MP Marge taky děkuju za moc hezkou historku o Betty. Úplně to dokreslilo mou představu o autorce ve smyslu "ve tváři lehký smích, hluboký v srdci žal".![]()
VIP zjevy
MP Marge Mě zas napadl seriál Ptáci v trní
,nevím jak už to tam Ralph říká....že nejkrásněji pták zpívá,když mu tělíčko drásají trny (nebo tak nějak)
Koukám, kolik lidí ta Betty tak zasáhla. Četla jsem jen Vejce a já, ale asi mě to nějak minulo, nezanechalo žádný dojem.
Pinot Noir Vejce jsem četla až po Co život dal a vzal-a vlastně mi taky neutkvělo. Ty další knihy jsou daleko lepší.
Pinot Noir Betty jsem přečetla celou, bylo to fajn čtení, ale taky mne to nijak zvlášť neoslovilo. Kamarádka tvrdí, že jsem byla na ty knihy moc mladá. Bylo mi 16, nevím, jestli je zkusím ještě někdy přečíst znovu.
notna Těžko říct, já jsem je četla taky někdy v tom věku a pamatuju si, jak mi češtinářka na gymplu úplně vnucovala, že jsem tomu nemohla rozumět a že mě to nemohlo bavit. No bavilo, no...možná je to spíš nějakým podobným laděním, já ji třeba miluju, ale nevím, jestli bych ji vyloženě doporučila, je taková "svá", musíš být na stejné vlně.
MP Marge Taky děkuju za doplnění historky, i když je smutná.
Betty jsem četla poprvé někdy v pubertě a jsou to pro mě knížky, které čtu zase znovu, když jsem nemocná. Vloni jsem měla asi poprvé angínu s horečkami od doby, kdy už nebydlím u rodičů (ty knihy jsou máminy a zůstaly u našich), a vyloženě mě cukalo požádat manžela, ať mi někde sežene aspoň Morovou ránu, tak moc mi chyběla :)
Garfie Myslím, že tohle platí pro všechny knihy. Člověk musí chytit tu stejnou vlnu s autorem . Mě ta Betty taky bavila, zhltla jsem ji, ale já tam nenašla to, co vy ostatní.
Já to nečetla nikdy, ani jednu tu knihu, asi mě to nějak minulo, vím že to existuje a věděla sem to i tenkrát, ale vůbec mě to nelákalo a už ani asi nikdy nebude..
Ounz halelůja!!
Ounz diky za tvuj coming out! Bala jsem se, ze jsem jedina nekulturni, kdyz jsem nikdy necentla nic od Betty :)
razorblade
já sem taky zaváhala, jestli sem jediná, tak dobrý!
já to teda četla, někdy na gymplu, jako dobrý, ale nadšení se nekonalo, dokonce jsem před pár lety ty knihy vyřadila, protože jsem si jistá, že znovu to číst nebudu...
Já četla Vejce a já kdysi dávno a jsem na tom jako Pinot Noir. Vůbec bych netipovala, že se tady najde tolik fanynek, já to úplně vymazala z paměti.
Ako sa ja celoživotne vyhýbam knihám, ktoré "fičia", tak som sa vyhla aj tomuto...možno škoda ako to tu chválite, ešte to možno dobehnem, uvidím.
slniecko mne se to líbilo moc, ale nikdy jsem si nevsimla, ze by to nějak ficelo, já to nasla doma v knihovně. Je to takový milý a vtipny., vic než vejce se mi líbily ty ostatní knihy, tuberkolozni sanatorium i zivot před a po
To se mi ulevilo. Já dvě knížky od Betty vlastním a ani jednu jsem nedočetla do konce. Nebavilo, nechytlo. Pořídila jsem si je asi před 10 lety, kdy jsem měla záchvěv "vytvořit" si knihovnu světové klasiky
, prostě když je to tak populární, tak ať to mám doma taky.
Ja necetla nic, ale nalakalo mne to moc. Jestli to v patek nebudou v knihovne mit, tak bude vikend stat za pekny kulovy!! Konecne neco kolektivniho, co neleze do penez! A ze jsme se na to po vsech tech hadrech a cochtach nacekaly!
Ounz diky za tvuj coming out! Bala jsem se, ze jsem jedina nekulturni, kdyz jsem nikdy necentla nic od Betty :)
ále! ja jsem velmi kulturni a taky jsem to nikdy necetla. Vim o tom, ale jaksi me to nikdy nelakalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí