VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 13. února 2019 16:27

dzizisketa Láska je láska byl docela fajn. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 13. února 2019 20:10
Reakce na Pinot Noir:

které mají v názvu ženy nebo muže ;)

​tak to pozor!  Muzi v riji nemaji chybu..!

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 13. února 2019 20:16

Pavlena A copak píšu, že jsou všechny blbý? Některý muži-ženy filmy jsou dobrý, některý horší. Ženy v běhu zdaleka nejhorší. Mně se třeba docela líbily Ženy v pokušení. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 14. února 2019 07:28

Přiznám se, že jsem neviděla ani jednoho Trošku v kuse, vždy jenom části filmu. Nikdy jsem nebyla schopna si sednout a podívat se na ten film od začátku do konce. A nikdy jsem neviděla žádný zde zmiňovaný ženy-muži film. Vždycky, když jsem viděla trailer, tak jsem měla pocit, že už jsem to viděla celé a víc už nepotřebuju.

Tím nechci říct, že jsem nějaká intelektuálka, co se dívá jen na dokumenty o výzkumu moře, ale dívám se zase na jiné kraviny.

Mimochodem, všimly jste si, že budou dávat seriál Kameňák? Máme se na co těšit!

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 14. února 2019 09:08

Tak k filmovým přiznáním mám taky jedno: Nesnáším S tebou mě baví svět (možná i proto, že znám Matese a nechci koukat na jeho zadek máchanej v čaji) a taky nemám ráda (asi jako jediný Čech) vánoční reklamu na kofolu, tu s holčičkou, tatínkem a divočákem. Každý rok už spoustu let doufám, že jí nezahlídnu. Ani nijak moc nekoukám na bednu, ale vždycky mě někde dožene.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 14. února 2019 09:34

ice no já myslim, že ta reklama už tu diskuzí proběhla a nemá ji rádo spousta lidí. A s tebou mě baví svět, no..děs.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 14. února 2019 09:39

Tak Ornella vyvěsí na fejsbúk svýho oplácanýho, podivně ostříhanýho šišlajícího potomka... a pak se čílí, když jí ho ne každej vychválí do bezvědomí   No samozřejmě že dítko za svůj vzhled a schopnosti nemůže - ovšem to nemá nadávat laskavým čtenářům, ale výhradně sobě jako nesoudný matce! 

Jsem se koukla na ten její FB a ve stejným módu jede v kauze (vypitá) Patrasová. Prej mediální lynč nebohé zlomené duše... kterážto sama radostně sdílí a zviditelňuje každičkej svůj prd.

Tak buď jste holky VIP... nebo seďte doma, necpěte se do bulváru, a mlčte. 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 14. února 2019 09:52

Ounz já to mám ráda (svět), ale dávaj to moc a furt a pořád

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. února 2019 09:55

Potrefenáhusa hodne filmu a pohadek se zkazilo tim,ze to davaji furt.

Zustat to jen o vanocich,melo to kouzlo,ted uz (pro me)ne,bohuzel.

Slunce,seno.....mam rada,ale Kamenaky vubec.To sem nedokoukala.

Offline Sofi
příspěvků moje polička 14. února 2019 09:55

barbucha Taky jsem to zaznamenala a toho kluka je mi fakt líto. Viděla jsem pár dílů jejich realityshow Štiky a není divu, že je na tom chlapeček tak jak je. Podle mě se mu moc nevěnujou a většinu času fakt tráví s mobilem nebo tabletem ... Sklon k tomu být silnější bude mít po rodičích, ale nedávno jsem koukala, že Partyšová, jejíž syn byl na tom, co se do podoby na tatínka týče, celkem zapracovala a roste z něj hezkej kluk... 

Online 999
19828 příspěvků moje polička 14. února 2019 09:58

My jsme kdysi, když byla dcera malá, šli do kina na Jak se krotí krokodýli, a pak někam jeli a manžel dodnes vzpomíná, jak jsem asi 100 km nadávala na Poledňákovou, a to, že je fakt strašná kráva, bylo to nejslušnějši, co ze mě padalo...:-).

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 14. února 2019 10:04

Potrefenáhusa no, já nejsem referenční vzorek, to vim, mě většina českech filmů neba (třeba básníci, to je pro mě peklo uplný)

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 14. února 2019 10:06

999 Mně je Poledňáková strašlivě nesympatická osoba a ty její filmy fakt nemám ráda. Když S tebou mě baví svět, což jsem nikdy nedokoukala do konce, protože mi to připadá hrozně trapný, vyhrál titul komedie století, nevěřila jsem svým očím. 

Offline vanilka
2190 příspěvků moje polička 14. února 2019 10:29

Poledňáková mi sympatická není, nicméně za "Jak dostat tatínka do polepšovny" bych jí dala metál. U nás je to už dlouhé roky jeden z nejoblíbenějších filmů vůbec. Milujeme ho všichni a pouštíme si ho několikrát do roka. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. února 2019 10:30

Jako hele, bylo tady pár vofrků nad Slunce seno, to teda je velký nepochopení, páč minimálně první díl je založenej na tak sofistikovanym humoru, že se můžou jít všechny ty přiblblý Poledňákový, Ženy i Muži v čemkoli, Teorie tygra (BTW OMG) a spol. bodnout!

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 14. února 2019 10:34

Mutziputzi Mě první Slunce, seno baví hodně. Ani jsem kvůli tomu nemusela odjet ze země. Ale ten díl v Itálii, ten si mohl odpustit ;) A pak už nikdy nic nenatočit.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. února 2019 10:36

Pinot Noir Ten poslední už stojí za houby, to jo, ale ty první dva, to jsou skvosty, scéna jak Škopková kouká na Angeliku patří do dějin český kinematografie....a bez pr*ele!! upozorňuju ty co by pojaly úmysl mě nařknout z pokusu o rozpoutání pekla!

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 14. února 2019 10:47

Nedokážu si vzpomenout na jedinou českou "komedii", z který by mi nebylo trapně nebo rovnou šoufl. A z laskavýho humoru se mi chce rovnou vraždit.

vanilka 

Nejoblíbenější film, kde mamina na dovolený pendluje mezi škopkem a sporákem, přičemž pánové jsou zaměstnáni lezením po skalách a vymejšlením vylomenin?

Offline vanilka
2190 příspěvků moje polička 14. února 2019 10:54

barbucha to jsou ale Bermúdy .  Nehledej v tom chyby, v celkovým pocitu z filmu to nevnímám jako to nejpodstatnější. Naopak, je tam vícero pasáží, kde je videt, že i ta mamina si to užívá 

A první dva díly Slunce, seno, to je taky samozřejmě super 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 14. února 2019 10:58

Já ani ta starší díla M. Poledňákové nemusím, už v dětství mě vytáčelo to šílené chování a nedostatek komunikace hlavních hrdinů  (S tebou mě baví svět a Jak dostat tatínka do polepšovny a tak) A ty novější fimy jsou příšerný - na Jak se krotí krokodýli jsme měli sponzorské lístky na předpremiéru a a nedalo se to vydržet.

Slunce, seno, jahody považuju za super vtipný film.