Zarinya myslím,že v jeho prípade je to úplne jedno,zver ako zver ![]()
VIP zjevy
notna Mně je přednější, když sedi v ramenou a mám správnou délku rukávů. Jinak to řeším kašmírovou šálou
.
Mutziputzi J amela za to, ze slecna v trenkach ma udelany prsa, ale asi teda nema...
0zero7 Ma, ale divne, nic moc vybartrovala
999 To máš pravdu. Taky to tak řeším, ale právě mě to uhodilo do očí, že osoba s takovým hrudníkem zapne křivák :) Kdybych fakt na tom zapínání trvala, tak si ho nechám ušít na míru.
Hele, třeba to v tý růžový barvě šijou jenom na barbíny - úplně jinak.
notna To nepomůže. Budeš pořád vypadat jako v tom brnění. Prostě pro velký prsa na malém hrudníku to zapnuté nevypadá dobře. Já mám xs a 65'FF a vím, co mi nesluší. Saka s klopama, oversize věci, kulaté výstřihy, některé roláky...
notna Na druhou stranu, je to spíš výhoda, nikdy jsem nezažila, aby to někdo vnímal negativně :-).
999 To je fakt :-)
![]()

Jiná Realita desny.. Kdo to je?
stes jakási vítězka nějaké soutěže nebo reality show. ale fakt masakr. a to na té fotce není vidět, že šaty mají dlouhý rozparek a tím laškovně vykukuje macaté dolíkové stehno ![]()
Jiná Realita Přitom kdyby ty šaty měly příčetněji udělaný výstřih a vzala si podprsenku, nemuselo by to vypadat špatně.
Isca a šaty si vyžehlila...
Jedna lacina vzpominka na vanoce :D

(lepší smajlík k tomu asi není)
A to teď už bude mít nafurt? Ty balóny a ten pysk? Až do smrti? Tedy třeba 50 let?!
jinx
ta je uplne neskutecna. Jak namalovaná. Vedle ní ani ten stromeček nevypadá tak uměle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.