VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. února 2019 10:48

Magráta teda nejsem zadnej intelektualni divak, Slunce seno to je moje, ale uz u traileru k Zenam v behu me fackovala hanba, straslivy

Offline Tak Betty
6153 příspěvků moje polička 13. února 2019 11:22

Mutziputzi No a já nemůžu cokoliv od Trošky, prvoplánový, stupidní, a všechny další negativní přívlastky

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 13. února 2019 11:23

Betty som čítala, páčilo sa mi to, neviem ale s istotou, či by som ju znovu prečítala s takým nadšením. 

Ale tak možno ano, minule leto som pri upratavaní knižnice našla knihy Gričská čarodejnica a prečítala som to znovu celé a našupu. 

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 13. února 2019 11:26

Mutziputzi Hanbou fackovaná, přesnej popis pocitů  Zlatý Slunce, seno.

Offline NAmofo
179 příspěvků moje polička 13. února 2019 11:29

Já přišla Slunce, seno na chuť až když jsem odjela z ČR. A od té doby tvrdím, že Troška byl vizionář. Jak on to vysek! Co věta, to perla, co obraz, toť archetyp. Ano, žila jsem v tom a ne, neviděla jsem to, dokud jsem nebyla daleko. Ty filmy jsou samozřejmě nadsaené, ale ta vykrystalizovaná esence povah, je zkrátka brilantní. A na depku to pomáhá výborně.

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 13. února 2019 11:43

NAmofo jakdyztak radši první homolkovy

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 13. února 2019 11:56
Reakce na Potrefenáhusa:

NAmofo jakdyztak radši první homolkovy

​Přesně, taky kopu za Homolkovi. Jeden rok jsem je dovezla na DVD kamarádce, vdané do Itálie (žije tam přes třicet let) a ta plakala smíchy. Děkuje mi dodnes. Prý když má splín sedne k TV, pustí Homolkovi a je jí líp.

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 13. února 2019 12:16

Potrefenáhusa prave diky te nadsazce a plytkymu humoru zvladam slunce seno. homolkovi jsou pro me uplne utrpeni-tim, jak syrove pravdivy to je, to az boli EDITH4B 

NAmofo 

Offline stes
9293 příspěvků moje polička 13. února 2019 12:21

První Homolkovi jsou výborný, ale fakt krutý :-)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. února 2019 13:07

u prvniho dilu Homolkovych si vzdycky rikam, ze byli zrali na trezor...

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 13. února 2019 13:30
Reakce na Mutziputzi:

Magráta teda nejsem zadnej intelektualni divak, Slunce seno to je moje, ale uz u traileru k Zenam v behu me fackovala hanba, straslivy

Tak musim si prihodit. Jak Zlata Adamovska rekla "Ty s nim spis?" jsem si musela rychle pustit MOST.

Offline stes
9293 příspěvků moje polička 13. února 2019 13:33

Tak já to neviděla, ale nechce se mi věřit, že je to horší, než Líbáš jako Bůh...to jsem nedala po první cca desetiminutovce, ale i za tu chvíli se doma dalo trapno krájet. 

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 13. února 2019 13:56

stes Líbáš... jsem neviděla, obecně mi filmy od Poledňákové přijdou děsné, takže tomu jsem se vyhnula. Ale je to podle mě o dost horší než všechny české filmy poslední doby, které mají v názvu ženy nebo muže ;)

Offline NAmofo
179 příspěvků moje polička 13. února 2019 14:01

viktorka_od splavu Jsem na stejné vlně. Homolkovy nedávám, to byla krutá realita mého dětství a fakt nee. Můj muž je teda zbožňuje a řehtá se u toho tak, že není slyšet film. Začíná brzy po startu a končí po titulcích.

Offline stes
9293 příspěvků moje polička 13. února 2019 14:19

Pinot Noir asi tak

Offline MP Marge
6882 příspěvků moje polička 13. února 2019 14:25
Reakce na NAmofo:

Já přišla Slunce, seno na chuť až když jsem odjela z ČR. A od té doby tvrdím, že Troška byl vizionář. Jak on to vysek! Co věta, to perla, co obraz, toť archetyp. Ano, žila jsem v tom a ne, neviděla jsem to, dokud jsem nebyla daleko. Ty filmy jsou samozřejmě nadsaené, ale ta vykrystalizovaná esence povah, je zkrátka brilantní. A na depku to pomáhá výborně.

​Ja mam Slunce, seno rada odjakziva a to nejen z duvodu, ktere jsi prave zminila, ale take proto, ze jsme s tatinkem leta jezdili na prazdniny do jedne z vesnicek nedaleko Hostic. Stejna kultura, stejna mentalita - milovali jsme to tam  I jsem ve filmech poznala nektere "tety" z nasi vesnice - ony kdyz Troskovi dosly baby primo v Hosticich, tak se poohledl vedle 

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 13. února 2019 14:30

viktorka_od splavu Homolkovi jsou krutý, ale já je mám fakt ráda

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 13. února 2019 14:54

Ženy v běhu režíroval chlápek, co napsal scénáře k filmům Láska je láska a Život je život. Za prvé ani nevím, že takové filmy vznikly, za druhé už to ve mně nevzbuzuje chuť se na ně podívat.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. února 2019 15:45
Reakce na Tak Betty:

Mutziputzi No a já nemůžu cokoliv od Trošky, prvoplánový, stupidní, a všechny další negativní přívlastky

​a Zeny v behu ne, jo?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. února 2019 15:57

dzizisketa Láska je láska nebyl spatnej film. Ten druhej jsem nevidela