VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 12. února 2019 19:29
Reakce na Ounz:

Já to nečetla nikdy, ani jednu tu knihu, asi mě to nějak minulo, vím že to existuje a věděla sem to i tenkrát, ale vůbec mě to nelákalo a už ani asi nikdy nebude..

​Presne tak. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 12. února 2019 19:35

Četla jsem kdysi dávno u babičky (brala vždycky všechny novinky, na malým městě jí to schovávali, tak nemusela stát frontu ty čtvrtky) a líbilo se mi to tak, že jsem si to pořídila i pro sebe... Člověk musí bejt na stejný vlně ale, ne každýmu ten humor vyhovuje (stejně jako Tři muži ve člunu).

MP Marge 

Ty nepěkný historky bych možná dělila dvěma  Úspěšnej a (relativně) bohatej člověk je dobrej terč pomluv závistivejch sousedů nejen u nás v Čechách!

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 12. února 2019 19:39

Tak ono taky je třeba si přiznat, že nebyl takový převis dobré literatury jako je dnes....ale že by Betty frčela jsem si nikdy nevšimla, spíš tady se to tak sešlo, já vlastně neznám osobně nikoho, kdo by ji četl, kromě mojí sestry. 

Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 12. února 2019 19:51

Garfie Moje mama a moje tchyne ctou Co zivot dal a vzal snad kazdy rok. Tchyne tvrdi, ze k tomu clovek musi dozrat, ale ja to mam jak psala Ounz. Myslim, ze to neni kniha, po ktere sahnu. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 12. února 2019 19:52
Reakce na Potrefenáhusa:

slniecko mne se to líbilo moc, ale nikdy jsem si nevsimla, ze by to nějak ficelo, já to nasla doma v knihovně. Je to takový milý a vtipny., vic než vejce se mi líbily ty ostatní knihy, tuberkolozni sanatorium i zivot před a po

​No, u nás sa to tak asi pred 10-timi rokmi zrazu objavlo, bolo to všade a všetci to kupovali. Takže ja nie.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 12. února 2019 20:06

Garfie Já znám, u nás doma to docela frčelo, např. moje babička to četla opakovaně. Já zas až takový fanoušek nejsem, ale něco mi utkvělo. Ale ty její dětské knížky se mi nelíbily, ani když jsem byla dítě :-) 

Online Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 12. února 2019 20:07

Gatita dětsky psala sestra, ne?

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 12. února 2019 20:16

Potrefenáhusa To nevím, ale měla jsem na mysli sérii o paní Láryfáry. To je myslím dílo Betty.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 12. února 2019 20:20

Gatita Láryfáry je skvělá  Betty mě jinak minula

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 12. února 2019 20:24

Gatita paní Láryfáry někde ještě máme, přišlo mi to kapku moc poučný

vejce a já jsme četli ve škole, tehdy se mi to zdálo vtipný, pozděj už spíš trochu smutný, ale hezký. co život dal a vzal.. jsem četla pak na střední a líbilo se mi to hodně. dneska nevím jestli bych se k tomu ještě vrátila, to Vejce jsem četla pak ještě opakovaně, teď už dlouho ne

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 12. února 2019 20:25

Láryfáry zas nechytla mě... ale z těch dospělejch Betty jsme si citovali celá rodina, resp. citovaly páč ženská část rodiny. Pro chlapy to neni.

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 12. února 2019 20:31

Já teda taky dodnes umím některé citáty zpaměti, četla jsem ji mockrát, ale teď už dlouho ne, mohla bych ji znovu vytáhnout....

Potrefenáhusa Sestra taky vydala nějaké knihy, ale paní Láryfáry napsala Betty. Já ji jako dítě neznala, úplně mě to minulo, ale neteř měla knížku a moje děti ji poslouchají na CD, namluvila to Šafránková a mají to moc rádi. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. února 2019 21:05
Reakce na Karja:

Ja necetla nic, ale nalakalo mne to moc. Jestli to v patek nebudou v knihovne mit, tak bude vikend stat za pekny kulovy!! Konecne neco kolektivniho, co neleze do penez! A ze jsme se na to po vsech tech hadrech a cochtach nacekaly!

ja ten tvuj humor miluju.:-)

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 12. února 2019 21:09

Zarinya To je pekny, ale ja se tam v patek nedostanu...Na zal si budu muset objednat neco pres net;-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. února 2019 21:11

Karja to ti neutece...

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 12. února 2019 21:13

Garfie Od Mary jsem četla Můj život s doktorem, nepamatuju si z toho nic.

”Betynku” mi strčila máma někdy na 2.stupni ZŠ, přišla mi tenkrát dokonalá, hlavně trilogie, s kamarádkami jsme si citovaly celé pasáže a snažily se psát se stejným humorem.

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 12. února 2019 21:13

Zarinya No, hlavne to Vejce a ja, mel strejda vprase knihovne a ja kolem toho jako teenager chodila a rikala si, ze je to nejaka ujeta pohadka o vejci. Chyba,chyba, chyba.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. února 2019 21:18

Karja ja  sem tym necetla sem to.

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 12. února 2019 21:26

Zarinya Tak prejdi do tymu ,,necetla jsem to, ale chci si to precist,, ten je nejlepsi! To jsou proste lidi individualove, vubec nejsou stadni, nenenechaj se jentak strhnout davem a tak. Proste anomalove!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. února 2019 21:30

Karja mozna bych i precetla,ale to bys mi to musela poslat postou.