Tady to zhubnutí moc pěkný efekt nepřineslo (Celine Dion)...

Tady to zhubnutí moc pěkný efekt nepřineslo (Celine Dion)...

Sofi ono je jí jen 50? ![]()

jinx plast kam se podíváš...taková plastová domácnost...
Mně ta Ceterová přijde jako děsná socka, Vémola asi ne a ne pustit chlup:D

Sofi moc se mi líbí ty rozdílné náušnice. hubená je ale příliš a to tvrdé líčení jí rozhodně nelichotí
Mutziputzi Jako myslíš, že se předvádí, aby lapila někoho štědřejšího? ![]()
999 To zas myslim, že pro štědřejší je už slečna moc velká zrůdička, to je pro vostudu někam s ní vyrazit mám dojem
Mutziputzi To si právě taky myslím, jen jsem nepochopila, jak jsi to myslela s tím Vémolou
.
999 No že děvče nevypadá, že je obklopeno luxusem, ten její byt je jak Sconto showroom
Mutziputzi Aha, tak to jo
.
Sofi ufff, neni nejak nemocna? :/ vypada fakt desive
razorblade ja nechápu ten styl makeupu. Černé díry do lebky místo očí a bezkrevne, mrtvolne rty. To je ona, Donatella, Heidi, SJP. už jen z toho vypadají nemocné a příšerně.
ještě to zdůrazní jejich vyzablost. Což bude asi účelem. ![]()
razorblade říkám si to stejné, jestli za tím není nějaká nemoc, protože tak si ublížit dobrovolně...
999 No že děvče nevypadá, že je obklopeno luxusem, ten její byt je jak Sconto showroom
presne, vse kolem neskutecny low cost
Jiná Realita Ty šaty na ni fakt nejsou. Škoda látky, tahle zelená je tak nádherná barva ![]()
mimochodem, nevíte někdo, jak se tenhle odstín jmenuje oficiálně?
Mutziputzi Vid, nema ani na Dubaj!
(lepší smajlík k tomu asi není)
A to teď už bude mít nafurt? Ty balóny a ten pysk? Až do smrti? Tedy třeba 50 let?!
Nafurt to určitě není, za pár let ji celou sfouknou, srolují pod postel a pořídí novou navou nafukovačku.
Sairon Jo holka, to bude na furt, v prach se obratis, ale silikace te v zemi prezijou:-D
jinx
Hele ten lowcost z toho dělá ona... bejt na obrázku distingovaná dáma, hned to vypadá jinak ![]()
A pak taky - není všechno levný, co lacině působí (teď teda mluvím o nábytku
). Kdyby mě zrovna neohromila kolegyně s ukázkou svého nového zařízení, přičemž hlavně zdůrazňovala ceny na míru zhotovenýho nábytku (asi tak třikrát vyšší než slušnej průměr), tak ani neceknu... ale to nový zařízení mělo i do Sconta daleko
A vzpomeňte na Trávníčkovy!
V cenách to prostě celý není...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.