VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online Tak Betty
6153 příspěvků moje polička 14. února 2019 14:53

Kdysi byl můj oblíbený seriál Odpočívej v pokoji.  Hlavní důvod byl, že to dávali pozdě v noci.

Edit: nebyl to hlavní důvod, líbil se mi.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 14. února 2019 15:08

barbucha  laskavy humor ... jako dite jsem to mela rada, sverakovske filmy jsem milovala, ale uz jsem se prejedla. Ty soucasne mi vylozene nesedi, krici z toho takovy to aby se to kazdymu libilo a nikdo se nepohneval.Ted mam rada tak trochu zly humor, ale nevzpomenu si na konkretni priklad serialu.  Mozna treba Black books se tomu blizi. Nebo it crowd...ach jo, chtela bych neco podobneho!

Online dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 14. února 2019 15:08

Potrefenáhusa 

Firefly?! 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 14. února 2019 15:12
Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 14. února 2019 15:23

Tak Betty na ten seriál si taky pamatuju a líbil se mi .. díky za připomenutí, pokusím se ho někde najít

Online brrr
12369 příspěvků moje polička 14. února 2019 15:27

stes Já už s tím asi tak nějak nenápadně skončila, těch seriálů je tolik, že nemá cenu setrvávat u toho, který už člověka nebaví.

Jinak můj poslední objev je The Killing. Už jsem tu s ním otravovala, ale ten mě fakt chytil (zvládla jsem ho během 14 dnů) - upršený Seattle a praštěný Holder jsou super kombinace.

Offline stes
9293 příspěvků moje polička 14. února 2019 15:33

brrr K tomu já se nemůžu přemluvit, protože se mi hrozně líbila ta puvodní dánská verze Forbrydelsen, Zločin a protože vím, o co v sériích šlo, tak do toho asi nikdy nepůjdu.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. února 2019 17:00

Potrefenáhusa Firefly je pro mě taky srdcovka, škoda ho ;-(.

A teď mě teda dost dostala prvné série Temného případu, ta druhá už mě teda nebere, ale jedničku už asi pro mě nikdy žádnej jinej seriál nepřekoná.

Online Lamicka
14201 příspěvků moje polička 14. února 2019 17:08

brrr stes My na ten puvodni Zlocin koukame az ted. Trochu pomalejsi tempo, je tam znat, ze je to stary serial, ale i tak se nam to libi hodne. 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 14. února 2019 17:46

Lamicka 2.a 3.serie je imo lepší 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. února 2019 17:48

stes Forbrydelsen sa mi tiež páčilo ale jak má ta ženská niekedy neskutočne rozčuľovala 

Online Lamicka
14201 příspěvků moje polička 14. února 2019 18:06

Potrefenáhusa tak to se tesim! 

Online tv
4245 příspěvků moje polička 14. února 2019 19:04

Gatita Black book a It crowds jsem milovala, diky za pripomenuti, zase si to musim dat!

Je to trochu mimo, ale o vikendu jsem dala dva prvni Vetrelce a bylo to bozi. U druheho jsem se vylozene valela smichy pri nekterych hlaskach. Za tyden budu mit filmovy vikend-Trainspotting, Pulp fiction atd. a uz se moc tesim.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 14. února 2019 19:19
Reakce na stes:

brrr K tomu já se nemůžu přemluvit, protože se mi hrozně líbila ta puvodní dánská verze Forbrydelsen, Zločin a protože vím, o co v sériích šlo, tak do toho asi nikdy nepůjdu.

​Neboj se ničeho a jdi do toho, fakt to neni vůbec špatný - a to říkám jako zarytej fanoušek skandinávský produkce. Však na tom spousta Dánů spolupracovala...

brrr 

Atmosféra je super a Holder 

Online brrr
12369 příspěvků moje polička 14. února 2019 19:55

Lamicka stes  Ja právě ten původní Zločin neviděla, vybírala jsem podle toho, která Sára mi byla sympatičtější a ta americká mám super vlasy.  Jestli jsou ty seriály stejné i v dalších seriích, nebo se to rozběhlo někam jinam netuším. Ale scénař té americké verze psal Pizzolato a jeho první True detectives mám tak moc ráda.

barbucha Jo, Holder Hlavně v té americké verzi mi, resp. moji romantické dušičce, udělali velkou radost koncem.

Online Lamicka
14201 příspěvků moje polička 14. února 2019 20:00

brrr Ja ani nevedela, ze je to nove natocene. Chteli jsme neco podobneho jako Bron a kamaradi nam doporucili Zlocin. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 14. února 2019 20:38

brrr 

Že jo! Dopadlo to super, a eště z toho vyšla kritika politiky  Tak trochu jsem doufala, že by to v tom dánským Zločinu mohli zaonačit podobně (kdyby dali ještě jednu řadu), ale to už se asi nepovede... tam to nedopadlo tak úplně jednoznačně (myslim se Sárou) - no, podívej se na to, řekla bych že jsou obě verze kvalitní dostatečně.

V každým případě Seattle a spol. velmi příjemně překvapili, po tý Dívce... s Craigem je to druhej americkej remake, kterej si v ničem nezadá s originálem 

Teď teda číhám na kompletní druhou řadu Trapped a Springfloden, obojí bylo super, tak se nemůžu dočkat... leze to ven pomalu 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 14. února 2019 20:49

barbucha To mi přijde docela zajímavý, že se ti líbí suchý anglicky humor. Když tě tady čtu, tak mi to připomíná spíše takový ten bodrý humor z českých komedii, který kritizujes.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 14. února 2019 21:01

notna 

To je tedy velmi vážné obvinění. Z humoru, natož bodrého, mě tady ještě nikdo neosočil! 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 14. února 2019 21:06

barbucha Však je to jen můj subjektivní dojem :) Dle projevu bych tě tipla zrovna na fanynku Líbáš jako Bůh a postavy ztvárněnou Holubovou.