Možná budu dneska klidně spát jen proto, že jsem toto svěží dílko neviděla...
VIP zjevy
999 Jezis POlednakova je peklo jako, jednou jsem jako decko dostala knizku jak poslat tatinka, s fotkou z filmu na obale, ehm, zapadla "nahodou" za knihovnu. Na Svete je nejlepsi Sladke Mameni od Vondrackove. Jinak slabota.
Jo a Douglas je bozi ted v The Kominsky Method, dokoukala jsem asi pred mesicem, dobry to je. I Alan Arkin je super!
0zero7 Arkin se mi libi mozna vic nez Douglas.
barbucha No, tys tu doporučovala i ty Mindhunter, na to jsem taky zvědavá. Ale přiznávám, aktuálně sjíždím 8. sérii Suits ![]()
brrr ja jeste pockam, za 14 dni budou vsechny dily, tak to sjedu najednou. jaky z toho mas dojem? tesila jsem se na K. Heigl, videla jsem prvni 2 a pul dilu a nejak me to nevtahlo.
Na Svete je nejlepsi Sladke Mameni od Vondrackove.
Chci věřit, že jen nemístně žertuješ! https://www.youtube.com/watch?v=o7WupyzPcd8 ![]()
Jo, to se mi líbilo... je to trochu něco jinýho než ty věčný zločiny a vraždy, resp. z trochu jinýho úhlu.
Suits a podobný zde jmenovaný (společenský??) seriály (kde neteče krev proudem
) vůbec neznám, to mi vždycky stačila krátká ukázka abych věděla, čeho se vyvarovat... jedině jednu dobu jsem chvíli sledovala Dobrou manželku (než mi začla Julianna Margulies lízt na nervy) a teď jsem si stáhla pokračování, t.j. Dobrý boj, kde Julianna už nehraje, takže si to dávám občas jako večerníček...
0zero7 Vidíš, už druhý doporučení, jdu do toho :-).
Garfie Ha, tak jdu pozde, zrovna docitam u obeda. V Californication me zacal casem trochu prudit Daviduv hrdina, je to desnej hajzlik.
Brala te posledni rada House of Card? Ja to nemuzu dokoukat, bez Franka to nema stavu (jo teda mimochodem to video co vypistil ala Frank bylo dost husty!)
razorblade ty to moc resis, ten akuratni barak ![]()
stes Homeland sel dolu dost. A hlavne Claire teda od zdi ke zdi, i kdyz Danes ji hraje dobre, ji to crazy verim.
Krehutka Blacklist je fajn, taky bych vyrusila Lizzy!
razorblade Dexter byl super
Krehutka Ten MIndhunter byl venku hnedka celej ne? Docela dobry to byl, ale moc si z toho nepamatuju.
barbucha Rikam ze nejlepsi z toho filmu, tak to podle tohomusis brat, link jsem radsi neotevrela... co tam je? ![]()
barbucha Však je to jen můj subjektivní dojem :) Dle projevu bych tě tipla zrovna na fanynku Líbáš jako Bůh a postavy ztvárněnou Holubovou.
To jsi možná špatný tipař. ![]()
Kdybych barbuchu neznala osobně - jako že znám - tak bych si tohle - dle projevu/příspěvků nikdy netipla. Fakt ne. ![]()
999 JJ jdi, je to fakt dobry.
0zero7 Trapped se mi líbil hodně.
Kdysi byl můj oblíbený seriál Odpočívej v pokoji. Hlavní důvod byl, že to dávali pozdě v noci.
Edit: nebyl to hlavní důvod, líbil se mi.
Skvělý... navíc v mém normální sledovacíme čase, pokud tv. ![]()
Kdyz jsme u tematu, tak tedka jedu FR The Break a dobry celkem. Nemeckej Parfum byl dobrej. Paranoid je ok, jedna serie jen. Russian Doll zajimavy. Kamarad mi doporucoval Friends from College ale nejak se do toho nemuzu dostat.
Working moms byla obcas vtipny. Jo a prej Velvet Buzzsaw je dobry, Netflix film s Gyllenhallem, ale nevidela jsem jeste. Grace and Frankie bylo vtipny, nova rada vyjela nedavno
Pinot Noir super dik, posunu na seznamu ;)
0zero7 minhunter mam na seznamu, zatim porad odkladam. Altered Carbon , jestli je to ta sci-fi v cr je (nebo byl), videla jsem kus prvniho dilu a dal se nedostala.
Na HBO ted sleduju Berlin Station, posledni rada je o fiktivni snaze Ruska pripojit Estonsko podle ukrajinskeho scenare, docela to jde. A hlavne v prvnich dvou radach Rhys Ifans
.
Grace and Frankie vyborne prvni tri serie.
Na Russian doll se chystam.
A jeste super na hbo Killing Eve se Sandrou Oh, doufam, ze drdruha serie bude brzo.
Trapped první série dobrá, tak doufám že druhá se taky vyvede.
Joel je boží... mrknu se po tom tvým tipu, ale na scifi moc nejsem teda.
Jo, Seattle v The Killing je trochu deštivej
jsem si na tebe přitom vzpomněla, jestli tam vedle skutečně furt tak mokneš ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí