Karja pohádka o vejci ![]()
Já to všechno četla poprvé jako malá (10 let?) a přišlo mi děsně skvělý, jak žili na ostrově a jezdili do práce lodí. Pak jsem to četla znova jako dospělá a už mi to tak skvělý nepřišlo
vyzdvihla bych kvalitní překlad.
Karja pohádka o vejci ![]()
Já to všechno četla poprvé jako malá (10 let?) a přišlo mi děsně skvělý, jak žili na ostrově a jezdili do práce lodí. Pak jsem to četla znova jako dospělá a už mi to tak skvělý nepřišlo
vyzdvihla bych kvalitní překlad.
Mohučanka No je to urcite tim, ze jsem ve druhe tride hrala v predstaveni pohadky Jak slo vejce do sveta. No a hrala jsem navic to vejce, tak to uz se takhle spoji no...
Karja hrála vejce
ty mi prodlužuješ život.
Ale je pravda, že já ve školce hrála zajíčka ve scénce Zajíček v své jamce sedí sám...a zanechalo to ve mně akorát negativní emoce.
Mohučanka Ve mne taky, jako to vejce mi obcas jeste nekdo pripomene. A ten prevlek trapnej, pritom jak se s tim deda nasil! Az dite nastoupi do skoly, tak tam udelam halooo a na besidce bez divadla!:-D
Mohučanka já to zrovna četla teď nedávno a některé věci mě v překladu zarazily. Pití koky, koupací pláště, ložnice pána domu... ale styl překladu mi přišel fajn.
Neznám jinou knihu, která by vyvolala tolik rozporuplných pocitů.
A abych mluvila za sebe, tak velké nadšení, ale já nemám asi tak vytříbený vkus. Mně se i líbil film Ženy v běhu.
Karja ak máš čítačku, je to na ulozto...ehm (pre poriadok, aby som niekoho nepohoršila, síce pirátim, ale knihy čo sa mi páčili kupujem papierovo do knižnice, inak by som zarábala len na knihy
)
tak to doufam, ze dite prezije bez uhody. loni hrala v dramatickem krouzku Gerdu, letos bude Had z Maleho prince. bere to teda pozitivne, ze bez ni by se maly princ nedostal domu. a zjistila jsem, ze mame tu knizku v knihovne jenom slovensky a ta ceska, o ktere se muz dusuje, ze ji urcite mel, se nekam vyparila. takze krome legin s hadim vzorem (nelepe pry zelenych), budu jeste zhanet stare vydani Maleho prince.
Láryfáry zas nechytla mě... ale z těch dospělejch Betty jsme si citovali celá rodina, resp. citovaly páč ženská část rodiny. Pro chlapy to neni.
Moment, muj tatinek je velkej fanousek
Cte vsechny knihy pravidelne a casto si z nich vzajmne citujeme
Momentalne shanim na Amazonu originaly, abych mu udelala radost k narozeninam!
Pffff a co životní role ve 4.tride a “Mouse, mouse, come here!!!”

Potrefenáhusa chudák řepa teda :D
Potrefenáhusa Kokoska Ta řepa na tom teda byla daleko hůř. ![]()
Koukam, ze zlaty nase vanocni zpivani na zakladce, kdy jsme museli byt “starocesky” obleceni (rozumej: jako z Ladovych obrazku), co by za to repa z husinaobrazku dala![]()
barbucha Můj táta taky :-). A pasáže o dcerách v pubertě si jednu dobu četl pořád dokola...
.
Tak Betty mně se film taky líbil, oddychovku jsem potřebovala, tak to splnilo účel :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.