barbucha No přesně, oni mají taky nový a nově zařízený byt, navíc jim ještě ani není 40, to pak fakt nechápeš! ![]()
barbucha chapu, co myslis, ale ne ne... hnusne zaluzky, botnik hned vedle kuchyne, loznice mala nudle, stolek ikea, lacine podlahy, o bezfalcovych dverich asi nikdy neslysela, atd atd
Tak nemůže mít každej designovej nábytek na míru, zvlášť když všechny prachy vráží do plastik
a takovej Vémola kolik si asi může vydělat mlácením do druhejch?
No ale hlavně ty snad vidíš za roh, já rozeznala jen miniaturní ložnici - botník, kuchyni atd. nevidim ![]()
barbucha botník vedle kuchyňské linky here ![]()

barbucha jistě je HRDÁ na svůj botník ![]()
nellielovett
To zrcadlo je ovšem taky pecka. Šup s ním do kuchyňky...
barbucha za ty bedny by na votoči utržila majlant, co? ![]()
mně ty fotky připadaj jak z nějakýho lacinýho hodinovýho hotelu - tam se snad nedá normálně bydlet/delší dobu fungovat...
Vypadá tak!
Ale teda fakt - mít votevřenej regál s křuskama hned vedle linky (kde se připravuje jídlo) je kapku divný. Myslim z hygienickejch důvodů (vo smradu ani nemluvě) ![]()
Mne to cele prijde jak katalog levne prostitutky. Od vanocniho stromku po botnik.
barbucha ale v tý kuchyni se nevaří přece!
A je to vůbec kuchyň? Přece nikdo nemůže bejt takový prase...
nellielovett Hm, tak ja jsem se chtela, jakozto potrefena husa, zastat levneho bydleni, ale pro botnik v kuchyni neni zadna omluva ![]()
A je ten kvartýr opravdu její? U stejného zrcadla a botníku se fotí i jiný přízrak z IG - lolinkalola. Nebo ony bydlí spolu ![]()
Kammila sem se sla kouknout a tedy......![]()
![]()
Kammila a přifukujou je na stejný klinice nejspíš ![]()
RoSa to kazdopadne.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.